Kızlar bugün Tevfik hocayla görüşemeye gittim gerçekten bahsettikleri kadar var çok tatlı bir insan. Resim çektirdim ve düzeltmeler yaparak bana gönderdi. İstediğime çok yakın kesinlikle ona ameliyat olucam çünkü hislerim ona güvenmem gerektiğini söylüyo :) Bu arada efnan ve büşra Tevfik hocanın size selamı var :)) Efnan senin fotoğraflarını görmek istiyorum ama msj sayım dolmadı rica etsem bana mail atabilir misin :) fatmabyrktr@gmail.com
Kizlar ben tevfik beyle telden gorustum
fiyat olarak 5000 tl dedi.
Acaba hic indirim yapamaz mi?
Aranizda hic indirime gittigi oldumu?
kızlarr yeni geldim Tevfik hocayla görüştük . çok tatlı bi adam insana güven veriyor gerçekten.muayene etti nası bi burun istediğimi konuştuk , bu arada bende çene de biraz gerideymiş onu da yapsak iyi olur dedi. bunun farkında değildi canım sıkıldı yaa
fotoğraf çektirdim resmi mail atıcam bana konuştuğumuz şekilde bi tasarım yapıp göndericek.Fiyat olarak bişi konuşmadık daha .
bide çok şebeklik yaptığım için ne kadar afacansın dedi hehehhe=)))
Gardenrose mailin gelirgelmez bizlerle de paylaşmayı unutma canım:)
Swimmer canım cok sevindim senin adına.Tevfik hoca gercekten doğru bir karar.ilgili ve başarılı bir doktor.umarım hersey istediğin gibi olur:)
teşekkür ederim efnan sıra ameliyat tarihini belirlemekte :)
Gmail'ine attın değilmiMerhaba. Bende Tevfik Sözene muayene olmak istiyorum. Ancak 2 gün önce mail attım ama bir cevap gelmedi. Ulaşabileceğim bir telefon vs var mı acaba? Cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?