Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Canım peki hangi hastahanede ameliyat yapıyor hiçbir bilgim yok beni biraz bilgilendirir misin :)

Özellerde yapıyordu gaziantepteyken. Sen hastaneyi bosver onemli olan doğru doktorla yola çıkmak ben Tevfik hocayı devlette mecburi hizmetini yaptigi sırada tanıdım devlette oldum ama cok memnunum doktorumdan tam istediğim gibi dogal ve yüzüme yakışan bir burun yaptı sagolsun. Eminim seninki de cok guzel olacaktır Tevfik hocaya güven

Son düzenleme:
efnan hanım fotograflarınıza nihayet baktım. cevap yazamadım çünkü 100 msj diyor ki onu doldurmak için takatim yok şimdilik:) görüntünüzü çok begendim kesinlikle cok dogal bir burun olmuş. ben de ucu şuraya baksın burun delikleri şöyle afili dursun gibi beklentilerle degil sizin gibi öncesini bilmeyen insanlar için estetik mi? sorusunu akıllarına getirmeyecek burun istiyorum. tevfik beyle irtibat da kurduk zaten. 1 hafta içinde nihai karar verecegim inş. teşekkürler tekrar.

kesinlikle öyle.. Tevfik hocanın yaptığı burunlardan sen ve busra dışında burun görmedim ama ikinizinki de çok doğal ve yüzünüzle çok uyumlu hayırlısı olsun artık benim için ve bütün isteyenler için. Zaman geçse de bir an önce bende kurtulsam artık :))

@Coyotee tatlım hangi arada irtibata geçtin Tevfik hocayla maşallah sana ee ameliyat ne zaman?

Canım Tevfik hocanın ameliyat ettigi bir sürü hasta var ama cogu deşifre olmamak icin foto eklemiyorlar. Bu sitede Bkb , aysunderya,Baharnevin ,02gulay27,aydabyg,begüm,Busra 90 ilk aklıma gelen isimler.onların burunlari da cok guzel oldu hepsinin burunlari dogal ama bir o kadar da yüzlerine yakışan burunlar oldu. Albümlerden fotolarına bakabilirsin.

ben siteye yeni üye oldum ama bi süredir okuyordum yorumları. dün akşam irtibata geçtik zaten(mail tel vs.) daha cok yeni yani. ama benimki henüz bi araştırma safhası. eminim herkes bu gelgitleri yaşamıştır. yani ameliyat tarihini belirleme gibi bir şey olmadı, olursa daha gidip muayene olacagım. neyde karar kıldıgımı ve sonraki aşamaları paylaşacagım inşallah
öncesi-sonrası olayı cok eglenceli mesela, iple çekiyorum
Görüşmek üzere şimdilik.

Umarım sen de mutlu olacağın buruna en kısa zamanda kavuşursun.

Efnan çok teşekkür ederim hepsinin fotoğraflarına tek tek baktım hepsi çok doğal gerçekten Bkb nin albümü açık değil onun burnunu da çok merak ediyorum arkadaşlık isteği gönderdim onu da görmek istiyorum :)

Bkb nin burnu da cok guzel oldu. zannedersem özel albüm onunki arkadaslik istegini kabul ettiginde görürsün zaten. Hatta ben simdi onun bir resmine yorum yapayım o zaman sayfada görünür. Çünkü Bkb düğün telaşında olduğu icin siteye pek sık giremiyor.

Evet yorumlarda okumuştum düğün hazırlığında olduğunu.. Çok iyi fikir bekliyorum yorumunu :))

Arkadaşlar merhaba. Bana Tevfik Hoca'ya ameliyat olmuş kişilerin burun fotografları lazım. (bu burun estetigi olayı nasıl bi cendereymiş, bin tane dr ismi dolanıyor )

kulaklarım cınlıyordu bende neden diorumm :))) merhaba kızlar :)) aslında albümü özel yapmamıştım ama bi bakayımm bakın burnuma benim de yorumlarınızı bekliorum öncesi sonrası her hali var 9 ay biiti benim cok şükür bi sıkıntımm yokk :))

Hosgeldin Bkbcim bol bol kulaklarını cinlattik bugün ,nasılsın düğün hazırlıkları devam ediyor mu?

Hosgeldin Bkbcim bol bol kulaklarını cinlattik bugün ,nasılsın düğün hazırlıkları devam ediyor mu?

hoşbuldukk evett öle olmuşş okudumm :))
evet canım şimdilik sakin nisan ayında beni göremeyeceksiniz eminimm :)
sende ne var yok??

hoşbuldukk evett öle olmuşş okudumm :))
evet canım şimdilik sakin nisan ayında beni göremeyeceksiniz eminimm :)
sende ne var yok??

Ben de evde pinekleyip duruyorum.
Nisan'da neden göremeyecekmisiz seni balayina mı gideceksin? Arada bir gir su siteye ya ozletme kendini bu kadar.

Bkb merhaba istegi kabil ettigin icin tesekkür ederim albümüne baktim gercekten cok güzel olmus senin burnunda :))

Ben de evde pinekleyip duruyorum.
Nisan'da neden göremeyecekmisiz seni balayina mı gideceksin? Arada bir gir su siteye ya ozletme kendini bu kadar.

27 Nisan düğün tarihim canımm :)) nisanda ev yerleştirme olayı olur koşturmaca sürekli eminim hiç vakit bulamam (

Bkb merhaba istegi kabil ettigin icin tesekkür ederim albümüne baktim gercekten cok güzel olmus senin burnunda :))

canım bnm cok teşekkürlerr görüşmüşşsün sende eminim en kısa zmanda sende cok cok güzel bir burna kavuşacaksınn :)) bende senin fotolarına bkacagımm 1 ay sonraa :))

bkb ben de bekliyorum arkadaşlık istegi onayı=)

hemen canımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…