- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah:)
bu cumartesi heralde kk buluşması var hangi ctesiye ayarlıcaksın kuzum?
bide ben ctesi 2den önce pek çıkamıyorum ona göre ayarlarsan kesin yanında olurum
Kizlar cuma gunu buyuk gun...
Ameliyat oluyorum Tevfik Hocaya...
Heyecan hat safhada;
Umarim istedigim burna sahip olabilirim.
Sans dileyin bebislerim
Sana da cok gecmis olsun canım.ben kontrole gittiğimde Tevfik beye sormuştum ameliyat ettiginiz bir hastanın resmi varmi diye O da seninkini gösterdi gercekten cok guzel olmuş burnun .Bu arada hala kontrollere giriyormusun?
tatlım hayırlısıyla olursun inşallahhh boğazı geniş ve ince şeyler al yanına :) bende heyecanlandım :)
canım ben ekimde düşünüyorum 12 ekim die konuştuk daha benimkine baya varr
bayram da bende düşünüyorum efnan ablacım :) evet haklısn tevfik hoca çok tatlı bir insan bende bayram da ameliyet olmayı düşünüyorum planım o yönde inş.. :)
teşekkür ederimm :)) Tevfik hoca istanbulda 29unda dönüyo dönünce hemen ameliyat gününü belirliycez ve bikaç güne ameliyat olucam :)) başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim :)))
@npak canım senin adına cok sevindim.inşallah hersey yolunda gider de sen de istediğin buruna kavuşursun:) Allah yardımcın olsun tatlım:))
@untimely cim dualarımız sizlerle, fındık burunlarla fotolarinizi bekliyoruz.Allah rast getire:)
Kizlar cuma gunu buyuk gun...
Ameliyat oluyorum Tevfik Hocaya...
Heyecan hat safhada;
Umarim istedigim burna sahip olabilirim.
Sans dileyin bebislerim
bayram da bende düşünüyorum efnan ablacım :) evet haklısn tevfik hoca çok tatlı bir insan bende bayram da ameliyet olmayı düşünüyorum planım o yönde inş.. :)
canım çok heyecanlandım senin adına :) umarım hayırlısı olur çokk güzel olurr:)))))))
teşekkür ederimm :)) Tevfik hoca istanbulda 29unda dönüyo dönünce hemen ameliyat gününü belirliycez ve bikaç güne ameliyat olucam :)) başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim :)))
Tesekkurler tatlim.
Heyecan dorukta.
Dun gece hic uyuyamadim;umarim cumaya kadar boyle surmez.
Burnumun guzel olacagina eminim;ama tek korkum narkoz.
Bu benim ilk ameliyatim olacak da ya uyanamazsam diye korkuyorum
Biliyorum milyonda bir ihtimal ama yine de korkuyorum.
oo hemen paylaştım ogün büsracım albüme bak istersen
dün kontrole gittim bende iyileşmeye devam ediyor dedi. iki tane hollandadan gelen hastası vardı bugün ameliyat olacaklar hatta şuan amelıyattadırlar :)
tasarıma bayıldım :) benım ılk sayfalarda bu konunun tasarımım vardı :)))) tabı tasarımdan daha guzel oldu burnummmm :))))))
seninkisi çok çok daha güzel olacak inşallahhh :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?