Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Ya kızlar ben guya cuma gunu Tevfık Hocaya amelıyat olacaktım ama son gun ıptal ettım.
Ameliyattan korktum.
Napcam ya?

@npak canım bu estetik olayını bir defa kafana koyduysan er geç oluyorsun. vazgeçtiğin icin pisman olursun bence.ne kadar erken ameliyat olursan o kadar erken iyilesirsin.bence bir kez daha duşun.mesela ben ergenlikten itibaren hep istiyordum ameliyat olmayı hatta foto cektirmekten acayip nefret ederdim burnum icin ama otuz yasıma geldim yine bu estetik olayı çıkmadı hic aklımdan. Cok şükür oldum da kurtuldum.zaten uyutuyorlar acı filan hissetmiyorsun ondan sonra da ağrı kesicilerle idare ediyorsun ki ben bir tane parol yutmuştum sadece.dikis ve tampon alınırken de Tevfik hoca sagolsun cok hassas davrandi canım acımasın diye itinayla çalıştı.sen bir kez daha duşun bence Tevfik hoca anlayışla karsilayacaktir seni:)

Ya kızlar ben guya cuma gunu Tevfık Hocaya amelıyat olacaktım ama son gun ıptal ettım.
Ameliyattan korktum.
Napcam ya?

aynı durum bende de var sürekli arayış içerisindeyim bazen ne olacaksa olsun diyorum ama olmuyo kaç zamandan beri hep hayalimde ama olmadı bi türlü insanın aklına kötü sonuçlarda geliyo ıyı sonuçları da düşününce arada kalıyo

@Pakmis cim Tevfik hoca Ankara hacettepede istersen mail at canım:)

teşekkür ederim mail atttım sadece ona değil bı kaç ıyı doktora bu forumda adı geçenlere attım ama geri döüş olmadı hala belkı yoğunluktandır.en temizi ankaraysa ankara istanbulsa istanbul gidip birebir konuşmak böyle zor oluyo

kızlaaarr tevfik sözende ameliyat ortalama fiyatı nedir bilen varmı sgk bakyomu yada tam özelmi nooolr yardımcı oluunnn????

Kizlar benim bir erkek arkadasim da 6-7 ay once Tevfik Hocaya ameliyat oldu;ki zaten onu gorunce Tevfik Hocayi tanima geregi hissettim.
Cocuk bildigin gargamel gibiydi;boy pos yerinde,fizigi iyi;kendi de espirili,hostu ama burnu cok kotuydu.
Ama simdi cocugun super bir burnu var;kizlara tas catlatir cinsten. Ve cocugu bu burun o kadar degistirdi ki anlatamam;nerdeyse ben asilacam kankam olmasa. Keske musade etse de oncesi sonrasi resimlerini eklesem buraya.
Yani Tevfik Hocanin zaten insanligina deginmeye gerek yok;super biri;ama yaptigi isler de super;canli canli gormesem bu kadar net konusmazdim.

Kisacasi ben korkumdan ameliyatimi suan icin erteledim ama eninde sonunda Tevfik Hocaya olacagim;herkese de oneririm.

Canim bence erteleme bir an önce ol kurtul :)

Ah canim ah
Cok korkagim cok
Cuma olsaydim bugun 4.gun olacakti

Ama kesinlikle olacagim

Eminim benim kadar korkağı yoktur.canım cok tatlidir iğne bile vurduramam.ama nasil oldu da o masaya yattım hala inanamıyorum kendime.tabiki bunda Tevfik hocanın da payı büyük.hastanın ruhundan cok iyi anlıyor.inşallah sen de bir an önce kararını verip olursun canım:)

Ayrıca birkaç tane panik atak hastasını da ameliyat etti tevfik hoca .Onlar bir sorun yasamadılar sen de yasamazsın canım.ameliyat olduktan sonra eminim bundan mı bu kadar korkmusum diye kendine sitem edeceksin:)

Ayrıca birkaç tane panik atak hastasını da ameliyat etti tevfik hoca .Onlar bir sorun yasamadılar sen de yasamazsın canım.ameliyat olduktan sonra eminim bundan mı bu kadar korkmusum diye kendine sitem edeceksin:)

Efnancım Tevfik hoca ankarada ya şuanda istanbula ameliyat için vs gelebiliyor mu peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…