Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Ya şu yan yatma olayı ne kadar gerekiyor bende hep yan yatarım da :) sürekli kontrole gitmek gerekiyor mu bide doktor Ankara'da nasıl bant alıp çıkarmak falan bir haftadan uzun sürmüyor mu bu süreç

tasarıma bayıldım :) benım ılk sayfalarda bu konunun tasarımım vardı :)))) tabı tasarımdan daha guzel oldu burnummmm :))))))
seninkisi çok çok daha güzel olacak inşallahhh :)))))))

Ya tasarımını hiç görmedim birde önceki burnunun fotosunu atar mısın merak ediyorum seninki çünkü çok hoş olmuş yani ilk halleri bile gayet güzel de :)

Ya şu yan yatma olayı ne kadar gerekiyor bende hep yan yatarım da :) sürekli kontrole gitmek gerekiyor mu bide doktor Ankara'da nasıl bant alıp çıkarmak falan bir haftadan uzun sürmüyor mu bu süreç

@Soaacim birkaç gun sırt üstü ve çift yastikla uyuyosun.ben de hayatta bu sekilde uyuyamam ama birkaç gun disini sıkacaksın .sanırım Tevfik hocayla aynı sehirde degilsin hic endişelenme Tevfik hoca herseyi ayarlıyor. Kontrolleri ve bantların alınması konusunda sana yardımcı olur asla ihmal etmez.ornegin ben bir yil önce Antep'te ameliyat oldum sagolsun Tevfik hoca ne zaman Antep'e gelse arar kontrole cagirir.sen hic endişelenme ,Tevfik hoca parayı aldıktan sonra hastasiyla alakayı kesen bir doktor degil.

Son düzenleme:

büşraa canım süpersin teşekkür ederim :)) çok aydınlatıcı olmuş gerçekten. umarım şişim ve morluğum çok olmaz bide dikişler kendi düşmüyo mu??

Teşekkürler :) artık internet paketim bitiyor giremiycem ya takip etmeye çalışıyordum burdan artık birdahaki int. Paketine kaldı ☺

Kizlar cuma gunu buyuk gun...
Ameliyat oluyorum Tevfik Hocaya...
Heyecan hat safhada;
Umarim istedigim burna sahip olabilirim.
Sans dileyin bebislerim

Umarım istediğin gibi olur :) tasarım yaptınız mı bu arada yaptıysanız merak ettim koysana

hadi hayırlısııı :)))))))))))

canım ben şeyi merak ediyorum bana ameliyattan önce uyumum için iğne vurulacak ya ben kesin uyuyacağım dimi yani .. hani ağrı konusun da demiyorum da yarı ayık muhabbeti var ya deli tırsıyorum ondan ya ;( bu arada bu bayram olucam ameliyatı vazgeçtim.. hala biraz korkuyorum..

Kararın hakkında hayırlı olur inşallah canım.merak etme mışıl mışıl uyuyacaksın uyandığında olup bittiğine inanmayacaksın:)

Kararın hakkında hayırlı olur inşallah canım.merak etme mışıl mışıl uyuyacaksın uyandığında olup bittiğine inanmayacaksın:)
aydınlandım valla abla sağol..bu tarz bi burun istiyorum efnan ablacım tabi ki tevfik hocanın da tavsiyeleri olacaktır ama baya küçük ve hafif kavisli bi burun olmalı yüzüm küççük çünkü

İnş istediğin gibi olur :) Sen nerede ameliyat olacaksın canım

sağol tatlım .. Ankarada olacağım ben inş.. aklım da bir çok burun şekli var ama tam karar veremedim :26:hani pişmn olmak istemiyorum canım ondan biraz da

Ankara'da nerede olacaksın ki nerede yapıyordu Ameliyatı ?Ya senin yüzünü bilmiyorum ama bu istediğin model bence yuvarlak yüzlü hafif dolgun yüzlü insanlara yakışır senin nasıl bir yü şeklin var ki

Ankara'da nerede olacaksın ki nerede yapıyordu Ameliyatı ?Ya senin yüzünü bilmiyorum ama bu istediğin model bence yuvarlak yüzlü hafif dolgun yüzlü insanlara yakışır senin nasıl bir yü şeklin var ki

fotolarım var profilim de ama göstereyim yüzümü kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…