Bende bu 20 gün içinde olcam ama az korkularım var
büşracım baktım resimlerine cidden morarma olmaması müthiş bişey,senin bünye hiç tepki vermemiş maşallah taş gibisin :)
burnuşun da çok sevimli ve yüzüne yakışmış,isim vermiyim ama forumda bakıyoruz resimlere özellikle facebook da çoğu doktor hemen hemen aynı tip burnu yapmış ,fakat tevfik bey senin yüzüne en uygun burnu yapmış bence uzun hafif kavisli tam altın oranı yakalamış,darısı bize inşallah
Merhaba,
Istanbulda en iyi burun cerrahi kimdir. .??
Zaten kafam çok karışık.. Bide burda yorumlarınızı okudukça dahada karısıyor.. Ne zor dr seçimi.. Tevfik sözen, M.dilber, Tuğrul Maral yada Bahadır baykal arasında kaldım.. Napcam ben hiç bilmiyorum.!
canım bence yüzyüze görüş içine sinen doktora ol derım ben ama once tevfık beyle gorusme dırek olursun eehehehe saka bır yana en etkılııletısım yuzyuze :)
Etkilenmeye o kadar ihtiyacım var ki :) İnan kafam cok karısık çook...
maıl at tevfık beye görüş yüzyüze o zaman direk ameliyat olçok iyi ilgili biri arkadaş gibi hastasıyla :))) zaten görünce ne demek istedimi anlıcaksın :))) maıl atmanı tavsıye ederım :) yenı foto koycam bendeeee
Koy tabi :) Maşallah senin burnun çok güzel olmuş zaten. Darısı başıma.. Haziranda görüşmeye gitcem inş. Tevfik beye.
senin ne zaman tatlım amelıyatt karar verdın mı tarıhıne :)
@Brctr canım keske gorusebilseydik seninle yaAma Tevfik hoca bayağı bi fotolarimi çekti her acıdan burnumu da cok cok beğendi. Bakabilirsin fotolarima.Tevfik hocanın sana Tasarımdan daha guzel bir burun yapacağına eminim:)[/Q
çok iyi olurdu ama belki bigün görüşürüz kısmet :).sizin sayenizde güvendim cesaret aldım ve görüştükten sonra yazdığınız herşeyin nekadar doğru olduğunu inanın anladım.ihtiyacım olan doktor tam da buydu :) bana terimsel, işiymişim gibi soğuk ilgisiz yaklaşacak bi doktordan kaçardım heralde.biliyosunuz bu işin yüzde doksanı psikoloji enazından benim için :))
tevfik bey nezaman hadi derse :)) çok yoğun galiba,beklicezzz heycanla :) inş herşey güzel olur aynen sizde olduğu gibi..
@Brctr canım keske gorusebilseydik seninle yaAma Tevfik hoca bayağı bi fotolarimi çekti her acıdan burnumu da cok cok beğendi. Bakabilirsin fotolarima.Tevfik hocanın sana Tasarımdan daha guzel bir burun yapacağına eminim:)[/Q
çok iyi olurdu ama belki bigün görüşürüz kısmet :).sizin sayenizde güvendim cesaret aldım ve görüştükten sonra yazdığınız herşeyin nekadar doğru olduğunu inanın anladım.ihtiyacım olan doktor tam da buydu :) bana terimsel, işiymişim gibi soğuk ilgisiz yaklaşacak bi doktordan kaçardım heralde.biliyosunuz bu işin yüzde doksanı psikoloji enazından benim için :))
çok iyi biri dimiiii :))))))))))9
canım hayırlısı neyse o olsun.. inşallah senınkı benımkınden cok daha guzel olur tatlı tatlı heyecanların olacak bısey sormak ıstersen ben arada gırıyorum cevaplarım :)
tatlım bu ara cok sık amelıyatı var ınan bende kontrole gıtcektım o zamanı kacırdım bırsuru amelıyata gırıyorr :) buraya koymayan cok kısı varr amelıyat olan :) benımkınden cok cok guzel olur ınsallahhhhhhhh :)))))))))) tatlım bende cok heyecanlıyım ya ınan paylas bızlede :)
çok iyi biri dimiiii :))))))))))9
evet :)) panik atağın biraz düşündürüyo beni dedi,hani ameliyat sonrası sorun çıkarabileceğim kadar ciddi bişey olup olmadığını sordu.nefes alacaksam sorun olmaz heralde dedim..hazırla kendini dedi..allah yardımcım olsun inş herşey güzel olur :)
evet :)) panik atağın biraz düşündürüyo beni dedi,hani ameliyat sonrası sorun çıkarabileceğim kadar ciddi bişey olup olmadığını sordu.nefes alacaksam sorun olmaz heralde dedim..hazırla kendini dedi..allah yardımcım olsun inş herşey güzel olur :)
ay canım benim bir kız daha vardı panikatak ameliyat olmustu cok iyi gecmıstı umarım senınkıde cok ıyı gecer, dua etcem senın için :)
ay canım benim bir kız daha vardı panikatak ameliyat olmustu cok iyi gecmıstı umarım senınkıde cok ıyı gecer, dua etcem senın için :)
günü belli olunca haberleşiriz duanızı isticem o zaman :)))
Merhaba,
Istanbulda en iyi burun cerrahi kimdir. .??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?