Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

büşracım baktım resimlerine cidden morarma olmaması müthiş bişey,senin bünye hiç tepki vermemiş maşallah taş gibisin :)

burnuşun da çok sevimli ve yüzüne yakışmış,isim vermiyim ama forumda bakıyoruz resimlere özellikle facebook da çoğu doktor hemen hemen aynı tip burnu yapmış ,fakat tevfik bey senin yüzüne en uygun burnu yapmış bence uzun hafif kavisli tam altın oranı yakalamış,darısı bize inşallah

çok tesekkur ederım herkese aynı burun yapmıyor tevfık bey farklı herkesın kı mesela bkb benım efnanın aklıma gelmeyen dıger hastalarn mervenın falan burnu hepımızn farklı :))

canım bence yüzyüze görüş içine sinen doktora ol derım ben ama once tevfık beyle gorusme dırek olursun eehehehe saka bır yana en etkılııletısım yuzyuze :)

Etkilenmeye o kadar ihtiyacım var ki :) İnan kafam cok karısık çook...

maıl at tevfık beye görüş yüzyüze o zaman direk ameliyat ol çok iyi ilgili biri arkadaş gibi hastasıyla :))) zaten görünce ne demek istedimi anlıcaksın :))) maıl atmanı tavsıye ederım :) yenı foto koycam bendeeee

Koy tabi :) Maşallah senin burnun çok güzel olmuş zaten. Darısı başıma.. Haziranda görüşmeye gitcem inş. Tevfik beye.

Koy tabi :) Maşallah senin burnun çok güzel olmuş zaten. Darısı başıma.. Haziranda görüşmeye gitcem inş. Tevfik beye.

canım hayırlısı neyse o olsun.. inşallah senınkı benımkınden cok daha guzel olur tatlı tatlı heyecanların olacak bısey sormak ıstersen ben arada gırıyorum cevaplarım :)

tevfik bey nezaman hadi derse :)) çok yoğun galiba,beklicezzz heycanla :) inş herşey güzel olur aynen sizde olduğu gibi..

tatlım bu ara cok sık amelıyatı var ınan bende kontrole gıtcektım o zamanı kacırdım bırsuru amelıyata gırıyorr :) buraya koymayan cok kısı varr amelıyat olan :) benımkınden cok cok guzel olur ınsallahhhhhhhh :)))))))))) tatlım bende cok heyecanlıyım ya ınan paylas bızlede :)

:)) paylaşırım elbettee.ilginiz harika teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…