Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

valla adını unutum şuan ya :S telden giriyorum twitterında gördüm bende adı aklıma gelmiyorr

@chaosqueencim yanlış düşünüyorsun bence. Ben de yaşlı doktorlara gitmeye çekinirim mesela. Çünkü genclerin bilgileri daha taze,seminerlere,kongrelere gidip kendilerini daha da gelistirebiliyorlar. Nitekim Tevfik hocada öyle. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kendini daha da geliştiriyor. Adam bide cok bakımlı yaa:)))Ondan dolayı da genc duruyor...

cok genc se tecrubesı ıyıdır sanırım tevfik beyın fıyat konusunda bılgı verırmısınız

fotoları görebılmek ıcınde 25 mesajı doldurmaya calışıyorum kusura bakmayın

kızlar slm benim kardeşim tevfik beye ameliyat olacak ama günlerce nefes alamamaktan korkuyor ve ciddi sıkıntı yapıyor ameliyat sonrası nefes alabiliyormuydunuz kanlar kuruduğunda tıkanma yaşadınızmı paylaşırsanız çok sevinirim

canım burnunda tampon varken bile nefes alabiliyorsun tampon silikon çünkü :) kanlar kuruyor ama doktor bi damla verıyor o damla ve krem sayesinde kurumuş kanlar çıkıyor hemen tıkanma falan olmuyor hiç telaş yapmasın :))))))

@bbsm aynı korku bende de vardı. Tevfik hocaya sordum ve splint önerdi onu aldık. Hiçbir sorun yasamadım nefes konusunda. Çünkü ici oluklu olduğu icin gayet guzel nefes alabildim. Kurumuş kanlar icinde denizsuyu yapıyorsun belli aralıklarla o zaman kuruma falan olmuyor. Kardesin rahat olsun canım sorun yasamayacaktir nefes konusunda:)

Ben dr.hüseyin günere ameliyat oldum ameliyattan çıktığımda değil nefes alamama çıktığımda eskisinden daha iyi nefes alıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…