27 Nisan düğün tarihim canımm :)) nisanda ev yerleştirme olayı olur koşturmaca sürekli eminim hiç vakit bulamam(
canım bnm cok teşekkürlerr görüşmüşşsün sende eminim en kısa zmanda sende cok cok güzel bir burna kavuşacaksınn :)) bende senin fotolarına bkacagımm 1 ay sonraa :))
hemen canımmm :))
resmen komple yüz ifadeniz değişmiş=) çok teşekkürler onay için de.
Bu burun estetigi cok farklı birsey ya insanın ifadesi, gülüşü en önemlisi de özgüveni tamemen değişiyor. Hayata ,insanlara daha bı özgüvenle bakılıyor.
Kizlarrr busradan kac gündür ses soluk çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah.
Kizlarrr busradan kac gündür ses soluk çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah.
sorunumuz hep yan profil düğünde yaklaşıodu birden aldım kararımı ve oldum zaten düşününce insan vazgecer anlık bişey bu yaa ne biliymm hep aklındadır ama birden eser ve olursunn :))
Insallah insallaah :) tatli bir telas icindesin sende simdiden mutluluklar diliyorum güzel burnunla cok güzel bir gelin olacaksin eminim :))
Problem oldugunu sanmiyorum cok iyi görünüyordu :))
sorunumuz hep yan profil düğünde yaklaşıodu birden aldım kararımı ve oldum zaten düşününce insan vazgecer anlık bişey bu yaa ne biliymm hep aklındadır ama birden eser ve olursunn :))
aynen düğünden önce bende olmak istiyorum malum o düğün fotoğraflarının %90 ı profil,çapraz falan. Bir taraftan çok istiyorum olmayı bi taraftanda acayip bir korku varr pişman olmak gibi zor bir karar doğrusu:S
Evet ya bu yan profil kabusum oldu son zamanlarda, aslinda benimde hep vardi aklimda ama bu kadar takmiyordum son bir haftadir ertelemeyi düsünüyordum ve cok huzursuzum tevfik hocayla yüz yüze görüsmeden icim rahat ermeyecekacaba mail atsam resimlerimi tasarim yapar mi bu konuda bilginiz var mi ?
ya bak sitede tüm kızların sorunu yan profil herkes nerdeyse onun için oluo tabi saglık sorunu yoksa benim o vardı aslında en büyük nedende oyduu birden unuttumm :)) o beni tetikledi cünkü azıcık kossam nefes nefese kalıodumm şimdi daha iiyim cok sükür :)) kesinliklee görüşmeden olmaz bu iş kafan kalırr normal :)) yapıo canım yapıoo sen gönder
Problem oldugunu sanmiyorum cok iyi görünüyordu :))
Hayir öyle bir problem demek istemedim canım maşallah burnu cok cok iyi
Evet ya bu yan profil kabusum oldu son zamanlarda, aslinda benimde hep vardi aklimda ama bu kadar takmiyordum son bir haftadir ertelemeyi düsünüyordum ve cok huzursuzum tevfik hocayla yüz yüze görüsmeden icim rahat ermeyecekacaba mail atsam resimlerimi tasarim yapar mi bu konuda bilginiz var mi ?
Yarin sabah ilk isim fotograf göndermek olacak cevap gelince de burda paylasirim :)) benimde saglik sorunum var kosmama gerek yok merdiven ciksam nefes nefese kaliyorum ve cok yoruluyorum. Görüntü de önemli tabi hepsi birden hallolacak insallah :))
tabi canım cizmleri de paylaş bakalım ben sık giremiorum ama olsunn giriorum neticede :)) ya biliorum onu nişanlım merdiven cıkarken konuşmazdı benmle telde cok nefes nefese kalıosun diee :)) aynen ölee iç dış ne varsa halloluo
Walla Tevfik hocanın yaptigi burunlar tasarımdan cok daha guzel oluyor. Bunu busrada da gördük. Tasarım cok güzeldi ama yapılan burun muhteşem oldu.
Haklısın Bkb ,benim de tek bir ameliyatla kemik eğriliği,sinuzit,et,kemerli ve büyük olan burnum düzeltildi. Tevfik hocama tekrar tekrar teşekkür ederim.
Evet busranin tasarimlarini da görmüstüm sislikler inince cok güzel olacak. Kafamda bir seyler belirsin istiyorum bir an önce ne kadar zor ve stresli bir sürec bu yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?