Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

arkadaşlar merhaba bende burun estetıgı dusunuyorum tevfık hocayıda sızlerın yorumlarından tanıyorum kendısıylede gorusecem ama on bılgı verırısenız sevınırım

sormak ıstedıklerım
1.ılk muayene ucretlımı
2.amelıyatını nerede yapıyor bundan kastım hacettepede calısıyormus amelıyatları oradamı ozel hastanelerdedemı yapıyor
3.teknıgı acıkmı kapalımı amelıyat ne kadar suruyo ıyılesme surecı nasıl
4.sıtesıne baktım plastık cerrah degılmıs kbb uzmanıymış sız amelıyat olanlar saglık ıcınmı yoksa sadece goruntu anlamındamı amelıyat oldunuz
5.arayınca hemen randevu verıyolarmı ve amelıyat tarıhını hemen verebılıyolarmı alabılırmıyız
6.saglık sorunumuzda varsa saglık kısmını sgk estetık kısmını bızmı oderız
7.bırde son olarak cevap verenlerın sahsı gorusu estetıkte kbb cımı plastık cerrahmı tercıh edılmelı
8.sızlerde tevfık sozenı kk mı buldunuz yoksa baska tavsıyelermı

merhaba canım ben 5 bin tl oldum ama şuan hacettepede tevfık bey fiyatı dh uygun olabılır bır maıl at ıstersen

slm busra sızıde hep takıp ettım resımlerınızı cok begendım mesajınızı anlamadım sızde tevfık sozene amelıyat olmustunuz 5 bın tl verdım hacettepede daha uygundur demıssınız ya sızın amelıyatınız baska yerdemı oldu bırde tevfık sozenın maıl bılıyormusunuz
sızce kesınlıkle tevfık sozen dermısınız ve nedenını acıklarmısınız cevaplarınız ıcın tesekkur ederım.lutfen yardımcı olursanız senınırım bıde arkadas olarak eklermısınız oncesı ve sonrası hallerınızı gorebılırmıyım

sorularına cevap verıyım canım
1 muayene ucretı almıyo
2 hacettepe ' de suan kendısı ve amelıytları da yıne orda yapıyo
3 teknıgı acık ben 5 gunde kndımı topladım suan cok ıyıym
4 canım kbb ve burun estetıgı uzmanı kndısı ben hem saglık hem estetık oldum resımlerıme bakınca anlıcaksın zaten sekıldekı degsmeyı
5 mail at maille grusmek ıstedgını syle anında sana ulasır canım tevfık hoca
6 yok canım devlet odemıyo
7 canım ben bunu ck arastrdım plastık cerrahlar elbettekı cok ıyıler onlara laf etmek olmaz ama ben kbb tercıh etmenı tavsye ederım sana tevfik hoca ilgili ve basarılı bunu zamanla anlıcaksındır
8 ben kk da buldum kendısını busra90 ve efnan81 sayesınde canım ve cok da memnunum

@tanemcim evhamli sorularını cok guzel yanıtlamış.ben de Tevfik hocayı kkde buldum.o zaman Tevfik hoca Antep'te mecburi hizmet icin bulunuyordu.gittim görüştüm. İlk görüşmede güven duydum kendisine.ne tasarım yaptık ne de daha önce ameliyat ettigi burunlari gördüm (o kadar ki guvenmisim).bir hafta sonra ameliyat oldum.kemerli bir burnum vardı bir o kadar da içten sorunlu.Tevfik hoca 4 saatlik ameliyatla beni sinuzit,konka,kemik eğriliği ve kemerli burunda kurtardı sagolsun.pek bı morlugum ve sisligim olmadı ki Tevfik hocanın uyguladığı teknikle alakaliymis bu durum.ameliyattan sonra eve çıktım aradı durumumu öğrendi.14 ay oldu ameliyat olalı Tevfik hocanın o ilgisi asla azalmadı.ne zaman Antep'e gelse kontrole çağırır.bir gun bile pişmanlık duymadım Tevfik beye ameliyat oldugum icin.aksine simdi olacak olsam yine ona olurum.karar senin canım git bi defa görüş kime daha cok güven duyuyorsan ona ol derim:)

cok tesekkur ederım sızlerın bılgılerınıze ıhtıyacımız var eklermısınız oncesı ve sonrası hallerınızı gorebılırımıyım

mrb cevaplarınız cok guzel tesekkur ederım arkadas olarak da eklemıssınız cok sagolun hersy gonlunuzce olsun

efnancım selam ben tevfık hocanın yaptıgı burunlara bakmak ıstıyorum ama goremıyorum fotograflar kım yardımcı olabılır amam senınde albumun yok sanırım

ben once zuhtu demırı dusunuyordum plastık cerrah oldugu, ankarada oldugu ayrıca yaptıgı burunlarıda gorunce tamam dıyodum sımdı aklıma tevfık sozende yattı burun kemıgımde belırgınegrılık kemer kısacası sekıl bozuklugu var tevfık hocanın saglık prıblemını kesın yapacagını bılıyorum (kbb uzmanı oldugu ıcın)ama seklınınde kavıslı ve guzel olmasını ıstıyorum tevfık sozene amelıyat olanlar cevaplarsa sevınırım goruntu anlamındada tevfık sozene guvenebılırmıyım

kızlar istanbulda olup tevfik bey ile görüşen ameliyat tarihi alan varmı çok acil lütfen eğer kendisine önümüzdeki 10-15 gün içine istanbulda ameliyat ya da görüşme yapacak olan varsa burayı okuyoras özel mesaj atsın bana ya da buraya yazsın görüşme tarihini bende ona göre kendisinden randevü talep etmek istiyorum

Tanemcim şekil olarak da guvenebilirsin Tevfik hocaya, yaptigi burunlara bak kararını öyle ver canım:)

Ezgicim istersen mail at Tevfik hocaya yardımcı olur sana
tevfiksozen@gmail.com

mesaj sayım yeterli olmadığından bakamıyorum merak ettim fotoları..

hanımlar meraba bugün doktor tevfik beyle görüşmeye gittim hacettepeye.. burda anlatılanlardan kaynaklı karşımda güleryüzlü anlayışlı ve paraya tamah etmeyen bir doktor bekliyordum.. malesef beklentilerim boşa çıktı tam bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.. kendisi çok soğuk karşıladı birincisi. sürekli kendisi konuştu bizi neredeyse hiç konuşturmadı. ukala bir adamdı. hastane masrafları dışında hastane masraflarının 3 katına denk gelen bir para istedi kendisi için ve bunu kesinlikle söylemememizi tembihledi.. hacettepe gibi bir kurumda uzman doktor olarak çalışan bu doktor para almazsa amelyatı asistanlara yaptırırsınız gibi çözüm önerdi(!) bu zamana kadar kaç ameliyat yaptığını sorduğumuzda "çok ama bu sizi ilgilendirmez" dedi. doktorumu tanımak en doğal hakkımken bir de azar işittim anlayacağınız.. beni rahatlatmak yerine daha da gerdi.. burun estetiğinden vazgeçtim neredeyse.. siz de gitmeyi düşünüyorsanız bunları bilmenizde fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…