kız öyle samimiyetmi olur yaa bey yazdım ipoddan üstüne basınca silindi galiba anlamadım
Tevfik Sozen estetik burun ameliyatında 1numara!!!!!!!
Canım emin misin? Menun olmayan hastalarını da gördüm.
Canım neden o hastalar çıkıp buraya yazmıyorlar da sen yazma gereği duydun? Tevfik hocayı tanıdım taniyali daha bir tane memnun olmayan hastasına rastlamadım. Diğer yorumunda rohat Bey'den de bahsettigine göre az cok amacıni anladim.Hem Tevfik hoca istanbulda rohat ise Antep'te ...neden Tevfik hocanın cok tutulması gerdi sizi.ben Antep'te oldugum halde rohat beye ameliyat olmak kesinlikle istemedim. Hatta olen hastasını duyduktan sonra ameliyattan tirstim açıkcası. İstersen memnun olmayanlara soyle seni aracı etmesinler de kendileri memnuniyetsizliklerini dile getirsinler.simdi olsa kesinlikle yine TEVFİK SOZENe ameliyat olurum.
iki mesajı var çok ciddiye alma bence :))))) başarı kıskanılır tatlımmm :)))))
efnan yeni fotooo istiyorummmmmmmmmm :)))))))))))))))
@lillyss cim istersen Tevfik hocaya mail at yada özelden sana telefon numarasını vereyim bir ara hocayı .endişelenme muhakkak yardımcı olur Tevfik hoca:))Kizlar ya benim bir sorum daha olucakdi simdi benim pasaportumla ilgili bi sorun cikti anca bir aya falan hallolur ama tam ne zaman bilmiyorum iste o yuzden ne biletimi alabiliyorum onceden nede amelyatgunumu tevfik bey mesela 1 hafta sonraya falan gun veriyomudur ya siz nasil aldiniz aylar oncesindenmi aldiniz yoksa kisa suredede alinabiliomu
@lillyss cim istersen Tevfik hocaya mail at yada özelden sana telefon numarasını vereyim bir ara hocayı .endişelenme muhakkak yardımcı olur Tevfik hoca:))
tevfiksozen@gmail.com
Canim cok tesekkür ederim maili zaten vardi maillesiyorduk zaten ozelden yazamiyorum 100 mdj dolmadigi icin numara icin sagol ariyim en iyisi daha iyi anlasiriz :)
Canim cok tesekkür ederim maili zaten vardi maillesiyorduk zaten ozelden yazamiyorum 100 mdj dolmadigi icin numara icin sagol ariyim en iyisi daha iyi anlasiriz :)
canımmm çok heyecanlandım ben yaaa ne zaman inşllahh süper olacakk
Kizlar Albüm yaptim tevfik sözenin bana yaptigi tasarimlari koydum bi bakin isterseniz :)
Canım Baktım albümüne yorum bile yaptım emin ol cok daha guzel olacaktır burnun Allah'ın izniyle:)
Busraa sana bi sorum daha var sen tevfik beye nasil karar verdin? Yani sadece burdanmi yoksa tanidiklarin varmiydi canli hastalarini gordunmuu? Zaman geldikce korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?