Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Bu arada fiyat konusunu herkes soruyor merak edıyor. Özel msj atamıyorum kusura bakmayın. Hersey dahil benmde 5 bin oldu ödemem. Ama kızlar şunu söyliym öyle bi hastanede öyle bi doktora inanın çok iyi bir fiyat. Zaten hastaneye girer girmez biz kesin 10 bin isterler dedik çalışanlar hemşireler inanılmaz ilgili 5bin duyunca hemen karar verdim =D

ben busra90 ın burnunu gördükten sonra dr.u herkese tavsiye ederim. inanılmaz güzel bi burun olmuş cnm cook doğru bir karar vermişsin

canım beni nasıl mutlu ettiğini tahmin edemezsin :) bende burada amelıyat olmak için cok doktor baktım insanların aklında bişeyler olsun diye koyuyorum yardımcı oluyorsam ne mutlu bana:)

yok tatlım aslında baya bi şiş haftaya cıkıcak bantlarda ozaman yne atıcam. çok fazla zamanım olmuyor hersey bitsin albüm yapıcam inşallah =)

Ciksin bir an önce o bantlar görelim güzel burnusu :) böyle bile cok tatli görünüyor :)

tatlım çok güzel olcak eminim şuan bile çok şirin ben o bantlar cıksın dıye varya ne kadar dua ettım hemen burnumu gormek ıcın :))))))

ya bebegm bsey sorucamm sana.. ilk gördüğümde çok şişti gerci biliyodum öyle olcağını da bu bandajlarda persembe cıkıyo ozaman brazcık daha azalır şişlikler dme ?

mereda tekrar gecmiş olsunn :)) cok hoş gözüküo ki cok yeni kimbilir 1-2 aya nasıl afet olacak :))

maşallajh büşranında meredanın burunları cok cok güzel olduu :)) en önemlisi herkes cok mutluu :)

ben yeni mekan buldum orda aldırcam artık benimkini bırakıyorlardı altlarını rezil gibi dolanıyordum şimdi anlıyorum

ben yeni mekan buldum orda aldırcam artık benimkini bırakıyorlardı altlarını rezil gibi dolanıyordum şimdi anlıyorum

Ben de arayış içindeyim Busra ya bu kadar uzatmisken guzel olsun bari ama daha bir yer bulamadım .acaba guzellik salonuna mı gitsem ki bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…