Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

bende mail attım tevfik beye ve gitcem görüşmek için..burdan duydugum kadarıyla herkes memnun bende ona güvenerekten tevfik beye ameliyat olmayı düşündüm..sana öyle mi davrandı yaa üzücü olmuş gerçekten

arkadasım merhaba su soyledıklerınızı anlamadım hastane masraflarının dısında 3 katına denk gelen para ıstedıgını bunuda kımseye soylememenızı ıstedı yazmıssınızya yanı sız hacettepe sgk ya bakıyor saglık sorunum var kbb cı yapacak acmıskende estetıkte olsunmu dedınız yanı estetık ucretı 5.000 tl felan ortalama onu vermıyelım dedınızyok oyle degılse para vermezsenız asıstanlar yapar felen yazmıssınızya tam anlayamadım acıklarmısınız

estetiği zaten ssk karşılamıyor.. eskiden kbb sağlık raporu düzenleyip masrafları içine dahil edebiliyordu.. ben devlet hastanesi güvencesi olduğu için gittim.. ayrıca sadece bir estetisyen olmasın burun konusunda uzman kbbci bir estetisyen olsun istediğim için tercih etmiştim.. fiyat konusnuda şöyle açıklayım; eğer asistanlar yaparsa yani tevfik bey amelyata karışmaz ama asistanları yönlendirirse sadece hastane masraflarıyla çıkıyorsunuz.. ama tevfik bey amelyata girsin diosanız dediğiniz gibi 4000i gözden çıkarmanız gerek toplamda.. burdan hastane masrafları ve kendisnn aldığı ücreti hesaplarsınız =)) ben burdaki yorumlardan okuduğum kadarıyla para konusunda çok mütevazi davranan biri olduğunu düşündüğüm için hayal kırıklığına uğradığımı belirttim.. ki gerçekten pat diye bu kadar istiyorum ister el emeği deyin isterseniz demeyin çok da önemli değil ne dediğinz gibi bi cevap verdi =) bu yorumun şokunu atlatamadım hala=) belki kötü günündedir bugün bana denk gelmiştir tabi onu bilemem yine de gidip görüşün isterseniz ama şunu da bilin ki hiçbişey daha önce yazılanlar gibi pürüpak değil...

walla bende bugün aynı senin umutlarınla gittim ama sanırım beklentilerimi çok yüksek tuttuğum için hayal kırıklığı yaşadım.. amelyat olmadan iyice araştırmak gerektiğine ve buna gerçekten ihtiyacım var mı diye kendimi sorgulamam gerektiğine inandım artık benden tavsiye gerçekten güvenmeden tatmin olmadan amelyat kararı verme.. ben sırada beklerken bi erkek hasta vardı çıkarken hiç tatmin olmadım sözlerinizden dedi tevfik beye.. yani bence yalnız değilim umarım iyi gider senin için herşey...

off şimdi içime bir kurt düştü ya bende uzun zamandr araştırıyorum işte ankara yakın tevfik beyide duyunca ona gideyim dedim mailden falanda konuştuk..bakalım gidip görüşelim haftaya gitcem sanırım..hayırlısı artık :/

allah allah hiç inanasım gelmiyor,yani burada 4-5 tane hastası var herkes memnun

para konusu önemli değil de kafama takılan şu kimseye söylemeyin,sizi ilgilendirmez kaç ameliyat yaptığım vs vs hani insanın inanası gelmiyor burada diğer hastaların yazdıklarını okuyunca bilmiyorum ya biz çok iyi niyetli ve safız ya da burada bazıları polyannacılık oynuyor.

ne bilim çok soğuk ilgisiz ukala falan diyorsunuz

Son düzenleme:

merhba canım öncelikle sunu belrtmek isterm ben çk korkarak ameliyat kararı verdm ve dzgün doktr bulamıcam diye srekli telaşlandm hic birimiz ikinci bi amelytı olmak istemez en korktgum sey buydu hepimzde oldugu gibi.. ben hasta tecrübesnden faydalandım o şeklde seçim yaptm ve karar verme aşamasında size bende bi örnek olmak istedm tecrübelermi anlattm szlere okuduysan eger.. anlattıklarını okudum ama inan ki çok şaşrdım çünkü neredeyse bi ayım olucak şu ana dek bi defa olsun terslenmedim tevfik hoca tarafndan aksine içtenlkle her soruma cevp aldım en son dün konustum kendısyle telefonda nasılsın diye srdu yine ve aynı soruları sorduğum halde aynı cvapları verdi samimice terslemedi.. elbette ki içinize sinmeyen bi doktrla bu yola çıkmayın derim ama tevfik hocanın ukala oldugunu düsünmyrm ben aksine sevecen biri gerçekten çok şaşkınım byle davrandysa eğer .. para mevzusuna gelince sunu sylemek isterim canım tevfik hocayı braz arastrdıysanız başka hastanelerle de anlasmalı olark calısan bi doktr sürekli hacettepede blunmuyo.. istanbulda özel hastanede amelyt yapıyo hatta burda bi hastası var orda amelıyt olan belki dkkatni çekmstr büsra.. benim ve dger hastalarının demeye çalıştgı şeyse su tevfik hocanın istediği mktar ortalama altında bi mktr ve sürekli para konuşan parasını hemen elinde tıkır isteyen brisi değil bz bunu demeye çalıstk szlere ve ben de dahil dger hastaları onu bi kz olsun gülümsemeden görmedk hep sevecen davrandı ufak bi pürüz olsa dahi bunu sze aktarırım çünkü kmseyi yanlş yönlendrmek istemem bize gvenp büyük bi adm atıcaksınz pişman olmayı istemeyz allah kmseye öyle bi pişmanlık vermesn ben de bu yoldan geçtm kmse beni kandrsın istemezdm kndm için istemediğim bseyi szler için de yapmam haliyle umarm kendmı ifade edeblmişimdr canım. inşallah hç birimiz üzülcegmz bişey yapmayız ama basta da dediğim gbi tevfik hocanın nası biri oldugunu istersenz annem ve teyzem agzndan da dınleyebılırsınz sabahın 7sinde dahi aradıgımda günaaayydııııın diye sevecen bi ses tonuyla telefonu acan bi doktr nası öyle davranr anlamyrm

