Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

büşracımm:) gönderdiğim özel msjı okudunmu:)

Cek canım cek özlüyoruz walla Tevfik hocayı. Sen bu konuda cok sanslisin istediğin zaman gidip görebilirsin :))))))

Bkb... Az önce efnan a yazmıştım şimdi sana teşekkür etme zamanı.. Sizin sayenizde tanıştım hatta sizden de bahsettik biraz =)) Persembe gnü bende oluyorum ameliyatımı resimlerimi atıcam.. Tekrar çook teşekkür ederm. Tevfik hoca mükemmel bi insan.

yarın ameliyattan sonra yanındayım hoopp :))) cok merak edıyorum nasıl olacak dıye :) senın kadar heyecanlandım elımde olsa 7de gelırım ama yetısemem sanırım :)) neyse saatler sonra hersey mukemmell olacakk :)))))))))

mereda canım cok teşekkürler :) cok incesin :) hmm ben siteye artık pek giremiorum ama kulaklarımı cınlatıosunuz hala ne güzel cok sewindimm :))) ooo sen baay yol katetmişsin cok sewindimm sşimdiden cok cok gecmiş olsun canımm :)) merakla beklioruzz fotolarını daa :))) iidir hocamz gercekten..

:)) ohh git bakalım zıplayan cekirgee :) hani nerde senin fotolar girip duruourm yokk :)) git cektir yarın bakalımm meredanın yanında ol bizim yerimize deee :)) kesinlikleee :))

Ben de cok heyecanlandim ve merak da ediyorum nasil olacak diye. Eminim Tevfik hoca yine dokturecek:)))

Bkb kusura bakma nolursun msjına cvp yazamıyorum 100 tane yazım olmadığı içinn. çok teşekkür ederm o güzel yazın için sizin sayenizde buldumm hocamı =))

gittim gördüm minik bur burnu vardı ailesiyle tanıştım falan :)) pembiş atelleri vardı ... çok güzel olacak belli ama .. 15 dakika olmuştu ameliyattan çıkalı :) başka bir kız daha ameliyat olmuş onunkiside çok güzeldii :) ama onun foto koyacagını sanmam bazıları koymuyorya.. iyi olunca son halını paylasır bugun lıv hospıtald kalacaklar zaten :))))))))

@auditorcim aradinmi Tevfik hocayı ?

Ay canım ..Aramama gerek kalmadan sağolsun cevapladı :)..Çok mutlu oldum ve heyecanlandım ..Biliyorsun benim ikinci olacak eğer olursa ki olmasını ben istiyorum sonuçta..O nedenle çok daha fazla korkuyorum.. Kendisi gerçekten ilgili ve yardımsever bir insana benziyor...Hayırlısı..:)

Sevindim senin adına canım :)herseyi konuşsaydın Tevfik hocayla 2.ameliyatın falan olacağını ..
Bize hak vermissindir Tevfik hoca konusunda gercekten doktorluğunun yani sira cok iyi bir insan,anlayışli, espirili,güleryüzlu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…