Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Bkb hakli beğendiğin burunlari Tevfik hocaya gösterirsen onun da aklında birseyler olusur. Zaten Tevfik hoca doğallıktan yana öyle kaydirak gibi burunlardan pek hazetmiyor.

ama sende oluştur iice ne istediğini bil ve anlat canım kavisli mi düz mü yuvarlık mı sivri mii?? uzun kısa??? ya bence begendiğin burun fotolarını da göster :)) ilk önce sen karar verrmelisin ne istediğine anlatmalısın ki ortaya güzel icine sinen seyler cıksın....[/QUOTE]

Aslinda kafamda var tabi bir sekil hafif kavisli ve hafif kalkik istiyorum ucu cok sivri olmayacak dogal olsun lindsin burnu cok güzel oldu mesela o tarzda istiyorum bende ama benim en cok merak ettigim tevfik hocanin yüzüme nasil bir burun yakistiracagi tasarimi o yüzden istiyorum :)

Aslinda kafamda var tabi bir sekil hafif kavisli ve hafif kalkik istiyorum ucu cok sivri olmayacak dogal olsun lindsin burnu cok güzel oldu mesela o tarzda istiyorum bende ama benim en cok merak ettigim tevfik hocanin yüzüme nasil bir burun yakistiracagi tasarimi o yüzden istiyorum :)[/QUOTE]

bende cok cok begendim linsayin burnunu cidden cok yakıştı :) anlıorum canım zaten o soracaktır sana ne istediğini ama bence sende söle ona göre tasarım yapsın yoksa cok farklı şeyler ortaya cıkabilir sen söle böle böle die gönder foto o zaten sana uygun bir tasarım cıkarıırrr :)

kızlarrrr nasılsınız ne alemlerdesiniz ben şu ara fazla giremiyorum foruma fırsat bulamıyorum büşraa burnun süper duruyo gün geçtikçe daha da güzel olacak eminim
aramıza yeni katılacaklar var galiba :)))))))))))

selam tatlımm snede benim gibi kacakalrı oynuosun bi gözküp kayboluosunn :)) aynen öle kuzmm büyüyoruzz :)

selam tatlımm snede benim gibi kacakalrı oynuosun bi gözküp kayboluosunn :)) aynen öle kuzmm büyüyoruzz :)

evet canım ya sorma biliyosun sınavıma az kaldı malum ders çalışıyorum fazla fırsat bulamıyorum foruma girmeye ne güzel yaa çok seviniyorum tevfik beyin hastaları çoğalıyo :)))

evet canım ya sorma biliyosun sınavıma az kaldı malum ders çalışıyorum fazla fırsat bulamıyorum foruma girmeye ne güzel yaa çok seviniyorum tevfik beyin hastaları çoğalıyo :)))

evet canım az kaldı haklsın önce sınw evett cnm aynen ölee :)
kızlar ben kacar cok gec oldu benim için bi bakıp cıkcam dedim 4 saat mi ne olduu öpüorum herkessssiii :)) ii geceelr

evettt yeni birileri katılıyormuşşş okuyoırum forumu :))) cok mutlu oldum ))) yarın kontrole gıdersem foto kkoycam :))

pazartesı gunune kaldı kızlar kontrole bugun gıdemedım evden cıkamadım yanı pazartesı gıdınce tevfık beyıde cekerım kızlar onun ıcın bakıyormusya :)) hihihihihihi yorum yazıyorlar doktorumuza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…