Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

ya o ortalıkta yok benm de gözüm arar oldu :) nerdeesiiiinnnnnnnnnn :) hee bu arada benim nerdeyse bi ay oluyo iki gncük snra :) şaka gbi ya zaman çabuk geçiyo

burdayım bebeğim :) bayadır girmiyorum kk'ne seni asla unutmam ki böyle bir lüksüm yok canıma okursun uzun lufın kısası canım arkadaşım özledim seni n'yapıyorsun

vallahi bende aynı ne zamandır giremiyorum bayramdı ora düğündü ziyaretlerdi vs derken işe dönüncede ayrı bi yoğunluk koşturmaca gidiyo işde.

bu arada beni unut kafanı koparırım valla

evhamlı merhabalar amelıyatın 4 saat surdugunu soylemıstınız sızınkı mı oyle yoksa tevfık bey herkezemı oyle yapııyor bıde hastanede yattınızmı amelıyattan bırkac saat sonra cıkamazmıyız

mrhaba canım ben bu soruyu sormustum ılk grüsmede tevfik hocaya yanlş hatrlamıyosam eger genel olarak amelıyatının 3 4 saat sürdügünü sylemsti ama ben piamel gbi bazı hastalarnda daha uzun srdü amelyt bizim sorunumz coktu ben evm uzakta oldugu için tevfik hocada uygn gördgü için hastanede yatmıstm ama bu amlyt o kadar rahat geciyo ki bikaç saat snra evine döneblirsin de canım

cevabın ıcın tesekkur ederım

gamzelerini yeriim senin minik burun eylül de mutluku olacağım bakalım bebeğim henüz tarih belirleyemedim. düşünmekteyiim ama çok istiyorum hani bir an önce olmayı

ben seni hepten yerim şirine tamam bebişim düşün sen her trlü gzelsin zaten bi burnuş dokunuşun eksik onu tamamladk mı oys biblo dye al koy seni izle

ben seni hepten yerim şirine tamam bebişim düşün sen her trlü gzelsin zaten bi burnuş dokunuşun eksik onu tamamladk mı oys biblo dye al koy seni izle

teşekkür ederim bebeğim senin de benden kalır yanın yok ama bilesiin yani her türlü güzelsiin ben senin adı gamze kız koydum

açıkça anlamış bulunmaktayım ben sizi herneyse prim vermeye gerek yok teşekkürler..

@gardenrose canım mesaj sayımdan dolayı özel mesaj atamadım sana mesajını aldım bencede öyle yapmak en iyisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…