Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

efnan tevfik bey mailime cevap verdi kendisiyle görüşeceğim uygun bir zamanda :) senin dışında tevfik beye ameliyat olan ve burnunu görebileceğimiz birileri var mı? çiziminin aynısı mı oldu senin burnun?

Esracim ben çizim falan yaptırmadım Tevfik hoca bayağı tecrübeli bir cerrah olduğu icin ona cok güvendim ve tamamıyla hocaya bıraktım herseyi istediğim sekli bile söylemedim çünkü Tevfik hocanın yüzüme yakışacak en guzel burnu yapacağından emindim. Zaten öyle oldu .
Tevfik hocanın ameliyat ettigi hastalardan kadinlar kulubunde olanlar Gulay ,Bkb ,aysunderya,begüm,ayda,Baharnevin,Busra, simdi aklıma gelen isimler bunlar..yine yazarım sana canım.ayrıca meltemplt Antep te ameliyat olucak sigorta işlemlerinin tamamlanmasının ardından. Aslında cok hastası var hocanın ama iste deşifre olmamak icin cogu siteye girmiyor.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım onların da burnunu görmek isterim tevfik beyi hiç aklımda yokken hatta bir doktora karar bile vermişken gördüm ben kavisli kalkık burunlardan hiç hoşlanmıyorum tevfik beyin yaptığı burunlar doğal gözüküyor diğerlerini de görürsem kendisiyle yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum dün yüzeysel olarak konuştuk bakalım

Albümlerden bakabilirsin canım hepsinin burnu dogal oldu. Tevfik hoca bugün Antep' teydi aradı muayeneye gittim. Düşünsene 8 ay oldu ameliyat olalım hala çağırıp muayene ediyor bir sorun varmi diye. Hatta hastanede bir hemşireyi de ameliyat etmiş bu kadar başarılı bir doktor olmalı ki hemşire bile hastanede 5-6 tane kbb ci ve bir o kadar da plastik cerrahlar varken Tevfik hocayı tercih etmiş. Esracim kesinlikle doğru yerdesin yüzyuze de görüş hocayla.

bugün bende hastanedeydim efnan tevfik hocanın yanına gittim kontrole :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…