Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

selammm :) mereda canım cok cok gecmiş olsunnn :)) sabırsızlıkla beklioruzz fotolarınıı cıksın bi alcın daa :))

büşracımm canımm özledim sekerimm attın mı fotolarr bi bakayım sayfanaa :))

efnancım her zmanki gibi kızlara yardımcı oluosun süpersinn :))

auditor canım hoşgeldin umarım en kısa zamanda seninki de neticelenirr :))

Tevfik Sözenn bu karışması cok normall

Bkbcim nasil gidiyor düğün hazırlıkları sayılı günler kaldı ne de olsa:)

iyi gidio kzum cok şükür bi sıkıntı yokk gelinliğimi de aldım haftasonuu :))
ama haalaa sac modelime karrar veremedimm

Hayırlı olsun canim benim güle güle kullan mutlulukla:)
Zoru atlatmissin araştırınca guzel bir sac modeli de bulursun ne de olsa fındık gibi bir burnun var her türlü topuz gider sana:)

Hayırlı olsun canim benim güle güle kullan mutlulukla:)
Zoru atlatmissin araştırınca guzel bir sac modeli de bulursun ne de olsa fındık gibi bir burnun var her türlü topuz gider sana:)

saoll canım bnm inşş :) yaa daha iş cok tabi ama zorlar bitti cok şükürr :)) bakalımm görecegizz nası olcak o pozlar :)

Bugün çıktıı tampon ve pempe atelimm =))) Tevfik hoca hakkında burda yapılan tüm yorumlar az =DD yüzümde ne şişlik var ne morluk bi hafta oldu bugün. Sürekli iletişim halindeydik çok ilgiliii kızlaar çookk.!! Zaten bikere görüşmeye gidin başka doktor aramanıza gerek kalmıycak mereda dedi dersiniz

Cok haklısın meredacim.bir kere görüşmeye gitseler ne kadar hakli oldugumuzu görürler.dediğin gibi Tevfik hoca hastasiyla asla bağları koparmıyor. Bana 9 ay oldu ama ne zaman Antep 'e gelse arar kontrole çağırır. İlk defa kendimi bu kadar şanslı hissettim. Darısı diğer kızların basına:)))

kızlar buldum baktım bu arada cokmerak edıyorum bandaj vardır suand ama o halını bıle merak edıyorum koy hemennn :)

ben busra90 ın burnunu gördükten sonra dr.u herkese tavsiye ederim. inanılmaz güzel bi burun olmuş cnm cook doğru bir karar vermişsin

ayrıca foto koyman cok iyi olmuş ıil günden bugune gelişimi inanılmaz ne kadar şiş oluyormui başta ama şu an mükemmel cnmm güle güle kullann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…