bu arada kac amelıyt yaptıgını sordugunzda sizi ilgilendrmz dediğini de sanmıyorum tevfik hocanın gerckten çok tuhaf.. benim amlyt için konustuğum grüştüğüm ilk gün cmartesydi ve kendisi haftasnu olduğu halde amelyttan çıkmştı ve o yorgun halyle benmle ilgilenmsti hatta amelyttan çıkan hastasının yanına gtürmştü görmek istermisin deyip..

ne yani şimdi bu :) yazıktır günahtır ya insanların ekmekleriyle emekleriyle oynamak bu kadar kolay mıdır ya foruma yeni üye olmuşsun soluğu hemen bu sayfada almışsın direkt insanların üstünde olumsuz etki bırakıyosun Tevfik hoca hakkında. bunları düşünüp yazdığında çok belli ayrıca. yazdıklarını hiç samimi bulmuyorum. dersin kafalarımız uymadı stilini beğenmedim diye ama yok paragözmüşte terslemişte bu forumda onca insan ameliyat oldu Tevfik hocaya keza randevu alıp görüşmeye gidenler var onlara güleryüzlüydü ama seni tersledi! gerçekten komik :))

hislerime tercüman oldun :))

merhabalar, şimdi söylediklerinizle uyuşmayan şeyler farkettim nie şöyle açıklayayım bende tevfık hocayla gorusmeye gıttım, kii gitmeden 1 ay oncesi surekli mailleştik bitmek bilmeyen sorularıma sabırla cevap verdi saat kaç olursa olsun (toplantıda olduğu anlar dışında) telefonuma cevap verdi.ben daha kendisine ameliyat olmadım amelıyat tarıhım bi aksilik olmazsa ekim inşallah.hazırandan beri iletişimimiz hiç kesilmedi.Ayrıca ilk görüşmede fiyatı istesende konuşmuyor şahsen bende öyle oldu ,çünki resim çektiriyosun tasarım yapıyor,beğendiğin beğenmediğin yerlerinde düzeltme yapıyor vs vs.senin o bahsettiğin fiyat konuusu en son aşama ilk günden muayene etmeden tasarım yapmadan kafanda netleşmeden fiyatın konuşulağacını sanmıyorum.Benim öyle olmuştu.

eğer yazdıklarınız gerçekleştiyse sizin adınıza üzüldüm.. sitede okadar çok hastası varki ilk defa size böyle olumsuzluğun denk gelmesi cidden şaşırtıcı ..

sizinle polemiğe girmek istemiyorum.. birisi hakkında olumlu yazınca oh ne ala evet harika oley bravo diyebiliyorsanız eğer, olumsuz düşüncelere de o kadar göğüs gerebilmeniz gerekir. ki bu konuya göğüs germesi gereken de doktorun bizzat kendisidir.. ne olduysa aynen yazdım.. bırakın lütfen doktorun avukatlığını yapmayı..ameliyat olmadım ama beni de ona ikna edecek bir tavır sergilemedi böyle böyle oldu dedim.. insanları yanlış yönlendirmiyorum "bi de bu tarafından bakın beklentilerinizi yüksek tutmayın" dedim.. nedir bu kadar saldırının sebebi? egolarınızı bi kenara bırakıp insanların düşüncelerini ve hissettiklerini paylaşabilme özgürlüğüne saygı duyar mısınız? bugüne kadar yazmamıştım sırf doktor bey hakkında araştırma yapmak için üye olmuştum o kadar olumluydu ki herşey(!)... olumsuz olduğunu düşündüğüm için de paylaştım hepsi bu.. sanki mesleğinden men ettirdim naptım da emeğe saygı insanların ekmekleriyle oynamayın diyosunuz? bence biraz saygılı davranmayı öğrenin önce....

@gardenrose canım artık seni de fındık burunla görmek istiyoruz.Kesin tarih belli mi ekimin kaçında ameliyat oluyorsun?

@gardenrose canım artık seni de fındık burunla görmek istiyoruz.Kesin tarih belli mi ekimin kaçında ameliyat oluyorsun?

valla ablacım inşallah bi aksilik çıkmazsa ekim 12 die kararlaştırdık.Bende sizler gibi fındık burunuma kavuşmak istiyorum =)))

bu arada bizim untimely nerelerde kaç gündür göremiyorum gören varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı =)))

burdayım bebeğim :) bayadır girmiyorum kk'ne seni asla unutmam ki böyle bir lüksüm yok canıma okursun uzun lufın kısası canım arkadaşım özledim seni n'yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…