fotolarım var profilim de ama göstereyim yüzümü kuzu Eki Görüntüle 763774
Eki Görüntüle 763757 aydınlandım valla abla sağol..bu tarz bi burun istiyorum efnan ablacım tabi ki tevfik hocanın da tavsiyeleri olacaktır ama baya küçük ve hafif kavisli bi burun olmalı yüzüm küççük çünkü
Ankara'da nerede olacaksın ki nerede yapıyordu Ameliyatı ?Ya senin yüzünü bilmiyorum ama bu istediğin model bence yuvarlak yüzlü hafif dolgun yüzlü insanlara yakışır senin nasıl bir yü şeklin var ki
Tevfik hoca Ankara'da hacettepede yapıyor ameliyatları.
Öyle mi ben özel hastanede yapıyor diye düşünmüştüm. Hacettepe araştırma hastanesi sonuçta hemen yapabiliyor mu ki yoksa beklemek gerek mi acaba
bebeğim çok tatlıymış bu burun =)
Yüzün yuvarlak ya da tombul değil gördüğüm kadarıyla bence çok kavisli bi burun yakışmaz ama yüzün küçük diye küçük net bi burun gerekli sana bence bu gösterdiğinin tarzı olabilir çok kavisli mi ama tam anlayamadım bana çok kavisli gibi gelmedi :)
Beğendiğin ve begenmedigin burunların Resmini göster Tevfik hocaya,onun da aklında bişeyler olusur böylece.ben de küçük hafif kavisli burunlari severim. Mesela Cansu derenin burnu cok hoşuma gider.
Her sorunun cevabı var sizde süper :) ya peki ücretler ne Aralık'ta orada bilginiz var mı ortalama olarakCok beklemiyorsun Tevfik hoca zamanı ve tarihi ayarlıyor zaten:)
Her sorunun cevabı var sizde süper :) ya peki ücretler ne Aralık'ta orada bilginiz var mı ortalama olarak
canım ben şeyi merak ediyorum bana ameliyattan önce uyumum için iğne vurulacak ya ben kesin uyuyacağım dimi yani .. hani ağrı konusun da demiyorum da yarı ayık muhabbeti var ya deli tırsıyorum ondan ya ;( bu arada bu bayram olucam ameliyatı vazgeçtim..hala biraz korkuyorum..
canım o iğneyi yaptıkları andan sonra uyumuş oluyorsun zaten noldugunu anlamıyorsun. kesin uyuyacaksın merak etme :)))))
Korkmanın sebebi nedir?Ya kızlar ben guya cuma gunu Tevfık Hocaya amelıyat olacaktım ama son gun ıptal ettım.
Ameliyattan korktum.
Napcam ya?
Korkmanın sebebi nedir?
Acı filan ise zaten ruhun duymuyor.O anestezi var ya süper bişe.Valla eve de alasım var.
Eminim korkup geri adım atan bir tek sen değilsindir.Hoca anlayışla karşılayacaktır merak etme.Evet acidan korktum
Isin kotusu bir daha hangi yuzle randevu alacagim onu bilmiyorum
Eminim korkup geri adım atan bir tek sen değilsindir.Hoca anlayışla karşılayacaktır merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?