Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Kizlar cuma gunu buyuk gun...
Ameliyat oluyorum Tevfik Hocaya...
Heyecan hat safhada;
Umarim istedigim burna sahip olabilirim.
Sans dileyin bebislerim

Kizlar cuma gunu buyuk gun...
Ameliyat oluyorum Tevfik Hocaya...
Heyecan hat safhada;
Umarim istedigim burna sahip olabilirim.
Sans dileyin bebislerim

@npak canım senin adına cok sevindim.inşallah hersey yolunda gider de sen de istediğin buruna kavuşursun:) Allah yardımcın olsun tatlım:))

Sana da cok gecmis olsun canım.ben kontrole gittiğimde Tevfik beye sormuştum ameliyat ettiginiz bir hastanın resmi varmi diye O da seninkini gösterdi gercekten cok guzel olmuş burnun .Bu arada hala kontrollere giriyormusun?

bayram da bende düşünüyorum efnan ablacım :) evet haklısn tevfik hoca çok tatlı bir insan bende bayram da ameliyet olmayı düşünüyorum planım o yönde inş.. :)

tatlım hayırlısıyla olursun inşallahhh boğazı geniş ve ince şeyler al yanına :) bende heyecanlandım :)

teşekkür ederimm :)) Tevfik hoca istanbulda 29unda dönüyo dönünce hemen ameliyat gününü belirliycez ve bikaç güne ameliyat olucam :)) başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim :)))

canım ben ekimde düşünüyorum 12 ekim die konuştuk daha benimkine baya varr

ben senden önce olucam o zamn :)) aslında baharda yaptırmak daha iyi diyolar ama benim vaktim yok urfada öğretmenim eylülde dönücem malesef acil ameliyat olmam lazım o yüzden. seninde güzel haberlerini bekliyorum canım :))

bayram da bende düşünüyorum efnan ablacım :) evet haklısn tevfik hoca çok tatlı bir insan bende bayram da ameliyet olmayı düşünüyorum planım o yönde inş.. :)

@untimely cim dualarımız sizlerle, fındık burunlarla fotolarinizi bekliyoruz.Allah rast getire:)

teşekkür ederimm :)) Tevfik hoca istanbulda 29unda dönüyo dönünce hemen ameliyat gününü belirliycez ve bikaç güne ameliyat olucam :)) başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim :)))

@swimmer tatlım hersey gönlünce olur inşallah , sonucu sabırsızlıkla bekliyorum:)

dün kontrole gittim bende iyileşmeye devam ediyor dedi. iki tane hollandadan gelen hastası vardı bugün ameliyat olacaklar hatta şuan amelıyattadırlar :)

canım çok heyecanlandım senin adına :) umarım hayırlısı olur çokk güzel olurr:)))))))

Tesekkurler tatlim.
Heyecan dorukta.
Dun gece hic uyuyamadim;umarim cumaya kadar boyle surmez.
Burnumun guzel olacagina eminim;ama tek korkum narkoz.
Bu benim ilk ameliyatim olacak da ya uyanamazsam diye korkuyorum
Biliyorum milyonda bir ihtimal ama yine de korkuyorum.

ameliyata giderken heyecanlanıyorsun sonra ana iğne yapıyorlar ve sen bi anda sızıyorsun :))) odana gelince hafif mide bulantın oluyor ama zaten sana önceden ağrı kesici ve mide bulantısı için ilaç vermiş oluyorlar. yanında mutlaka biri olsun sana yardım eder. ben tuvalete gıttım kendım başım döndü ilk kalkışımda ama sonra düzeldi tabi :) yemeğimi yedim içtim ağrım olmadı. ağrım olur diye sakın korkmayın. yatarken sorun oluyor sadece ben çünkü yan yatarım hep. düz yatmak lazım ameliyat sonrası ona çözüm olarak yastığı yatagın köşesine koydum çapraz yattım bu şekilde :) tabı sız o sırada bişeyler geliştiriyorsunuz. mutlaka buz kompleksi yapın ertesı günü bile. ben o an hıc yapmak ıstemedım cunku cok soguk ama yapın yoksa cok sısersınız. yemekte sorun olmuyor. bu arada anestezının erkısı kusunca tamamen gecıyor . bır rahatlıyorsunuz kusunca tutmayın yanı kendınızı :) ben bogazı genıs kıyafeyler goturdum gıyerken sıkıntı olmasın dıye bıde sort esofman falan alın yanınıza :) sıcak hava malum. bol bol su için ödemi atarken çok faydalı oluyor.. dizi film izleyerek bir haftayı doldurunca zaten sakın korkmayın tampon alınırken ınanın cok hassas alıyor tevfık bey canınız acımıyor dıkıslere ben en cok korkmustum hele onu hıc anlamadım :)))) burnunuz sıze kocaman gelecek bu asama cok sınrı bozucu ama şiş ınanılmaz sıs olacak ama 1 hafta sonra bıle farkedeceksınız bunun gecıtgını :) tabı bu surec 6 ay suruyor benım 10 gun sonra tam 6 ay olacak amelıyatımın :) ve hala ucunda odem var .. amelıyata gırecek olanlar ıcın yazdım soracak bıseyınız varsa sorun kızlar :)

Son düzenleme:

bende öyleydim seni çok çok iyi anlıyorum.
ben ölen kişleri bile araştırdım ne gereksiz motivasyon düşürücü dimi ? ama seni anesteziden önce bir kontrol ediyorlar. senin kontrolunden sonra sana bu narkozu veriyorlar. yani eger sen buna dayanıklı değilsen vucudun buna engelse zaten baska careler üretilir. benim mesela anestezıde kullanılan bazı etken maddelere alerjım vardı. o an cok korktum olmamayı bıle dusundum. ama verdım lıstemı ona gore bır cozum urettıler.
güvenilir eldesin bu işin uzmanı artık doktorlar sakın merak etme :)

tasarıma bayıldım :) benım ılk sayfalarda bu konunun tasarımım vardı :)))) tabı tasarımdan daha guzel oldu burnummmm :))))))
seninkisi çok çok daha güzel olacak inşallahhh :)))))))

inşallah tatlım =) senin burunun önceki halini hiç görmedim bana resmini atsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…