merhaba benim bantlarım bugun cıktı :))) eski ve yani yarın koyacağım fotograf :))) takipte kal!!!! :))
Kizlar burunlarinizin eski ve yeni hallerini gorebilir miyiz acabaakararsizim biraz yardimci oolur belki
@coco en kısa zamanda eski yeni foto yükleyeceğim. Aslında albümümde de var oradan da bakabilirsin :)
Baktim canim fotograflarina cok guzel olmus benim burnum da senin eski halin gibien kisa zamanda iletisime gecicem tevfik beyle :))
mesaj sayısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tevfiksozen@gmail.com adresinden mail at canım zaten hemen donüyor Tevfik hoca.
Teşekkür ederim canım şimdi tekrar mail atıyorum :)
Rica ederim tatlım , mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin topiginde mesaj sayini doldurabilirsin bu sayede resimlerimizi görebilirsin. Sadece tuşlara dokun yeterli anlamlı birsey yazmak zorunda degilsin orada
tamam canım seni arkadaş listeme eklemiştim fotoğrafların açıldı ve çok beğendim aklımda tevfik bey yoktu aslında ama senin burnunu gördükten sonra tevfik beyi de düşünmeye başladım :) şimdi mail attım kendisine
Hadi canım hakkında hayırlısı olsun Gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim :)
Hadi canım hakkında hayırlısı olsun Gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim :)
bende oldummmmmm :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?