Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

merhaba kızlar ben ıkncı amelyatımı olmayı dusnuorm tevfık beye ama sdce busranın fotolrnı gordmm o eklemıs saolsun heryere baska kmsenınknı goremedım busrannkı cok gusl olms ama sıznkler nasıll acaba nerden gorebılırmm

canım bkb var efnan var gülay var merve var onları ekle arkadaş olarak fotolarını görürsün :))

@oceansmn seni arkadas olarak ekliyorum canım kabul edersen fotoları görebilirsin. Tevfik hocaya ameliyat olmak istemene cok sevindim. Çünkü o cok başarılı bir cerrah:)

kızlar tevfik hoca antepte yada adanada ameliyat yapıyormu ben hataydayım istan
bula gelmem çok zor, küçük bebeğim var,o biraz daha büyüsün yaza doğru ben de ameliyat olmak istiyorum. birde fiyat aralığı ne kadar acaba

Celinns Tevfik hoca Antep'te de ameliyat yapıyor. Hatta megline Nisan basinda Antep'e gelecek ameliyat icin. O da hatayda oturuyor. Fiyatı hocayla konuşsan daha iyi olur bence. Ben sana tevfik hocanın mailini vereyim mail at istersen:)
tevfiksozen@gmail.com

ilgin için teşekkürler ,en kısa zamanda hocaya ulaşacam.

gerçekten çok ilgiliymiş,mailime 1 saat içinde cevap aldım,ameliyat zamanını ayarlamaya çalışacam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…