merhaba arkadaşlar tevfik hocaya ameliyat olanlardan resim rica edicem. burun ameliyatı olucam bende ama hala doktoruma karar veremedim yardımlarınızı bekliyorumm :))
Merhaba swimmer albumumden bakabilirsin resimlere. Umarim karar vermende yardimci plur. Dilerim ki istedigin buruna kavusursun sen de. Yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
Öteki doktorların hastaları neler neler yapıyor bilen var mı??? Ben bile birkaç aydan sonra kimlerin fake kimlerin fake olmadığını anladım, bunu site yöneticileri mi anlamıyor yani? Danışıklı dövüş olmasın bu işler. Bu forumdaki doktor da hastaları da gerçek.Kaldı ki aynı bilgisayardan birbirlerini beğendilerse ne olmus? Biri demis ki insanların umutlarıyla oynamayın..Cok komiksiniz yaa..Esas umutlarla oynayanlar, doktorların kendi sekreterleri ve onların eşi dostu-arkadaşları...Büşra,efnan,piamel...vs. değil!
Arkadaşlar bu mesajım yüzünden 1 günlük ihtar aldım, siteye erişimim kısıtlandı. Aslında sonradan düşündüm de haklıydılar..Benim gerçek tepkim, insanları yanlış yönlendiren sahte üyeliklereydi, site yöneticilerine kötü ithamlarda bulunmak istememiştim.Yanlış ifade etmişim kendimi. Bazen düşünmeden hızlıca yazabiliyoruz. İşini ciddiye alan kişilere saygım sonsuz, ayıp ettiysem kusura bakmasınlar... Neyse bu konu tatlıya bağlandığına göre kaldığımız yerden devam edebiliriz :)
Hosgeldin canım:)
Ya şişlik falan kaç günde tamamen geçiyor birde çok morarma oluyor mu tabi buruna göre değişirde
Ya şişlik falan kaç günde tamamen geçiyor birde çok morarma oluyor mu tabi buruna göre değişirde
kızlarr yarın sabah tevfik hocayla görüşmeye gidicem =)))))))))))
görüşmeniz nerede olacak istanbul ya da ankara ? sonuçları da yazarsanız iyi olur
tevfık hoca ankara hacettepede calısıyo yarın yanına gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?