Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Kizlar düN mail attim bugun dondu tevfik beyy hastaneyi aramana gerek yok dedi sen bana istedigin tarihi soyle ben arayip hallederim dedii :))

Kizlar düN mail attim bugun dondu tevfik beyy hastaneyi aramana gerek yok dedi sen bana istedigin tarihi soyle ben arayip hallederim dedii :))

Lillyss desene en kısa zamanda seni de muhteşem bir burunla göreceğiz:)))Tevfik hoca sagolsun her konuda yardımcı oluyor...

kizlar yarin tevfik hocayla gorusmeye gidiyorum liv hospital nerde kaliyor bahcelievlerde oturuyorum :)

kızlar slm tekrar size birşey soracağım bn tevfik beye ameliyat olacagım revizyon olacak siz ameliyat olduğunuz ilk zamanlar tamponlar çıktıktan sonra ön profilden belirli süre kalkıkmı duruyormuydu burnunuz?
sanırım belli bir sure oturana kadar oyle oluyor deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

@bbsm Tevfik beyde karar kılmana cok sevindim isabetli bir karar olmus. Benim alçı tampon vs çıktığında burnum onden degil de yandan biraz kalkik geldi bana.açıkcası korktum öyle kalacak diye ama zamanla oturdu tam kıvamına geldi.su anda cok iyi cok beğeniliyor herkes tarafından:)darısı sana canım...

birçok doktorla görüştükten sonra sonunda Tevfik beyde karar kıldım. umarım bende Büşra ve efnan gibi güzel bir buruna sahip olurum:) Pazartesi günü büyük gün

birçok doktorla görüştükten sonra sonunda Tevfik beyde karar kıldım. umarım bende Büşra ve efnan gibi güzel bir buruna sahip olurum:) Pazartesi günü büyük gün

Canım senin adına cok sevindim. Tevfik bey bugün antepteydi. Sagolsun her geldiginde arayıp kontrole çağırıyor. Ve bugün bir kez daha şükrettim Tevfik hocaya ameliyat oldugum icin. İnşallah senin icin de hayırlısı olur canım

bugün ben de ordaydım seni söyledi tevfik bey ama ben kaçırdım görmedim galiba seni henüz ameliyat olmadım ama fotograflarım çekildi tasarım yapılacak

pazartesımı amelıyatın nasıl bır burun ıstedın piamel :) inşallah benımkınde kat kat güzel olur :)

bugün ben de ordaydım seni söyledi tevfik bey ama ben kaçırdım görmedim galiba seni henüz ameliyat olmadım ama fotograflarım çekildi tasarım yapılacak

@Brctr canım keske gorusebilseydik seninle ya Ama Tevfik hoca bayağı bi fotolarimi çekti her acıdan burnumu da cok cok beğendi. Bakabilirsin fotolarima.Tevfik hocanın sana Tasarımdan daha guzel bir burun yapacağına eminim:)

kızlar tavfik hoca yaz döneminde tatile çıkacak mı ? hangi aralıkta tatile çıkacak bilen varmı benim sınavlarım temmuz da bitiyor o zaman hoca yerinde olur mu acaba bir de ameliyat ücretine zam yaparlar mı,forumda güncel fiyat 5 bin demişler de hemen hemen biriktirdim sayılır :)

tatlım yok burda tevfik bey :) mail atıp birebir öğren istersen tarihinide kararlaştırrsın .. çok heyecanlı nasıl bısey ıstıyorsun :)

tatlım yok burda tevfik bey :) mail atıp birebir öğren istersen tarihinide kararlaştırrsın .. çok heyecanlı nasıl bısey ıstıyorsun :)

çok heyecanlıyım bir o kadar da korkak :)
damar yolunun açılması narkoz verilmesi falan aman allahım,ben normalde hastahaneye bile gitmem yani içerisinin ilaç kokusu falan ben acayip etkiler,kan çok tutar beni ama insan isteyince üstesinden gelir diye düşünüyorum canım

benim burnum biraz kemikli iri bir yapıda,önü biraz düşük,yapılacak işlem çok aman aman değil burnun başladığı yerden çok az bir şekilde aşağıya doğru törpülenecek 1 milim kadar,delikler küçülecek ve önden biraz kesilip geriye çekilecek,kemerim yok

evde kendime hep yandan tasarımlar yapıyorum yakıştırıyorum da önden nasıl olacak en çok da o meraklandırıyor beni normalde resimlerde önden çekince burnumun iriliği belli olmuyor sadece sırtının biraz uzun olduğu göze çarpıyor,tevfik hoca resim çekmenin dışında nasıl bir aşama uyguluyor ameliyat öncesinde bize bunu gösterebiliyor mu 3 boyutlu vs ?

önce bir muayane yapıyor nasıl bir burun istediğini soruyor sana sen anlatıyosun.. oda onun uzerınden tasarım yapıyor yanında ... sen o an mudehale edebılıyosun.. uyarıyor mesela bu olur bu olmaz vs sonra sevmedıklerını soruyor ona gore bı amelıyat olsun dıye falan:)) ben mesela nasıl oluyor demıstım kagıda cızmistı amelıatı falan dusun tasarımdan daha ıyı burun oluyor .. yanı suana kadar olanların hepsının oyle oldu :) hastaneye bende dayanamam duramam ben cok heyecanlıydım odamdan aldılar benı falan sakınlestırıcı yapıcaz heyecan yapma dedıler ben neyın noldunu anlamadan kendımı odamda buldum .. agrıyacak dıye beklıyordum falan sonucta amelıyat dımı olmadı bıde resımlerme bakasan benım sıskınlık morarmada olmadı .. amelıyat oldum ertesı gun eve geldım foruma gırıp topıc astım bıseyı cok ıstıyorsunya ınan onun zorlukları senın umurunda olmuyor hatırlamıyorum bıle bıdaha olsa kesınlıkle amelıyat olurdum:) bu arada fıyatı sormussun 5000 canım :)

Zaten kafam çok karışık.. Bide burda yorumlarınızı okudukça dahada karısıyor.. Ne zor dr seçimi.. Tevfik sözen, M.dilber, Tuğrul Maral yada Bahadır baykal arasında kaldım.. Napcam ben hiç bilmiyorum.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…