Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Evett bende sabirsizlaniyorum biran önce olsun bitsin istiyorumm

Kızlar ben Tevfik hocaya ne kadar cok guvenmisim ki ameliyat ettigi burunlari bile göreyim demedim. Cok şükür sonuc mükemmel .bu iste güven cok onemli.Busranin da söylediği gibi yüzyuze görüşmekte cooook fayda var.

kesınlıkle katılıyorum tatlım bu arada lıly nın tasarımını cok begendımm

Ayy insallahh kizlar insallah sizede tasarim yapmismiydi? Nasilsi aynisi yapdimi?

Lillyss cim ben tasarım falan istemedim hatta daha önceki hastalarının burnunu da görmedim Tevfik hocanın. Cok güvendim ve güvenimi bosa çıkarmadı Tevfik hoca cok şükür. İnşallah senin sürecinde sorunsuz gecer tatlimm
Ama busraya tasarım yapmıştı hoca fakat Busranin burnu cok cok daha guzel oldu darısı sana inşallah :)))

Zaten önemli olanda o canm doktora güvenmek :) bende tasarim istememisdim aslinda yani yaptigini bile bilmiodum resimlerimi burnumu gostermek icin yollamisdim sagolsun kendisi tasarim yapmis yollamis :) insaallah canm amin :)

Zaten önemli olanda o canm doktora güvenmek :) bende tasarim istememisdim aslinda yani yaptigini bile bilmiodum resimlerimi burnumu gostermek icin yollamisdim sagolsun kendisi tasarim yapmis yollamis :) insaallah canm amin :)

Sagolsun cok iyi bir insandır Tevfik hoca, aşağı yukarı aklinda bir fikir olsun diye yapmıştır tasarımı .Ben cok beğendim inşallah burnun tasarımdan da guzel olur tatlimmm:)))

25 mesaj doldurmak için konuyu meşgul edeceğim,herkesten özür diliyorum

kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım

kizlar selam tevfik beyden randevuyu nasil aldiniz liv hospitalimi aradiniz ozel telefonundanmi randevu talep ettiniz bazilari sekrterini aradik yazmislar yardimci olursaniz sevinirim.muckk

kizlar selam tevfik beyden randevuyu nasil aldiniz liv hospitalimi aradiniz ozel telefonundanmi randevu talep ettiniz bazilari sekrterini aradik yazmislar yardimci olursaniz sevinirim.muckk

@bbsm istersen mail at Tevfik hocaya o sana yardımcı olur. Bi de senin kardesin de ameliyat olmuştu Tevfik hocaya zannedersem burnunu gorebilirmiyiz?
tevfiksozen@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…