pazartesı gunune kaldı kızlarkontrole bugun gıdemedım evden cıkamadım yanı pazartesı gıdınce tevfık beyıde cekerım kızlar onun ıcın bakıyormusya :)) hihihihihihi yorum yazıyorlar doktorumuza :))
pazartesı gunune kaldı kızlarkontrole bugun gıdemedım evden cıkamadım yanı pazartesı gıdınce tevfık beyıde cekerım kızlar onun ıcın bakıyormusya :)) hihihihihihi yorum yazıyorlar doktorumuza :))
Bkb... Az önce efnan a yazmıştım şimdi sana teşekkür etme zamanı.. Sizin sayenizde tanıştım hatta sizden de bahsettik biraz =)) Persembe gnü bende oluyorum ameliyatımı resimlerimi atıcam.. Tekrar çook teşekkür ederm. Tevfik hoca mükemmel bi insan.
yarın ameliyattan sonra yanındayım hoopp :))) cok merak edıyorum nasıl olacak dıye :) senın kadar heyecanlandım elımde olsa 7de gelırım ama yetısemem sanırım :)) neyse saatler sonra hersey mukemmell olacakk :)))))))))
yarın ameliyattan sonra yanındayım hoopp :))) cok merak edıyorum nasıl olacak dıye :) senın kadar heyecanlandım elımde olsa 7de gelırım ama yetısemem sanırım :)) neyse saatler sonra hersey mukemmell olacakk :)))))))))
yarın tevfık beyın fotolarıyla donucemaaaahahahahah
@auditorcim aradinmi Tevfik hocayı ?
Ay canım ..Aramama gerek kalmadan sağolsun cevapladı :)..Çok mutlu oldum ve heyecanlandım ..Biliyorsun benim ikinci olacak eğer olursa ki olmasını ben istiyorum sonuçta..O nedenle çok daha fazla korkuyorum.. Kendisi gerçekten ilgili ve yardımsever bir insana benziyor...Hayırlısı..:)
benim burnumun ucundaki ödem inmeye basladı hıssedıyorummmm
Odemler inince burnun cok daha guzel olacaktır gerçi bu hali bile süper:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?