Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

merhaba arkadaşlar tevfik hocaya ameliyat olanlardan resim rica edicem. burun ameliyatı olucam bende ama hala doktoruma karar veremedim yardımlarınızı bekliyorumm :))

Merhaba swimmer albumumden bakabilirsin resimlere. Umarim karar vermende yardimci plur. Dilerim ki istedigin buruna kavusursun sen de. Yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
 
Merhaba swimmer albumumden bakabilirsin resimlere. Umarim karar vermende yardimci plur. Dilerim ki istedigin buruna kavusursun sen de. Yardimci olabilirsem ne mutlu bana.

teşekkür ederim brcin :) doğal duruyo gerçekten. ne kadar ücret ödedin ameliyata acaba :))
 
Canim benim cok tesekkur ederim ben de cok mutluyum hem goruntu acisindan hemde fonksiyonel acisindan. Tevfik hoca 5 bin ucret aliyor ameliyat icin.
 

Arkadaşlar bu mesajım yüzünden 1 günlük ihtar aldım, siteye erişimim kısıtlandı. Aslında sonradan düşündüm de haklıydılar..Benim gerçek tepkim, insanları yanlış yönlendiren sahte üyeliklereydi, site yöneticilerine kötü ithamlarda bulunmak istememiştim.Yanlış ifade etmişim kendimi. Bazen düşünmeden hızlıca yazabiliyoruz. İşini ciddiye alan kişilere saygım sonsuz, ayıp ettiysem kusura bakmasınlar... Neyse bu konu tatlıya bağlandığına göre kaldığımız yerden devam edebiliriz :)
 

Hosgeldin canım:)
 
Ya şişlik falan kaç günde tamamen geçiyor birde çok morarma oluyor mu tabi buruna göre değişirde
 
Ya şişlik falan kaç günde tamamen geçiyor birde çok morarma oluyor mu tabi buruna göre değişirde

canım morarma 1 hafta sürüyor şişlik ise 10 gün sürüyor öyle abartı bir şişlik olmuyor ama bünyeye göre değişir tabiki.. mesela bende morarma cok fazla olmadı
 
Ya şişlik falan kaç günde tamamen geçiyor birde çok morarma oluyor mu tabi buruna göre değişirde

@soaaa cım Tevfik hocanın kullandığı teknikten dolayı pek bi morarma ve şişme olmuyor. En geç birkaç güne hiçbir seyin kalmaz.Ne zaman ameliyat olacaksın ?
 
kızlarr yarın sabah tevfik hocayla görüşmeye gidicem =)))))))))))
 
Kızlar bugün Tevfik hocayla görüşemeye gittim gerçekten bahsettikleri kadar var çok tatlı bir insan. Resim çektirdim ve düzeltmeler yaparak bana gönderdi. İstediğime çok yakın kesinlikle ona ameliyat olucam çünkü hislerim ona güvenmem gerektiğini söylüyo :) Bu arada efnan ve büşra Tevfik hocanın size selamı var :)) Efnan senin fotoğraflarını görmek istiyorum ama msj sayım dolmadı rica etsem bana mail atabilir misin :) fatmabyrktr@gmail.com
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…