Ya kızlar ben guya cuma gunu Tevfık Hocaya amelıyat olacaktım ama son gun ıptal ettım.
Ameliyattan korktum.
Napcam ya?
tevfik sözen şu an ankarada mı ve burun estetiğini ne kadara yapmakta her sey dahil
Ya kızlar ben guya cuma gunu Tevfık Hocaya amelıyat olacaktım ama son gun ıptal ettım.
Ameliyattan korktum.
Napcam ya?
@Pakmis cim Tevfik hoca Ankara hacettepede istersen mail at canım:)
Tevfik bey Ankara da mı
kızlaaarr tevfik sözende ameliyat ortalama fiyatı nedir bilen varmı sgk bakyomu yada tam özelmi nooolr yardımcı oluunnn????
kızlaaarr tevfik sözende ameliyat ortalama fiyatı nedir bilen varmı sgk bakyomu yada tam özelmi nooolr yardımcı oluunnn????
Kizlar benim bir erkek arkadasim da 6-7 ay once Tevfik Hocaya ameliyat oldu;ki zaten onu gorunce Tevfik Hocayi tanima geregi hissettim.
Cocuk bildigin gargamel gibiydi;boy pos yerinde,fizigi iyi;kendi de espirili,hostu ama burnu cok kotuydu.
Ama simdi cocugun super bir burnu var;kizlara tas catlatir cinsten. Ve cocugu bu burun o kadar degistirdi ki anlatamam;nerdeyse ben asilacam kankam olmasa. Keske musade etse de oncesi sonrasi resimlerini eklesem buraya.
Yani Tevfik Hocanin zaten insanligina deginmeye gerek yok;super biri;ama yaptigi isler de super;canli canli gormesem bu kadar net konusmazdim.
Kisacasi ben korkumdan ameliyatimi suan icin erteledim ama eninde sonunda Tevfik Hocaya olacagim;herkese de oneririm.
Canim bence erteleme bir an önce ol kurtul :)
Ah canim ah
Cok korkagim cok
Cuma olsaydim bugun 4.gun olacakti
Ama kesinlikle olacagim
Ayrıca birkaç tane panik atak hastasını da ameliyat etti tevfik hoca .Onlar bir sorun yasamadılar sen de yasamazsın canım.ameliyat olduktan sonra eminim bundan mı bu kadar korkmusum diye kendine sitem edeceksin:)
Efnancım Tevfik hoca ankarada ya şuanda istanbula ameliyat için vs gelebiliyor mu peki??
@ashlycım en doğru yanıtı Tevfik hocadan alırsın mail at canım zaten hemen donüyor hoca:)
tevfiksozen@gmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?