canım bende eklisin albümümden bakabılırsın burnuma :)))))))))
canım bende eklisin albümümden bakabılırsın burnuma :)))))))))
efnan tevfik bey mailime cevap verdi kendisiyle görüşeceğim uygun bir zamanda :) senin dışında tevfik beye ameliyat olan ve burnunu görebileceğimiz birileri var mı? çiziminin aynısı mı oldu senin burnun?
Esracim ben çizim falan yaptırmadım Tevfik hoca bayağı tecrübeli bir cerrah olduğu icin ona cok güvendim ve tamamıyla hocaya bıraktım herseyi istediğim sekli bile söylemedim çünkü Tevfik hocanın yüzüme yakışacak en guzel burnu yapacağından emindim. Zaten öyle oldu .
Tevfik hocanın ameliyat ettigi hastalardan kadinlar kulubunde olanlar Gulay ,Bkb ,begüm,ayda,Baharnevin,Busra, simdi aklıma gelen isimler bunlar.yine yazarım sana canım.
çok teşekkür ederim canım onların da burnunu görmek isterim tevfik beyi hiç aklımda yokken hatta bir doktora karar bile vermişken gördüm ben kavisli kalkık burunlardan hiç hoşlanmıyorum tevfik beyin yaptığı burunlar doğal gözüküyor diğerlerini de görürsem kendisiyle yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum dün yüzeysel olarak konuştuk bakalım
Albümlerden bakabilirsin canım hepsinin burnu dogal oldu. Tevfik hoca bugün Antep' teydi aradı muayeneye gittim. Düşünsene 8 ay oldu ameliyat olalım hala çağırıp muayene ediyor bir sorun varmi diye. Hatta hastanede bir hemşireyi de ameliyat etmiş bu kadar başarılı bir doktor olmalı ki hemşire bile hastanede 5-6 tane kbb ci ve bir o kadar da plastik cerrahlar varken Tevfik hocayı tercih etmiş. Esracim kesinlikle doğru yerdesin yüzyuze de görüş hocayla.
Albümlerden bakabilirsin canım hepsinin burnu dogal oldu. Tevfik hoca bugün Antep' teydi aradı muayeneye gittim. Düşünsene 8 ay oldu ameliyat olalım hala çağırıp muayene ediyor bir sorun varmi diye. Hatta hastanede bir hemşireyi de ameliyat etmiş bu kadar başarılı bir doktor olmalı ki hemşire bile hastanede 5-6 tane kbb ci ve bir o kadar da
plastik cerrahlar varken Tevfik hocayı tercih etmiş. Esracim kesinlikle doğru yerdesin yüzyuze de görüş hocayla.
efnan canm bnde maraşlıyım orda otururken antepte ıyı dr oldugunu soyleyen olmştu ama konukoglunda galıba rauf muydu adı tam hatrlamıyorum çok tuhaf adı olan bı dr oenrmilerdı bana teyfık beyı duymamştım yada okdar çok araştrmadgım için ozman duyupta dıkkat etmedım ama maraştakıle genelde malatyada oldular
bugün bende hastanedeydim efnan tevfik hocanın yanına gittim kontrole :)))
Tevfik hoca söyledi geldigini Gulaycim keske karşılaşsaydık ya. Eğer Tevfik hoca Antep 'e tekrar gelirse arayalım hep beraber toplu bir foto çekilelim.
Albümlerden bakabilirsin canım hepsinin burnu dogal oldu. Tevfik hoca bugün Antep' teydi aradı muayeneye gittim. Düşünsene 8 ay oldu ameliyat olalım hala çağırıp muayene ediyor bir sorun varmi diye. Hatta hastanede bir hemşireyi de ameliyat etmiş bu kadar başarılı bir doktor olmalı ki hemşire bile hastanede 5-6 tane kbb ci ve bir o kadar da
plastik cerrahlar varken Tevfik hocayı tercih etmiş. Esracim kesinlikle doğru yerdesin yüzyuze de görüş hocayla.
efnan canm bnde maraşlıyım orda otururken antepte ıyı dr oldugunu soyleyen olmştu ama konukoglunda galıba rauf muydu adı tam hatrlamıyorum çok tuhaf adı olan bı dr oenrmilerdı bana teyfık beyı duymamştım yada okdar çok araştrmadgım için ozman duyupta dıkkat etmedım ama maraştakıle genelde malatyada oldular
Merhaba canım ben de Antepli olmama ve cok arastirmama rağmen dediğin doktoru ilk kez duyuyorum.Tevfik hocada Hacettepe den Antep'e mecburi hizmet icin geldi iki yıllığına. Su an İstanbul Liv Hospital'da. Eğer sen de ameliyat olmayı düşünüyorsan Tevfik hocada Antep'te de ameliyat yapıyor.
geleceğini bilmiyordum bilseydim beklerdim inşş canım bi daha ki sefere görüşelim :))
Gulaycim keske gorusebilseydik neyse başka zaman görüşürüz inşallah.
Karaca canım sen ameliyat olmuştun ya Allah 'im erken bunamami yasıyorum ne :))))
Daha iki Gun oldu ameliyat olalın bak seni tekrar ameliyat masasına yatiracaktim:)))
canım baktım ama ben o resimleri efnan sanmıştım :) anlamadım şimdi o zaman ben efnanın resimlerini değil seninkilere bakmışım
Karaca canım sen ameliyat olmuştun ya Allah 'im erken bunamami yasıyorum ne :))))
Daha iki Gun oldu ameliyat olalın bak seni tekrar ameliyat masasına yatiracaktim:)))
canm bnde gulumsdım okuyunca karıştrdı galıba dedım :) canm mutaftı galıba adı hemşire bı arkadaşım vardı hatta kol bacak naklımı bışımı yapmştı çok basrılıydı okumtum ama unuttum..
canm bnde gulumsdım okuyunca karıştrdı galıba dedım :) canm mutaftı galıba adı hemşire bı arkadaşım vardı hatta kol bacak naklımı bışımı yapmştı çok basrılıydı okumtum ama unuttum..
Karaca canım mutafin altından mı kalkılir ben de adını duydum ama asiri pahaliymis diye hic düşünmedim. İyi ki de tevfik hoca karşıma çıkmış diyorum.
Karaca canım mutafin altından mı kalkılir ben de adını duydum ama asiri pahaliymis diye hic düşünmedim. İyi ki de tevfik hoca karşıma çıkmış diyorum.
canm bılmıyorum fıyat falan hiçbiş bılmıyorum arkadaşım ozelde hemşireydı antepte o solemiştı fıyat hiç sormamştım ama konukoglu zaten pahalı bıyer amelıyattanda nekadar alabılırkı bılmıyorum ama arkadaşım devlette demiştı şimdı ozele geçtyse bılemem yanı ya devlet dedı ya konukoğlu hatrlayamadım şimdı neyse olduk hayırlısyla bız
canm bılmıyorum fıyat falan hiçbiş bılmıyorum arkadaşım ozelde hemşireydı antepte o solemiştı fıyat hiç sormamştım ama konukoglu zaten pahalı bıyer amelıyattanda nekadar alabılırkı bılmıyorum ama arkadaşım devlette demiştı şimdı ozele geçtyse bılemem yanı ya devlet dedı ya konukoğlu hatrlayamadım şimdı neyse olduk hayırlısyla bız
Haklısın Karaca hayirlisiyla olduk kurtulduk cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?