Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

merhaba benim bantlarım bugun cıktı :))) eski ve yani yarın koyacağım fotograf :))) takipte kal!!!! :))

Baktim canim fotograflarina cok guzel olmus benim burnum da senin eski halin gibi en kisa zamanda iletisime gecicem tevfik beyle :))

Bunu duyduğuma cok sevindim tatlım inşallah hakkında hayırlısı olur. Gelişmelerden bizi haberdar edersin artık:)))

Teşekkür ederim canım şimdi tekrar mail atıyorum :)

Rica ederim tatlım , mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin topiginde mesaj sayini doldurabilirsin bu sayede resimlerimizi görebilirsin. Sadece tuşlara dokun yeterli anlamlı birsey yazmak zorunda degilsin orada

Rica ederim tatlım , mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin topiginde mesaj sayini doldurabilirsin bu sayede resimlerimizi görebilirsin. Sadece tuşlara dokun yeterli anlamlı birsey yazmak zorunda degilsin orada

tamam canım seni arkadaş listeme eklemiştim fotoğrafların açıldı ve çok beğendim aklımda tevfik bey yoktu aslında ama senin burnunu gördükten sonra tevfik beyi de düşünmeye başladım :) şimdi mail attım kendisine

Hadi canım hakkında hayırlısı olsun Gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim :)

Hadi canım hakkında hayırlısı olsun Gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim :)

efnan tevfik bey mailime cevap verdi kendisiyle görüşeceğim uygun bir zamanda :) senin dışında tevfik beye ameliyat olan ve burnunu görebileceğimiz birileri var mı? çiziminin aynısı mı oldu senin burnun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…