Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Beğendiğin ve begenmedigin burunların Resmini göster Tevfik hocaya,onun da aklında bişeyler olusur böylece.ben de küçük hafif kavisli burunlari severim. Mesela Cansu derenin burnu cok hoşuma gider.

Ankara'da nerede olacaksın ki nerede yapıyordu Ameliyatı ?Ya senin yüzünü bilmiyorum ama bu istediğin model bence yuvarlak yüzlü hafif dolgun yüzlü insanlara yakışır senin nasıl bir yü şeklin var ki

Tevfik hoca Ankara'da hacettepede yapıyor ameliyatları.

Eki Görüntüle 763786

bu da olabilir aslın da bu da çok hoşuma gidiyor..

Yüzün yuvarlak ya da tombul değil gördüğüm kadarıyla bence çok kavisli bi burun yakışmaz ama yüzün küçük diye küçük net bi burun gerekli sana bence bu gösterdiğinin tarzı olabilir çok kavisli mi ama tam anlayamadım bana çok kavisli gibi gelmedi :)

çok kavisli değil bence ama bilemedim kuzu şimdi önerin için çok teşekkür ederim bende çyle düşünüyorum..

Beğendiğin ve begenmedigin burunların Resmini göster Tevfik hocaya,onun da aklında bişeyler olusur böylece.ben de küçük hafif kavisli burunlari severim. Mesela Cansu derenin burnu cok hoşuma gider.

cansu derenin burnu benim de hoşuma gidiyor abla ama biraz fazla kavisli sanki :) tevfik hocaya şağıya bi resim koydum onu düşünüyorum ama tevfik hocaya da sorarım yine..

canım o iğneyi yaptıkları andan sonra uyumuş oluyorsun zaten noldugunu anlamıyorsun. kesin uyuyacaksın merak etme :)))))

Ya kızlar ben guya cuma gunu Tevfık Hocaya amelıyat olacaktım ama son gun ıptal ettım.
Ameliyattan korktum.
Napcam ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…