burdayım bebeğim :) bayadır girmiyorum kk'neseni asla unutmam ki böyle bir lüksüm yok canıma okursun uzun lufın kısası canım arkadaşım özledim seni n'yapıyorsun
burdayım bebeğim :) bayadır girmiyorum kk'neseni asla unutmam ki böyle bir lüksüm yok canıma okursun uzun lufın kısası canım arkadaşım özledim seni n'yapıyorsun
evhamlı merhabalar amelıyatın 4 saat surdugunu soylemıstınız sızınkı mı oyle yoksa tevfık bey herkezemı oyle yapııyor bıde hastanede yattınızmı amelıyattan bırkac saat sonra cıkamazmıyız
mrhaba canım ben bu soruyu sormustum ılk grüsmede tevfik hocaya yanlş hatrlamıyosam eger genel olarak amelıyatının 3 4 saat sürdügünü sylemsti ama ben piamel gbi bazı hastalarnda daha uzun srdü amelyt bizim sorunumz coktuben evm uzakta oldugu için tevfik hocada uygn gördgü için hastanede yatmıstm ama bu amlyt o kadar rahat geciyo ki bikaç saat snra evine döneblirsin de canım
hosgelddiiiin özlettn kendini szz
bende özlediim canım beniim bayadır fırsatım olmadı girmeye.. ama yetiştim size
vallahi bende aynı ne zamandır giremiyorum bayramdı ora düğündü ziyaretlerdi vs derken işe dönüncede ayrı bi yoğunluk koşturmaca gidiyo işde.
bu arada beni unut kafanı koparırım valla
neler yaptn amelıyt meselesi noldu anlat hemen çatlıycam bak
gamzelerini yeriim senin minik buruneylül de mutluku olacağım bakalım bebeğim henüz tarih belirleyemedim. düşünmekteyiim ama çok istiyorum hani bir an önce olmayı
ben seni hepten yerim şirinetamam bebişim düşün sen her trlü gzelsin zaten bi burnuş dokunuşun eksik onu tamamladk mı oys biblo dye al koy seni izle
teşekkür ederim bebeğim senin de benden kalır yanın yok ama bilesiin yani her türlü güzelsiinben senin adı gamze kız koydum
teşşkkr ederim bebişimhehehhh tamamdr bn de sana şirine dcem çok yakstıı
sizinle polemiğe girmek istemiyorum.. birisi hakkında olumlu yazınca oh ne ala evet harika oley bravo diyebiliyorsanız eğer, olumsuz düşüncelere de o kadar göğüs gerebilmeniz gerekir. ki bu konuya göğüs germesi gereken de doktorun bizzat kendisidir.. ne olduysa aynen yazdım.. bırakın lütfen doktorun avukatlığını yapmayı..ameliyat olmadım ama beni de ona ikna edecek bir tavır sergilemedi böyle böyle oldu dedim.. insanları yanlış yönlendirmiyorum "bi de bu tarafından bakın beklentilerinizi yüksek tutmayın" dedim.. nedir bu kadar saldırının sebebi? egolarınızı bi kenara bırakıp insanların düşüncelerini ve hissettiklerini paylaşabilme özgürlüğüne saygı duyar mısınız? bugüne kadar yazmamıştım sırf doktor bey hakkında araştırma yapmak için üye olmuştum o kadar olumluydu ki herşey(!)... olumsuz olduğunu düşündüğüm için de paylaştım hepsi bu.. sanki mesleğinden men ettirdim naptım da emeğe saygı insanların ekmekleriyle oynamayın diyosunuz? bence biraz saygılı davranmayı öğrenin önce....
@gardenrose canım mesaj sayımdan dolayı özel mesaj atamadım sana mesajını aldım bencede öyle yapmak en iyisi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?