Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

cnm ben muhammet dilbere oldum kardesim siizn fotolarinizi gorup tevfik beye olmak istiyor ameliyattan sonra paylasir sennde burnun guzel busranin burnuna bayildi 2mizde bu adresten girioruz.amelyattan sonra guzel olursa paylasicam diyorr:)))

cnm ben muhammet dilbere oldum kardesim siizn fotolarinizi gorup tevfik beye olmak istiyor ameliyattan sonra paylasir sennde burnun guzel busranin burnuna bayildi 2mizde bu adresten girioruz.amelyattan sonra guzel olursa paylasicam diyorr:)))

Bbsm tamam canım bekliyoruz fotoları. Tevfik hocaya ulaşabildiniz mı canım. Mail adresini yazmıştım size. Randevu alabildiniz mi?

Sevgili arkadaslar, dr tevfik beyle gecen hafta ben de gorustum ve ben de ameliyat olmaya karar verdim. Dr secimi en zor kisimdi ama sizlerin paylasimi sayesinde isim kolaylasti, tesekkur ederim hepinize. Insallah guzel olur. Simdilik burun resimlerine bakip nasil bir sekil istedigime karar verecegim. Cok heyecanliyim :) siz burun seciminde resimlere mi baktiniz ya da dra mi biraktiniz? O konuda da yardimci olabilir misiniz? Hepinize cok guzel bir burun yakistirmis ve yapmis dr, kendime ise en cok busra90 nin burnunu yakistiriyorum sanki ama karar veremiyirum bir turlu :)

@brcin Tevfik hocada karar kılmana sevindim. Emin ol yüzüne yakışan en guzel burunu yapacaktır sana. Busranin burnu gercekten cok hoş eğer yüzüne giderse sana da yapar hoca.
Ben bir şekil belirtmedim Tevfik hocaya bıraktım tamamen .o da sagolsun en yakışan burnu yaptı bana. Hem de cok dogal oldu. Bizler sonuçtan cok memnun kaldık darısı sana canım. Ne zaman ameliyat?

sevgili efnan tesekkur ederim hizli cevabin icin ben de galiba doktora birakacagim. ameliyat tarihini henuz belirlemedim ama bu yazdan once dusunuyorum hatta bir ay icerisinde olabilir.

sevgili efnan tesekkur ederim hizli cevabin icin ben de galiba doktora birakacagim. ameliyat tarihini henuz belirlemedim ama bu yazdan once dusunuyorum hatta bir ay icerisinde olabilir.

Bak bu cok guzel bir haber.isteklerini cok iyi anlat hocaya.beğendiğin ve beğenmediğin burunlari soyle. Dolayısıyla Tevfik hocanın aklında sevdiğin burunlara ait birseyler olusur. Ortaya da tam istediğin gibi bisey çıkar Allah'ın izniyle:)

canım hakkında hayırlısı olsun bende çok heyecanlıydım.......benim burnum hafif kalkık ve biraz kafisli oldu sen nasıl bişey istiyorsun kavislimi düzmü :))))))))))

efnancım,ameliyatımı tevfik bey yapsın istiyorum ama ameliyat sonrası kontroller,alçının alınması falan nasıl olacak,ben hatayda yaşıyorum biliyorsun,keşke tevfik hoca burda olsaydı yaa ameliyat sonrası süreçte doktora ne kadar sıklıkta gittiniz kızlar,ameliyatım antepte olsa aynı gün dönebilirmiyim (kızım var çünkü),dönsem alçı ve tamponları nasıl aldırcam ?? acaba burda mı olsam başka bir dra ya karar veremiyorum(
:18:

tatlım mail at tevfik beye o sana her aşamasını anlatır ne nasıl olacak senin için iyi olan rahat olan neyse seni oa yönlendirir.

Celinns cim endiselenmene gerek yok tatlım. Onemli olan burun ameliyatını yapacak doktor. E o da Tevfik hocaysa sorun yok canım. Alçı atel hic onemli degil. Tevfik hoca seni yönlendirir .yeter ki burnun istediğin gibi olsun .ben ameliyattan bir saat sonra eve geldim. İstersen eve gidebilirsin canım sorun degil. Yine de Tevfik hocayı ara icin rahat etsin.

lillyss gün alacakmış ameliyat için hayırlısı diyoruzzz kızlarr :)

Evettt cok tesekkür ederrim canimm insallah hersey cok guzel olur :) efnanda sende cok yardimci oldunuz senin burnun sayesinde ilk basda hemen uzulmicem dedim kendi kendime cunku sende gordum ilk gunden bugune nekadar cok degisdigini gercekden sabir gerekli :) ben yarin aradikda. Sonra sizleri haberdar ederimm hee bide amerikada demissin canm ben amelyatgununu yinede alabiliyorum dimi yarin? Yoksa tevfik beyin donmesinimi beklemeliyim

tatlım hersey guzel olacak içini ferah tut cok heyecanlı bır surec hersey tamamen degısecek cunku :)) ben özgüven patlaması yasadım resmen:)) benım cok sanssızdım benım odem her yerde esıt olmadı solda vardı mesela bu yuzden yamuk gıbı duruyordu sabır sabır dedım suan 3.ay ve gıderek ınıyor .... ılk halımden eser yok kendını sartla o kadar ıslemden gececek bu yuzden sısecek ve gayet normall.. tatlım ben kontorole gıdecektım gec kaldım tevfık beye yarın gelsem olurmu dedım oda amerıkaya gıdecegını soyledı burun amelıyatları ıle ılgılı bır toplantıya katılacakmıs oradan bılıyorum cuma gıtcem hatta bende.. sen ıstersen tevfık beye maıl at sımdı o sana gününü ayarlasın istersen yada ara dırek cep telefonundan

Off ne guzel atlattin senn zor kisimlari ben daha yolun basindayim neSeki sizlerr varsiniz bana moral veerirsiniz :) tamam ouaman ben hemen mail atimm

Lillyss guzel haberlerini bekliyoruz tatlimmmmmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…