Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

selammm kızlarrrr :)) nasılsınızz bakalımmmmmm :)
büşracım burnunnn süper olmuşş bayıldımmm zaten demiştim ama bi daha diyeyim dedimm bu aralar yine yazaamadımm daa neler yaptınız bakalm ben yokkenn yeni arklar gelmişş hosgeldinizzz :))

burun ucundaki sertlik sizde ne kadar sürdü kızlarrrrrr

vallahi cnm benim daha bandajlı cumartesiye çıkacak tamamen ama benim uzun sürcek gibiburnumda okadar ödem vardı ki şaundada belli kaş aramdaki şişlik hiç inmedi kaş oyuntum yok resmen bu cumartesi geçmmeiş olursa çok yapay duruyor ben nasıl gezicem öyle ya sizce nezman gider bu şişlik çok değil azda olsa insin yaabu konuda bilgisi olanlar yazsın lütfen sitresteyim.doktorum bir beden küçülcek merak etme dedi ama ben geçmiş yorumlara baktım 4 ay olupta halen şişliklerle bunalıma girenleri okudum inine güzel olcak bellide off of bu şekilde çok yapay ve çirkin duruyor suratım ne yapcam benn(

Benim burun ucu hala cok sert ama ilk günkü gibi degil tabii..

benim burun ucumda öylee merak ediyodum ve kimseye sormadıydım daa :)
sizin ki de öyleyse demek ki bu sertlik normaallll iiii
doktorumun tabiriyle beton gibi , çok güzell hahah

Son düzenleme:
benim burun ucumda öylee merak ediyodum ve kimseye sormadıydım daa :)
sizin ki de öyleyse demek ki bu sertlik normaallll iiii
doktorumun tabiriyle beton gibi , çok güzell hahah

Tevfik hocaya ilk ameliyat olduğumda sormuştum hocam ılerde burnum düşermi diye o da bu burun ta ş ta ş demişti gercekten de ucu tas gibi saglam hic düşeceğe benzemiyor :)Dolayısıyla sert olması iyiymis herhalde :)

burun ucu sertligi sürer biraz benimkide sert hala tam ucu bilmiorum iner mi daha bu mudur olacagı nedense hiçte sormadımm :))

burun ucu sertligi sürer biraz benimkide sert hala tam ucu bilmiorum iner mi daha bu mudur olacagı nedense hiçte sormadımm :))

Ben malesef cok pimpirikliyim ondan sormuştum :))))

Canım bu arada düğün hazırlıkları nasil gidiyor ne de olsa az bi zaman kaldı.

Ben malesef cok pimpirikliyim ondan sormuştum :))))

Canım bu arada düğün hazırlıkları nasil gidiyor ne de olsa az bi zaman kaldı.

ii yapmışşsın benim aklıma gelmedi sişlik hep zmanla inecek dediğim içinn :))

yaa cok hızlı gitmio ama elimden geleni yapıorumkuzmm :))) bakalımyetşir uamrımm

Hayırlı olsun canım huzur ve mutlulukla kullan.evi Antep'e mi dizeceksiniz evinin resimlerini eklemeyi unutma :)))

cok saol tatlım benimm amin hepimizz :)) yok kzum maraşaa aaa ne fotosu gelirsiniz bi haftasonu misafirm olursunuzz :))

cok saol tatlım benimm amin hepimizz :)) yok kzum maraşaa aaa ne fotosu gelirsiniz bi haftasonu misafirm olursunuzz :))

İnsallah canım ama seni de beklerim daha reelde tanisamadik seninle. Tevfik hoca gecen hafta Antep teydi gorusebildinmi?

Hayırlı olsun canım huzur ve mutlulukla kullan.evi Antep'e mi dizeceksiniz evinin resimlerini eklemeyi unutma :)))

İnsallah canım ama seni de beklerim daha reelde tanisamadik seninle. Tevfik hoca gecen hafta Antep teydi gorusebildinmi?

tanışırız inş tatlımm :)) yok kzum ya malım ben antepte diilim haftaiçi geldii biz hep haftasonları görüşürdükk zaten iiyim ben cok sükür 9 ay bitti :))

tanışırız inş tatlımm :)) yok kzum ya malım ben antepte diilim haftaiçi geldii biz hep haftasonları görüşürdükk zaten iiyim ben cok sükür 9 ay bitti :))

Benim de burnumla ilgili bir sorunum yoktu ama hem Tevfik hocayı görmek hem de kontrol amaçlı gittim. :))

burdaki malım = malummm olcak ne yazmışım die baktım durdumm :))

Benim de burnumla ilgili bir sorunum yoktu ama hem Tevfik hocayı görmek hem de kontrol amaçlı gittim. :))

anladım canım ama işte antepte diilim ve calışıorum pek mümkün diildi benim içinn başka zamana artık :)))

burdaki malım = malummm olcak ne yazmışım die baktım durdumm :))

anladım canım ama işte antepte diilim ve calışıorum pek mümkün diildi benim içinn başka zamana artık :)))

Tevfik hoca yine gelir Antep 'e canım daha ameliyat edeceği hastalar var Antep 'te.zaten geldiginde haber ediyor sen de o zaman gidersin. Ama bu defa geldiginde kızlarla da haberleşelim de hep beraber foto çekilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…