bkb yerimmm seniiiiii çok teşekkür ederim yeni yeni paylaşcam fotolarr :))))))))))))))))))))
burun ucundaki sertlik sizde ne kadar sürdü kızlarrrrrr
burun ucundaki sertlik sizde ne kadar sürdü kızlarrrrrr
Benim burun ucu hala cok sert ama ilk günkü gibi degil tabii..
benim burun ucumda öylee merak ediyodum ve kimseye sormadıydım daa :)
sizin ki de öyleyse demek ki bu sertlik normaallll iiii
doktorumun tabiriyle beton gibi , çok güzell hahah
burun ucu sertligi sürer biraz benimkide sert hala tam ucu bilmiorum iner mi daha bu mudur olacagı nedense hiçte sormadımm :))
Ben malesef cok pimpirikliyim ondan sormuştum :))))
Canım bu arada düğün hazırlıkları nasil gidiyor ne de olsa az bi zaman kaldı.
ii yapmışşsın benim aklıma gelmedi sişlik hep zmanla inecek dediğim içinn :))
yaa cok hızlı gitmio ama elimden geleni yapıorumkuzmm :))) bakalımyetşir uamrımm
Ben malesef cok pimpirikliyim ondan sormuştum :))))
Canım bu arada düğün hazırlıkları nasil gidiyor ne de olsa az bi zaman kaldı.
Yetİsir yetişir mobilyalari aldınız mı?
evet kzum aldık onlar gelse perde halı olayını halletcez şimdi gelinlikteyimm işte bakalımmm
Hayırlı olsun canım huzur ve mutlulukla kullan.evi Antep'e mi dizeceksiniz evinin resimlerini eklemeyi unutma :)))
cok saol tatlım benimm amin hepimizz :)) yok kzum maraşaa aaa ne fotosu gelirsiniz bi haftasonu misafirm olursunuzz :))
Hayırlı olsun canım huzur ve mutlulukla kullan.evi Antep'e mi dizeceksiniz evinin resimlerini eklemeyi unutma :)))
İnsallah canım ama seni de beklerim daha reelde tanisamadik seninle. Tevfik hoca gecen hafta Antep teydi gorusebildinmi?
tanışırız inş tatlımm :)) yok kzum ya malım ben antepte diilim haftaiçi geldii biz hep haftasonları görüşürdükk zaten iiyim ben cok sükür 9 ay bitti :))
tanışırız inş tatlımm :)) yok kzum ya malım ben antepte diilim haftaiçi geldii biz hep haftasonları görüşürdükk zaten iiyim ben cok sükür 9 ay bitti :))
Benim de burnumla ilgili bir sorunum yoktu ama hem Tevfik hocayı görmek hem de kontrol amaçlı gittim. :))
burdaki malım = malummm olcak ne yazmışım die baktım durdumm :))
anladım canım ama işte antepte diilim ve calışıorum pek mümkün diildi benim içinn başka zamana artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?