Tevfik hoca yine gelir Antep 'e canım daha ameliyat edeceği hastalar var Antep 'te.zaten geldiginde haber ediyor sen de o zaman gidersin. Ama bu defa geldiginde kızlarla da haberleşelim de hep beraber foto çekilelim.
Tevfik hoca yine gelir Antep 'e canım daha ameliyat edeceği hastalar var Antep 'te.zaten geldiginde haber ediyor sen de o zaman gidersin. Ama bu defa geldiginde kızlarla da haberleşelim de hep beraber foto çekilelim.
efnan merhaba bana özelden tevfik hocanın numarasını gönderebilir misin acaba? ben muhammet beye ameliyat olmayı çok istiyordum kesin kararımı vermiştim ama istanbula gitmek ve orda 1 hafta kalmak büyük problemdi benim için tevfik hocanın antepte de ameliyat yaptığını bilmiyordum aklıma düştü şimdi adanaya yönelmeye başlamıştım bende ama tevfik hoca antep'e geliyorsa hataydan ha adanaya gitmişim ha antep'e bir şey farketmeyecek benim için. Ameliyatı erteleyeceğim için moralim acayip bozulmuştu yardımcı olursan çok sevinirim.
Merhaba canım özelden gonderdim sana Tevfik hocanın numarasını arayıp daha detaylı konuşursunuz .görüştükten sonra bizleri de bilgilendirirsen sevinirim .umarım seni mutlu edecek buruna kavuşursun.
çoook teşekkür ederim aldım mesajını hemen arıyorum şimdi :))
Hadi bakalım umarım hakkında hayırlısı olur , ben de heyecanlandim simdi bakk:)))
bende nasıl heyecanlandım bir bilsen :) konuştuk canım sanada selamı var mart ortasında gelecek antep'e haber verecek bana o zaman gidecem bende ilgin için teşekkür ederim :))
Rica ederim canım ,nasil pozitif bir insan degil mi telefonda görüşmek bile yetiyor ikna olmaya,hastayla nasil konuşacağını cok iyi bilen nadir hekimlerden O ...
Evet gercekten öyle fotograflardan da görmüstüm sesi de yüzü de güven veriyor görüstügümde de ayni seyleri hissederim umarim bir an önce olsun bitsin istiyorum...
Az önce fotolarına baktım da cok güzelsin ama iste bu burun tamamen gölge düşürüyor güzelliğine. Burnun benim rahmetli burnum gibi kemerli.ama emin ol Tevfik hoca yüzüne yakisabilecek en guzel burunu yapacaktır sana. Zaten tevfik hocaya ameliyat olanların burnunu gormussundur. Hepsi yüzlerine yakışan dogal burunlar. Senin de bizler gibi mutlu olmana sayılı günler kaldı desene:)
Düsüncesi bile heyecanlandiriyor :) evet cok dogal ve güzel burunlar yapiyor benimde istedigim gibi olacak insallah görüsmeye bir gitsem ameliyat olup cikacam ordan :))
Ben de ilk görüşmeye gittiğimde hemen karar verdim ameliyata istedimki hemen olsun bitsin o kadar güven verdi Tevfik hoca ama bir hafta sonraya sıra alabildik. O bir hafta gecmek bilmedi :))
Bana ameliyat olacakmis gibi gelirsin dedi gelisini hafta sonuna denk getirecek cuma günü görüsecez karar verirsem ki öyle umuyorum cumartesi ameliyat olacam ve pazar günü cikacam :))
Senin adına cok sevindim antepe geldiginde birşeye ihtiyacın olursa hic çekinme canım, biz misafirperver bir milletiz:)))
Hatta bizde de kalabilirsin ameliyattan sonra:)
Ayy canim benim ya cok tesekkür ederim geldigimde tanismak isterim
Canım benim ben de seninle tanışmayı cok istiyorum inşallah bir fırsatını bulup gelirim hastaneye seni görmeye :)
Arkadaşlar merhaba. Bana Tevfik Hoca'ya ameliyat olmuş kişilerin burun fotografları lazım. (bu burun estetigi olayı nasıl bi cendereymiş, bin tane dr ismi dolanıyor)
Efnan merhaba mesajını aldım ama cevap veremedim malum 100 mesaj meselesi :) evet konuştuk bende mart ortasına kadar toparlamaya çalışacam işte bir aksilik çıkmaz umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?