Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Biz de ne çizim yaptık ne de konuştuk.çünkü o isini gercekten cok iyi yapan usta bir cerrah...

kesinlikle katılıyorum sana işini gerçekten iyi yapan biri bizde ne konuştuk ne de çizim yaptık tamamen kendilerine bıraktım iyiki de bırakmışım şimdi çok memnunum doktor tevfik beye burdan tekrar teşekkür ediyorum ameliyat olmak isteyenlere de kesinlikle öneririm

. Ben" şunun gibi bir burun istiyorum" dahi demedim. Tamamen "siz bilirsiniz hocam " dedim. Şüphesiz o ortaya guzel birsey cikaracaktir diye düşündüm ve öyle de oldu

Peri bana söyledi Tefik hoca çok ilgili ve hastasını dinleyen ,beklentilerine çözüm getirebilen bir insanmış .Keşke İzmirde olsa ben de Tefik hocaya olsam .
İzmir'deki doktorlar dokunmak istemiyorlar .Ya ben sıkıntımı anlatamıyorum ya da...

Tevfik Hocayla bugün kesin ameliyat tarihi aldık.
Çok ama çok heyecanlıyım umarım her şey istediğim gibi olur ,yolunda gider.
Geceleri kabuslar görüyorum durumum vahim :))))

Tevfik Hocayla bugün kesin ameliyat tarihi aldık.
Çok ama çok heyecanlıyım umarım her şey istediğim gibi olur ,yolunda gider.
Geceleri kabuslar görüyorum durumum vahim :))))

PERİ Senin adına sevindim canım, inşallah cok ama cok memnun kalırsın , bizler gibi.... Hersey gönlünce olur inşallah.

Sildim canım :)) çok teşekkür ediyorum bu arada umarım her şey yolunda gider. Senin burnun süper Efnan ,yeni fotoğraflarını koysana siteye herkes görsün hocanın marifetini :)

Aralık öncesine mı aldın yoksa sonrasına mı perim Tasarımdan bile güzel bir burun yapacak inanıyorum buna.En az senin kadar heyecanlıyım vallahi :)

Eftan neden kaldırdın ki fot.nu ? Gerçi önceden eklediğinde görmüştüm görmeyen arkadaşlar için koyabilirsin .herkes gördün doktorun eserini .

Son düzenleme:
bende çok heyecanlıyım Maritsammmmmm 7 Aralık olsun dedik :) inşallah güzel olur kuzum ,bana çok destek oluyorsun iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…