Gmail'ine attın değilmi
Gmailden de attım hotmailden de ancak gmaildeki sanırım gönderilemedi bir sorun oluştu.
Kızlar bugün Tevfik hocayla görüşemeye gittim gerçekten bahsettikleri kadar var çok tatlı bir insan. Resim çektirdim ve düzeltmeler yaparak bana gönderdi. İstediğime çok yakın kesinlikle ona ameliyat olucam çünkü hislerim ona güvenmem gerektiğini söylüyo :) Bu arada efnan ve büşra Tevfik hocanın size selamı var :)) Efnan senin fotoğraflarını görmek istiyorum ama msj sayım dolmadı rica etsem bana mail atabilir misin :) fatmabyrktr@gmail.com
kızlarr yeni geldim Tevfik hocayla görüştük . çok tatlı bi adam insana güven veriyor gerçekten.muayene etti nası bi burun istediğimi konuştuk , bu arada bende çene de biraz gerideymiş onu da yapsak iyi olur dedi. bunun farkında değildi canım sıkıldı yaa
fotoğraf çektirdim resmi mail atıcam bana konuştuğumuz şekilde bi tasarım yapıp göndericek.Fiyat olarak bişi konuşmadık daha .
bide çok şebeklik yaptığım için ne kadar afacansın dedi hehehhe=)))
tasarımı paylaş bizlede bu arada mailine anında atmıştır tasarımı :)
oo hemen paylaştım ogün büsracım albüme bak istersen
kızlarr yeni geldim Tevfik hocayla görüştük . çok tatlı bi adam insana güven veriyor gerçekten.muayene etti nası bi burun istediğimi konuştuk , bu arada bende çene de biraz gerideymiş onu da yapsak iyi olur dedi. bunun farkında değildi canım sıkıldı yaa
fotoğraf çektirdim resmi mail atıcam bana konuştuğumuz şekilde bi tasarım yapıp göndericek.Fiyat olarak bişi konuşmadık daha .
bende konuştum kuzu 29nda ankara dönüyormuş 1 hafta istanbul da olacakmış, gülizarla gelebiliriz hocam dedi daha iyi olur dedi :) tamam hocam sağolun valla yoksa ben bu korkuyla şurdan şuraya gidemem dedim ..:) tekrar görüşmeye gidersin heralde dimi kuzu yoksa ne yapalım..?
bebegım bı cumartesıye ayarlarsan gelırım tabı yoksa hafta ıcı sıkıntı izin almam =/
yeni gördüm mesajını :)) sağolsun :) naptın son gelişmeleri yaz mutlaka :)
tasarım fotoğraflarını koydum :) ve sonunda efnanın fotoğraflarınıda gördüm çok güzel ve tabi büşra seninkide :)) artık ameliyat tarihi belirliycez bu hafta olmak istiyorum inş müsaittir :)))
tasarım fotoğraflarını koydum :) ve sonunda efnanın fotoğraflarınıda gördüm çok güzel ve tabi büşra seninkide :)) artık ameliyat tarihi belirliycez bu hafta olmak istiyorum inş müsaittir :)))
gardenrose sende bu aralar ameliyat olcaksın galiba tasarımın yapıldı mı, tarih kararlaştırdınız mı ?
cumartesi günü giderim bebeğim zaten hafta içi şurdan şuraya gidemem yoğun çalışıyorum :) yani geliyosun :))
canım ben ekimde düşünüyorum 12 ekim die konuştuk daha benimkine baya varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?