:) iç dış boşa demiorum :) seninki de baya baya bi detaylı olmuşş
ama sende oluştur iice ne istediğini bil ve anlat canım kavisli mi düz mü yuvarlık mı sivri mii?? uzun kısa??? ya bence begendiğin burun fotolarını da göster :)) ilk önce sen karar verrmelisin ne istediğine anlatmalısın ki ortaya güzel icine sinen seyler cıksın....
ama sende oluştur iice ne istediğini bil ve anlat canım kavisli mi düz mü yuvarlık mı sivri mii?? uzun kısa??? ya bence begendiğin burun fotolarını da göster :)) ilk önce sen karar verrmelisin ne istediğine anlatmalısın ki ortaya güzel icine sinen seyler cıksın....
kızlar ben geldım !!!!!!!!!!!! :)
kızlar ben geldım !!!!!!!!!!!! :)
ouuuyyyyyyyyy yerim :))) koydumda bunlar sayılmaz yenılerını koycamm :))
kuzuma bak benim burnumun yanına kolumu falan koycam ahahahaha dövmede cıksınd
kızlarrrr nasılsınız ne alemlerdesiniz ben şu ara fazla giremiyorum foruma fırsat bulamıyorum büşraa burnun süper duruyo gün geçtikçe daha da güzel olacak eminim
aramıza yeni katılacaklar var galiba :)))))))))))
selam tatlımm snede benim gibi kacakalrı oynuosun bi gözküp kayboluosunn :)) aynen öle kuzmm büyüyoruzz :)
evet canım ya sorma biliyosun sınavıma az kaldı malum ders çalışıyorum fazla fırsat bulamıyorum foruma girmeye ne güzel yaa çok seviniyorum tevfik beyin hastaları çoğalıyo :)))
evet canım az kaldı haklsın önce sınwevett cnm aynen ölee :)
kızlar ben kacar cok gec oldu benim için bi bakıp cıkcam dedim 4 saat mi ne olduu öpüorum herkessssiii :)) ii geceelr
evettt yeni birileri katılıyormuşşş okuyoırum forumu :))) cok mutlu oldum ))) yarın kontrole gıdersem foto kkoycam :))
evettt yeni birileri katılıyormuşşş okuyoırum forumu :))) cok mutlu oldum ))) yarın kontrole gıdersem foto kkoycam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?