Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Insallah insallaah :) tatli bir telas icindesin sende simdiden mutluluklar diliyorum güzel burnunla cok güzel bir gelin olacaksin eminim :))

Bu burun estetigi cok farklı birsey ya insanın ifadesi, gülüşü en önemlisi de özgüveni tamemen değişiyor. Hayata ,insanlara daha bı özgüvenle bakılıyor.

Bu burun estetigi cok farklı birsey ya insanın ifadesi, gülüşü en önemlisi de özgüveni tamemen değişiyor. Hayata ,insanlara daha bı özgüvenle bakılıyor.

aslında bende öle olmadı ya ne biliymm ben aynı benim benim özgüven aynı kaldıı :))

Kizlarrr busradan kac gündür ses soluk çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah.

yoktur yoktur merak etmee :))

Son düzenleme:
sorunumuz hep yan profil ondan bu cilemizz :)) zaten bu ameliyat öel bişeyki düşününce insan vazgecer anlık bişey bu yaa ne biliymm hep aklındadır ama birden eser ve olursunn :))

Son düzenleme:
sorunumuz hep yan profil düğünde yaklaşıodu birden aldım kararımı ve oldum zaten düşününce insan vazgecer anlık bişey bu yaa ne biliymm hep aklındadır ama birden eser ve olursunn :))

aynen düğünden önce bende olmak istiyorum malum o düğün fotoğraflarının %90 ı profil,çapraz falan. Bir taraftan çok istiyorum olmayı bi taraftanda acayip bir korku varr pişman olmak gibi zor bir karar doğrusu:S

sorunumuz hep yan profil düğünde yaklaşıodu birden aldım kararımı ve oldum zaten düşününce insan vazgecer anlık bişey bu yaa ne biliymm hep aklındadır ama birden eser ve olursunn :))

Evet ya bu yan profil kabusum oldu son zamanlarda, aslinda benimde hep vardi aklimda ama bu kadar takmiyordum son bir haftadir ertelemeyi düsünüyordum ve cok huzursuzum tevfik hocayla yüz yüze görüsmeden icim rahat ermeyecek acaba mail atsam resimlerimi tasarim yapar mi bu konuda bilginiz var mi ?

aynen kuzum düğünde yakın yazmışım nedense :) düğünden önce olayım dedim yoksa bi daha olmam ne gerek var dedimm aynen yaa hiçdüz ceken yok nası bişeysee :)) yaa o korku o kadr normal ki canımm kesinlikle zor bi karar ne istediğini cok iyi bileceksin önce ve seni anlayaacak ii bir doktor bulacaksınn :))

ya bak sitede tüm kızların sorunu yan profil herkes nerdeyse onun için oluo tabi saglık sorunu yoksa benim o vardı aslında en büyük nedende oyduu birden unuttumm :)) o beni tetikledi cünkü azıcık kossam nefes nefese kalıodumm şimdi daha iiyim cok sükür :)) kesinliklee görüşmeden olmaz bu iş kafan kalırr normal :)) yapıo canım yapıoo sen gönder

Yarin sabah ilk isim fotograf göndermek olacak cevap gelince de burda paylasirim :)) benimde saglik sorunum var kosmama gerek yok merdiven ciksam nefes nefese kaliyorum ve cok yoruluyorum. Görüntü de önemli tabi hepsi birden hallolacak insallah :))

Walla Tevfik hocanın yaptigi burunlar tasarımdan cok daha guzel oluyor. Bunu busrada da gördük. Tasarım cok güzeldi ama yapılan burun muhteşem oldu.

tabi canım cizmleri de paylaş bakalım ben sık giremiorum ama olsunn giriorum neticede :)) ya biliorum onu nişanlım merdiven cıkarken konuşmazdı benmle telde cok nefes nefese kalıosun diee :)) aynen ölee iç dış ne varsa halloluo

Haklısın Bkb ,benim de tek bir ameliyatla kemik eğriliği,sinuzit,et,kemerli ve büyük olan burnum düzeltildi. Tevfik hocama tekrar tekrar teşekkür ederim.

Walla Tevfik hocanın yaptigi burunlar tasarımdan cok daha guzel oluyor. Bunu busrada da gördük. Tasarım cok güzeldi ama yapılan burun muhteşem oldu.

Evet busranin tasarimlarini da görmüstüm sislikler inince cok güzel olacak. Kafamda bir seyler belirsin istiyorum bir an önce ne kadar zor ve stresli bir sürec bu yarabbim...

Haklısın Bkb ,benim de tek bir ameliyatla kemik eğriliği,sinuzit,et,kemerli ve büyük olan burnum düzeltildi. Tevfik hocama tekrar tekrar teşekkür ederim.

:) iç dış boşa demiorum :) seninki de baya baya bi detaylı olmuşş

Evet busranin tasarimlarini da görmüstüm sislikler inince cok güzel olacak. Kafamda bir seyler belirsin istiyorum bir an önce ne kadar zor ve stresli bir sürec bu yarabbim...

ama sende oluştur iice ne istediğini bil ve anlat canım kavisli mi düz mü yuvarlık mı sivri mii?? uzun kısa??? ya bence begendiğin burun fotolarını da göster :)) ilk önce sen karar verrmelisin ne istediğine anlatmalısın ki ortaya güzel icine sinen seyler cıksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…