Kizlar düN mail attim bugun dondu tevfik beyy hastaneyi aramana gerek yok dedi sen bana istedigin tarihi soyle ben arayip hallederim dedii :))
Kizlar düN mail attim bugun dondu tevfik beyy hastaneyi aramana gerek yok dedi sen bana istedigin tarihi soyle ben arayip hallederim dedii :))
kızlar slm tekrar size birşey soracağım bn tevfik beye ameliyat olacagım revizyon olacak siz ameliyat olduğunuz ilk zamanlar tamponlar çıktıktan sonra ön profilden belirli süre kalkıkmı duruyormuydu burnunuz?
sanırım belli bir sure oturana kadar oyle oluyor deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
birçok doktorla görüştükten sonra sonunda Tevfik beyde karar kıldım. umarım bende Büşra ve efnan gibi güzel bir buruna sahip olurum:) Pazartesi günü büyük gün
Canım senin adına cok sevindim. Tevfik bey bugün antepteydi. Sagolsun her geldiginde arayıp kontrole çağırıyor. Ve bugün bir kez daha şükrettim Tevfik hocaya ameliyat oldugum icin. İnşallah senin icin de hayırlısı olur canım
birçok doktorla görüştükten sonra sonunda Tevfik beyde karar kıldım. umarım bende Büşra ve efnan gibi güzel bir buruna sahip olurum:) Pazartesi günü büyük gün
bugün ben de ordaydım seni söyledi tevfik bey ama ben kaçırdım görmedim galiba senihenüz ameliyat olmadım ama fotograflarım çekildi tasarım yapılacak
bugün ben de ordaydım seni söyledi tevfik bey ama ben kaçırdım görmedim galiba senihenüz ameliyat olmadım ama fotograflarım çekildi tasarım yapılacak
kızlar tavfik hoca yaz döneminde tatile çıkacak mı ? hangi aralıkta tatile çıkacak bilen varmı benim sınavlarım temmuz da bitiyor o zaman hoca yerinde olur mu acaba bir de ameliyat ücretine zam yaparlar mı,forumda güncel fiyat 5 bin demişler de hemen hemen biriktirdim sayılır :)
tatlım yok burda tevfik bey :) mail atıp birebir öğren istersen tarihinide kararlaştırrsın .. çok heyecanlı nasıl bısey ıstıyorsun :)
çok heyecanlıyım bir o kadar da korkak :)
damar yolunun açılması narkoz verilmesi falan aman allahım,ben normalde hastahaneye bile gitmem yani içerisinin ilaç kokusu falan ben acayip etkiler,kan çok tutar beni ama insan isteyince üstesinden gelir diye düşünüyorum canım
benim burnum biraz kemikli iri bir yapıda,önü biraz düşük,yapılacak işlem çok aman aman değil burnun başladığı yerden çok az bir şekilde aşağıya doğru törpülenecek 1 milim kadar,delikler küçülecek ve önden biraz kesilip geriye çekilecek,kemerim yok
evde kendime hep yandan tasarımlar yapıyorum yakıştırıyorum da önden nasıl olacak en çok da o meraklandırıyor beni normalde resimlerde önden çekince burnumun iriliği belli olmuyor sadece sırtının biraz uzun olduğu göze çarpıyor,tevfik hoca resim çekmenin dışında nasıl bir aşama uyguluyor ameliyat öncesinde bize bunu gösterebiliyor mu 3 boyutlu vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?