Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

yeni gördüm mesajını :)) sağolsun :) naptın son gelişmeleri yaz mutlaka :)

tasarımı paylaş bizlede bu arada mailine anında atmıştır tasarımı :)

Tevfik bey mailime hemen cevap yazdı. Pazartesi kendisiyle görüşecem:) Ameliyat fiyatları minimum ne kadar acaba pazarlık yapıyor mu kendisi?

ayın 29nda tevfik hocayla görüşmem var. bu sefer kesin oluyorum ameliyatı mı daha olmazsam zaten böyle bu burunla yaşlancam

bende konuştum kuzu 29nda ankara dönüyormuş 1 hafta istanbul da olacakmış, gülizarla gelebiliriz hocam dedi daha iyi olur dedi :) tamam hocam sağolun valla yoksa ben bu korkuyla şurdan şuraya gidemem dedim ..:) tekrar görüşmeye gidersin heralde dimi kuzu yoksa ne yapalım..?

bebegım bı cumartesıye ayarlarsan gelırım tabı yoksa hafta ıcı sıkıntı izin almam =/

yeni gördüm mesajını :)) sağolsun :) naptın son gelişmeleri yaz mutlaka :)

tasarım fotoğraflarını koydum :) ve sonunda efnanın fotoğraflarınıda gördüm çok güzel ve tabi büşra seninkide :)) artık ameliyat tarihi belirliycez bu hafta olmak istiyorum inş müsaittir :)))

gardenrose sende bu aralar ameliyat olcaksın galiba tasarımın yapıldı mı, tarih kararlaştırdınız mı ?

tasarım fotoğraflarını koydum :) ve sonunda efnanın fotoğraflarınıda gördüm çok güzel ve tabi büşra seninkide :)) artık ameliyat tarihi belirliycez bu hafta olmak istiyorum inş müsaittir :)))

tatlım hayırlısıyla olursun inşallahhh boğazı geniş ve ince şeyler al yanına :) bende heyecanlandım :)

@swimmer canım inşallah hersey istediğin gibi gelişir. Ne zaman ameliyat oluyorsun? Allah yardımcın olsun.her aşamayi bizlerle paylaşmayı unutma canım:)))

cumartesi günü giderim bebeğim zaten hafta içi şurdan şuraya gidemem yoğun çalışıyorum :) yani geliyosun :))

bu cumartesi heralde kk buluşması var hangi ctesiye ayarlıcaksın kuzum?

bide ben ctesi 2den önce pek çıkamıyorum ona göre ayarlarsan kesin yanında olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…