Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Kızlar dün biri Tevfik beyin mail adresini yazmıştı buraya, ben de hemen mail attım kendisine. Ne cici bi adammış bu, sabah cevap yazdı hemen. Size iki maili de göstermek isterim:

Ben dedim ki:

Sevgili Tevfik bey,

Yurt dışında tekbaşıma geçinen bir öğrenci olmamdan dolayı zamanım ve maddi durumum oldukça kısıtlı. Karşılayamayacağım hayaller için görüşmeye gelip vaktinizi de çalmak istemem.
Dolayısıyla size burun estetiği konusunda ufak bi kaç sorum olacaktı. Vakit bulabilir de cevaplarsanız mutlu olurum.

- Ön görüşme üceti nedir?
- Agustos başı-ortası civarı ameliyatlara giriyor musunuz? Yoksa tatilde olabilir misiniz?
- Ağustos ayı civari yapılacak bir ameliyatın tahmini ücreti ne civarda/hangi aralıkta olur? (zor-kolay ameliyat var ise, burnumun resmi ekte)
- Ödemeyi tamamen olmasa da kısmen taksitle yapma şansımız var mı?

Çok teşekkür ederim. Vakit bulamazsanız da sorun değil.
İyi günler dilerim.

Ve cevap geldi:

Merhaba ... Hanim,
1- yazın ameliyat yapıyoruz. Tatil planı belli değil. Fakat uzun tatillere çıkmıyorum. Ağustos ayında da ameliyat yaparım.
2 ameliyat ücreti hastaneden hastaneye değişiyor. Su an liv hospitaldan 5000 liraya yapılıyor.
3- ilk muayene ücretsiz

Baska unuttuğum bisey varsa mesaj atın.
Burnunuz gayet guzel olur.
Muhabbet kusunuz cok tatlı ben de uzun yıllar beslemiştim.
Saygılar

Tevfik SÖZEN

Son düzenleme:
yarın öğlen ameliyatım var Tevfik Bey Antep e gelmişken ameliyatı olmaya karar verdim. Dua edin arkadaşlar olur mu!!!

Sanırım Tevfik hocanın mail adresini ben yazmıştım dün. Celinns istemişti. Senin de Tevfik hocayla görüşmene cok sevindim canım. Gercekten hic abartmiyoruz cok ilgili bir doktor sagolsun. Umarım sen de doğru kararlar verip mutlu olursun:)

yarın öğlen ameliyatım var Tevfik Bey Antep e gelmişken ameliyatı olmaya karar verdim. Dua edin arkadaşlar olur mu!!!

şimdi konuştuk telde seninle ay ne tatlısın inşallah yüzyüze görüşürz bir gün .. :)) ağrın olmamasında sevindim :)))) muaahh gelişmelerden haberdar ett :)))))))))

ya bu tevfik bey kaç yaşında? benden çok daha küçük duruyor, sanki deneymisiz liseli çocuğa burnumu teslim etmek gibi, korkuyorum ben valla. çok genç ya. gençlik deneyimsizlik diye de aklımıza yerleşmiş malesef. açıkçası en büyük sakıncam bu tevfik bey konusunda şu an.

10 yıldır burun ameliyatı yapıyor tevfik bey :))))) kendine bakıyor spor yapıyor valla karşılığınıda alıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…