Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

@svlcigdemcim artık resimlerini görmek istiyoruz canım , Tevfik hocamız yine ne şaheserler yaratmıştır kim bilir:)

@bbsm kardesin ne zaman ameliyat oluyor?Bu arada Tevfik hocaya karar vermenize cok sevindim , umarım hersey istediğiniz gibi olur:)

Son düzenleme:
@bbsm kardesin ne zaman ameliyat oluyor?Bu arada Tevfik hocaya karar vermenize cok sevindim , umarım hersey istediğiniz gibi olur:)

kızlar merhaba. bende tevfik beye ameliyat olmaya karar verdim sizin yorumlarınız sayesinde ne kadar ilgiliymiş süper.

kızlar merhaba. bende tevfik beye ameliyat olmaya karar verdim sizin yorumlarınız sayesinde ne kadar ilgiliymiş süper.

Sem11 canım ne kadar guzel tevfik hocada karar kılman. Gidip görüştünmu canım hocayla? Ameliyat ne zaman?

Efnancım mesajını aldım..Kusurabakmadın umarım..Ben 25 Martta ameliyat oldum bu arada...2 . haftadayım yani...Yeni bir başlık açıp resimleri de koyucam :))

Efnancım mesajını aldım..Kusurabakmadın umarım..Ben 25 Martta ameliyat oldum bu arada...2 . haftadayım yani...Yeni bir başlık açıp resimleri de koyucam :))

Canım cok gecmis olsun,bekliyoruz fotolarını eminim cok guzel bir burnun olmuştur.

Merhaba kizlar yaklasik 1 senedir doktor arastiriyorum bende ve artik zamanim geldi en gec 1 ay sonra amelyat olmak istiyorum ama coook kararsizim ben.. Ilk baslarda aklimda muhammet dilber vardi hep simdi tevfik sözenle olgilide cok güzel seyler okudum onada. Bir mail atim dedim 2 gün önce hem muhammet dilbere hemde tevfik sözene mail attim sordum burnumun resimlerini yollasam olurmu bide begendigim burunlarin resimlerini tevfik sözen hemen geri döndü resimleri bekliyorum dedi attim hemen tasarim yapmis sagolsun istedigin burnu anladim dedi hatta daha demin bile yazisdik su saat olmus yinede cevap verdi sorularima bu nekadar ilgili bir doktor oldugunu gösteriyor zaten bence :) bu arada ben almanyadayim o yuzden mail yoluyla konzsuyoruz ama ben hala kararsizim iste muhammet dilberde cok iyi bir doktor hala mailine geri dönmedi ana yogunlugundan herhalde. Napsam napsam of almanyada olmam okadar buyuk dezavantajki anlatamam en gec mayisda olmam gerek artik su amelyati ailem herkes kafayi yicek artik bikdilar benden burunmuhabbwtinden

@lilyss cim seni cok iyi anlıyorum canım iste en zor asama doktora karar verme. Tevfik hoca cok cok iyi bir doktor ben ve arkadaslarım cok memnun kaldık .o da cok yogun .daha istanbula geleli birkaç ay oldu ama maşallah şimdiden baya tutuldu. Yaptigi burunlar ortada bak ona göre kararını ver canım.

çok ilgili bir doktordur tevfik bey :) ol ve kurtul bencede bir ay içinde :))))))) bende oldum kurtuldum 6 subatta oldum arrtık cokmutluyum :)))

Son düzenleme:
ay nasıl utandım yaa bey yazdım silmişim telden giriyorummm ayy kızardım suan duzelttım hemenn :::::::::::::)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…