- 19 Mayıs 2007
- 303
- 16
- 318
bu arada twitterdan gördüm ünlü biride tevfik beye ameliyat olacakmışş :) twet atmış :)
aşk doktoru'ymuş=)
@chaosqueencim yanlış düşünüyorsun bence. Ben de yaşlı doktorlara gitmeye çekinirim mesela. Çünkü genclerin bilgileri daha taze,seminerlere,kongrelere gidip kendilerini daha da gelistirebiliyorlar. Nitekim Tevfik hocada öyle. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kendini daha da geliştiriyor. Adam bide cok bakımlı yaa:)))Ondan dolayı da genc duruyor...ya bu tevfik bey kaç yaşında? benden çok daha küçük duruyor, sanki deneymisiz liseli çocuğa burnumu teslim etmek gibi, korkuyorum ben valla. çok genç ya. gençlik deneyimsizlik diye de aklımıza yerleşmiş malesef. açıkçası en büyük sakıncam bu tevfik bey konusunda şu an.
cok genc se tecrubesı ıyıdır sanırım tevfik beyın fıyat konusunda bılgı verırmısınız
cok genc se tecrubesı ıyıdır sanırım tevfik beyın fıyat konusunda bılgı verırmısınız
liv e hastane demiyelim lütfen uzayüssü
Pardon canım uzayussunde 5000 liraya yapıyor Tevfik hoca:)))
Busracim oldumu simdi?
Pardon canım uzayussunde 5000 liraya yapıyor Tevfik hoca:)))
Busracim oldumu simdi?
kızlar slm benim kardeşim tevfik beye ameliyat olacak ama günlerce nefes alamamaktan korkuyor ve ciddi sıkıntı yapıyor ameliyat sonrası nefes alabiliyormuydunuz kanlar kuruduğunda tıkanma yaşadınızmı paylaşırsanız çok sevinirim
kızlar slm benim kardeşim tevfik beye ameliyat olacak ama günlerce nefes alamamaktan korkuyor ve ciddi sıkıntı yapıyor ameliyat sonrası nefes alabiliyormuydunuz kanlar kuruduğunda tıkanma yaşadınızmı paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?