fiyat bilgisi alabilirmiyim?
merhaba canım ben 5 bin tl oldum ama şuan hacettepede tevfık bey fiyatı dh uygun olabılır bır maıl at ıstersen
arkadaşlar merhaba bende burun estetıgı dusunuyorum tevfık hocayıda sızlerın yorumlarından tanıyorum kendısıylede gorusecem ama on bılgı verırısenız sevınırım
sormak ıstedıklerım
1.ılk muayene ucretlımı
2.amelıyatını nerede yapıyor bundan kastım hacettepede calısıyormus amelıyatları oradamı ozel hastanelerdedemı yapıyor
3.teknıgı acıkmı kapalımı amelıyat ne kadar suruyo ıyılesme surecı nasıl
4.sıtesıne baktım plastık cerrah degılmıs kbb uzmanıymış sız amelıyat olanlar saglık ıcınmı yoksa sadece goruntu anlamındamı amelıyat oldunuz
5.arayınca hemen randevu verıyolarmı ve amelıyat tarıhını hemen verebılıyolarmı alabılırmıyız
6.saglık sorunumuzda varsa saglık kısmını sgk estetık kısmını bızmı oderız
7.bırde son olarak cevap verenlerın sahsı gorusu estetıkte kbb cımı plastık cerrahmı tercıh edılmelı
8.sızlerde tevfık sozenı kk mı buldunuz yoksa baska tavsıyelermı
@tanemcim evhamli sorularını cok guzel yanıtlamış.ben de Tevfik hocayı kkde buldum.o zaman Tevfik hoca Antep'te mecburi hizmet icin bulunuyordu.gittim görüştüm. İlk görüşmede güven duydum kendisine.ne tasarım yaptık ne de daha önce ameliyat ettigi burunlari gördüm (o kadar ki guvenmisim).bir hafta sonra ameliyat oldum.kemerli bir burnum vardı bir o kadar da içten sorunlu.Tevfik hoca 4 saatlik ameliyatla beni sinuzit,konka,kemik eğriliği ve kemerli burunda kurtardı sagolsun.pek bı morlugum ve sisligim olmadı ki Tevfik hocanın uyguladığı teknikle alakaliymis bu durum.ameliyattan sonra eve çıktım aradı durumumu öğrendi.14 ay oldu ameliyat olalı Tevfik hocanın o ilgisi asla azalmadı.ne zaman Antep'e gelse kontrole çağırır.bir gun bile pişmanlık duymadım Tevfik beye ameliyat oldugum icin.aksine simdi olacak olsam yine ona olurum.karar senin canım git bi defa görüş kime daha cok güven duyuyorsan ona ol derim:)
cok tesekkur ederım sızlerın bılgılerınıze ıhtıyacımız var eklermısınız oncesı ve sonrası hallerınızı gorebılırımıyım
sorularına cevap verıyım canım
1 muayene ucretı almıyo
2 hacettepe ' de suan kendısı ve amelıytları da yıne orda yapıyo
3 teknıgı acık ben 5 gunde kndımı topladım suan cok ıyıym
4 canım kbb ve burun estetıgı uzmanı kndısı ben hem saglık hem estetık oldum resımlerıme bakınca anlıcaksın zaten sekıldekı degsmeyı
5 mail at maille grusmek ıstedgını syle anında sana ulasır canım tevfık hoca
6 yok canım devlet odemıyo
7 canım ben bunu ck arastrdım plastık cerrahlar elbettekı cok ıyıler onlara laf etmek olmaz ama ben kbb tercıh etmenı tavsye ederım sana tevfik hoca ilgili ve basarılı bunu zamanla anlıcaksındır
8 ben kk da buldum kendısını busra90 ve efnan81 sayesınde canım ve cok da memnunum
mrb cevaplarınız cok guzel tesekkur ederım arkadas olarak da eklemıssınız cok sagolun hersy gonlunuzce olsun
eklemısınınz yenı farkettım cok sagolun allah gonlunuze gore versın
Âmin canım cok sagol,inşallah sen de en kısa zamanda mutlu olacağın buruna kavuşursun:)
Ben haziranda ameliyat oldum.tabi ki de Tevfik hoca ya ...İnternetten buldum,randevu aldım ve bir hafta sonra da ameliyat oldum.Başarılı bir ameliyat oldu.morarma ve sislik olmadı.Birkaç gun sonra normal hayatıma devam ettim.burnumun seklini cok beğendim.En önemlisi de hiç estetikli bir burun gibi durmuyor.Yüzüme de cok guzel yakıştı.Ameliyat sürecinde doktorum ilgi ve alakasini hiç eksik etmedi.Hatta dikislerle ilgili bir sorunum olmuştu.Cumartesi sabah 9 da hastaneye gelip ilgilendi.Bunu kac doktor yapar bilmiyorum ama Tevfik hoca benim icin cok değerli bir cerrah....ayrıca hiç te agresif bir insan değil.Aksine güleryüzlu ve espirili...Hakkınızı asla inkar edemem hocam..Yolunuz hep açık olsun ....
efnancım selam ben tevfık hocanın yaptıgı burunlara bakmak ıstıyorum ama goremıyorum fotograflar kım yardımcı olabılır amam senınde albumun yok sanırım
ben once zuhtu demırı dusunuyordum plastık cerrah oldugu, ankarada oldugu ayrıca yaptıgı burunlarıda gorunce tamam dıyodum sımdı aklıma tevfık sozende yattı burun kemıgımde belırgınegrılık kemer kısacası sekıl bozuklugu var tevfık hocanın saglık prıblemını kesın yapacagını bılıyorum (kbb uzmanı oldugu ıcın)ama seklınınde kavıslı ve guzel olmasını ıstıyorum tevfık sozene amelıyat olanlar cevaplarsa sevınırım goruntu anlamındada tevfık sozene guvenebılırmıyım
kızlar istanbulda olup tevfik bey ile görüşen ameliyat tarihi alan varmı çok acil lütfen eğer kendisine önümüzdeki 10-15 gün içine istanbulda ameliyat ya da görüşme yapacak olan varsa burayı okuyoras özel mesaj atsın bana ya da buraya yazsın görüşme tarihini bende ona göre kendisinden randevü talep etmek istiyorum
Tanemcim şekil olarak da guvenebilirsin Tevfik hocaya, yaptigi burunlara bak kararını öyle ver canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?