@bbsm kardesin ne zaman ameliyat oluyor?Bu arada Tevfik hocaya karar vermenize cok sevindim , umarım hersey istediğiniz gibi olur:)
kızlar merhaba. bende tevfik beye ameliyat olmaya karar verdim sizin yorumlarınız sayesinde ne kadar ilgiliymiş süper.
Sem11 canım ne kadar guzel tevfik hocada karar kılman. Gidip görüştünmu canım hocayla? Ameliyat ne zaman?
randevu ücreti içinde maaşımı beklemem lazım. inşallah istedeğim gibi olur herşey
Canım ilk görüşme ücretsiz diye biliyorum ben. Yine de sen Tevfik hocaya mail at istersen:)
tevfiksozen@gmail.com[/Qa
aslında çoğu doktorun ücretsiz ancak aradım tevfik sözene randevu almak istiyorum ücretsiz mi dedim sekreter 240 tl dedi. ameliyat kesinleşirse ücreti düşeceğini düşünüyorum umarım öyle olur
Canım ilk görüşme ücretsiz diye biliyorum ben. Yine de sen Tevfik hocaya mail at istersen:)
tevfiksozen@gmail.com[/Qa
aslında çoğu doktorun ücretsiz ancak aradım tevfik sözene randevu almak istiyorum ücretsiz mi dedim sekreter 240 tl dedi. ameliyat kesinleşirse ücreti düşeceğini düşünüyorum umarım öyle olur
Canım en iyisi sen hocaya mail at:)
Canım en iyisi sen hocaya mail at:)
sabah attım bekliyorum bakalım :))
sabah attım bekliyorum bakalım :))
Aslında hemen cevap veriyor maillere ama bu aralar cok yogunmus .büyük ihtimal eve gidince doner canım:)
Efnancım mesajını aldım..Kusurabakmadın umarım..Ben 25 Martta ameliyat oldum bu arada...2 . haftadayım yani...Yeni bir başlık açıp resimleri de koyucam :))
Merhaba kizlar yaklasik 1 senedir doktor arastiriyorum bende ve artik zamanim geldi en gec 1 ay sonra amelyat olmak istiyorum ama coook kararsizim ben.. Ilk baslarda aklimda muhammet dilber vardi hep simdi tevfik sözenle olgilide cok güzel seyler okudum onada. Bir mail atim dedim 2 gün önce hem muhammet dilbere hemde tevfik sözene mail attim sordum burnumun resimlerini yollasam olurmu bide begendigim burunlarin resimlerini tevfik sözen hemen geri döndü resimleri bekliyorum dedi attim hemen tasarim yapmis sagolsun istedigin burnu anladim dedi hatta daha demin bile yazisdik su saat olmus yinede cevap verdi sorularima bu nekadar ilgili bir doktor oldugunu gösteriyor zaten bence :) bu arada ben almanyadayim o yuzden mail yoluyla konzsuyoruz ama ben hala kararsizim iste muhammet dilberde cok iyi bir doktor hala mailine geri dönmedi ana yogunlugundan herhalde. Napsam napsam of almanyada olmam okadar buyuk dezavantajki anlatamam en gec mayisda olmam gerek artik su amelyati ailem herkes kafayi yicek artik bikdilar benden burunmuhabbwtinden
Merhaba kizlar yaklasik 1 senedir doktor arastiriyorum bende ve artik zamanim geldi en gec 1 ay sonra amelyat olmak istiyorum ama coook kararsizim ben.. Ilk baslarda aklimda muhammet dilber vardi hep simdi tevfik sözenle olgilide cok güzel seyler okudum onada. Bir mail atim dedim 2 gün önce hem muhammet dilbere hemde tevfik sözene mail attim sordum burnumun resimlerini yollasam olurmu bide begendigim burunlarin resimlerini tevfik sözen hemen geri döndü resimleri bekliyorum dedi attim hemen tasarim yapmis sagolsun istedigin burnu anladim dedi hatta daha demin bile yazisdik su saat olmus yinede cevap verdi sorularima bu nekadar ilgili bir doktor oldugunu gösteriyor zaten bence :) bu arada ben almanyadayim o yuzden mail yoluyla konzsuyoruz ama ben hala kararsizim iste muhammet dilberde cok iyi bir doktor hala mailine geri dönmedi ana yogunlugundan herhalde. Napsam napsam of almanyada olmam okadar buyuk dezavantajki anlatamam en gec mayisda olmam gerek artik su amelyati ailem herkes kafayi yicek artik bikdilar benden burunmuhabbwtinden
çok ilgili bir doktordur tevfik :) ol ve kurtul bencede bir ay içinde :)))))))
Tevfik mi hahahaha Busra alemsin kiz sen hahahaha
ay nasıl utandım yaa bey yazdım silmişim telden giriyorummm ayy kızardım suan duzelttım hemenn :::::::::::::)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?