efnan foto koydum yorumlarını alayım
cnm ben muhammet dilbere oldum kardesim siizn fotolarinizi gorup tevfik beye olmak istiyor ameliyattan sonra paylasir sennde burnun guzel busranin burnuna bayildi 2mizde bu adresten girioruz.amelyattan sonra guzel olursa paylasicam diyorr:)))
Sevgili arkadaslar, dr tevfik beyle gecen hafta ben de gorustum ve ben de ameliyat olmaya karar verdim. Dr secimi en zor kisimdi ama sizlerin paylasimi sayesinde isim kolaylasti, tesekkur ederim hepinize. Insallah guzel olur. Simdilik burun resimlerine bakip nasil bir sekil istedigime karar verecegim. Cok heyecanliyim :) siz burun seciminde resimlere mi baktiniz ya da dra mi biraktiniz? O konuda da yardimci olabilir misiniz? Hepinize cok guzel bir burun yakistirmis ve yapmis dr, kendime ise en cok busra90 nin burnunu yakistiriyorum sanki ama karar veremiyirum bir turlu :)
sevgili efnan tesekkur ederim hizli cevabin icin ben de galiba doktora birakacagim. ameliyat tarihini henuz belirlemedim ama bu yazdan once dusunuyorum hatta bir ay icerisinde olabilir.
Sevgili arkadaslar, dr tevfik beyle gecen hafta ben de gorustum ve ben de ameliyat olmaya karar verdim. Dr secimi en zor kisimdi ama sizlerin paylasimi sayesinde isim kolaylasti, tesekkur ederim hepinize. Insallah guzel olur. Simdilik burun resimlerine bakip nasil bir sekil istedigime karar verecegim. Cok heyecanliyim :) siz burun seciminde resimlere mi baktiniz ya da dra mi biraktiniz? O konuda da yardimci olabilir misiniz? Hepinize cok guzel bir burun yakistirmis ve yapmis dr, kendime ise en cok busra90 nin burnunu yakistiriyorum sanki ama karar veremiyirum bir turlu :)
efnancım,ameliyatımı tevfik bey yapsın istiyorum ama ameliyat sonrası kontroller,alçının alınması falan nasıl olacak,ben hatayda yaşıyorum biliyorsun,keşke tevfik hoca burda olsaydı yaaameliyat sonrası süreçte doktora ne kadar sıklıkta gittiniz kızlar,ameliyatım antepte olsa aynı gün dönebilirmiyim (kızım var çünkü),dönsem alçı ve tamponları nasıl aldırcam ?? acaba burda mı olsam başka bir dra ya karar veremiyorum (
:18:
efnancım,ameliyatımı tevfik bey yapsın istiyorum ama ameliyat sonrası kontroller,alçının alınması falan nasıl olacak,ben hatayda yaşıyorum biliyorsun,keşke tevfik hoca burda olsaydı yaaameliyat sonrası süreçte doktora ne kadar sıklıkta gittiniz kızlar,ameliyatım antepte olsa aynı gün dönebilirmiyim (kızım var çünkü),dönsem alçı ve tamponları nasıl aldırcam ?? acaba burda mı olsam başka bir dra ya karar veremiyorum (
:18:
lillyss gün alacakmış ameliyat için hayırlısı diyoruzzz kızlarr :)
lillyss gün alacakmış ameliyat için hayırlısı diyoruzzz kızlarr :)
Evettt cok tesekkür ederrim canimm insallah hersey cok guzel olur :) efnanda sende cok yardimci oldunuz senin burnun sayesinde ilk basda hemen uzulmicem dedim kendi kendime cunku sende gordum ilk gunden bugune nekadar cok degisdigini gercekden sabir gerekli :) ben yarin aradikda. Sonra sizleri haberdar ederimm hee bide amerikada demissin canm ben amelyatgununu yinede alabiliyorum dimi yarin? Yoksa tevfik beyin donmesinimi beklemeliyim
tatlım hersey guzel olacak içini ferah tut cok heyecanlı bır surec hersey tamamen degısecek cunku :)) ben özgüven patlaması yasadım resmen:)) benım cok sanssızdım benım odem her yerde esıt olmadı solda vardı mesela bu yuzden yamuk gıbı duruyordu sabır sabır dedım suan 3.ay ve gıderek ınıyor .... ılk halımden eser yok kendını sartla o kadar ıslemden gececek bu yuzden sısecek ve gayet normall.. tatlım ben kontorole gıdecektım gec kaldım tevfık beye yarın gelsem olurmu dedım oda amerıkaya gıdecegını soyledı burun amelıyatları ıle ılgılı bır toplantıya katılacakmıs oradan bılıyorum cuma gıtcem hatta bende.. sen ıstersen tevfık beye maıl at sımdı o sana gününü ayarlasın istersen yada ara dırek cep telefonundan
hadi bakalım heyecanlandım bende ayyhh :)Off ne guzel atlattin senn zor kisimlari ben daha yolun basindayimneSeki sizlerr varsiniz bana moral veerirsiniz :) tamam ouaman ben hemen mail atimm
Evettt cok tesekkür ederrim canimm insallah hersey cok guzel olur :) efnanda sende cok yardimci oldunuz senin burnun sayesinde ilk basda hemen uzulmicem dedim kendi kendime cunku sende gordum ilk gunden bugune nekadar cok degisdigini gercekden sabir gerekli :) ben yarin aradikda. Sonra sizleri haberdar ederimm hee bide amerikada demissin canm ben amelyatgununu yinede alabiliyorum dimi yarin? Yoksa tevfik beyin donmesinimi beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?