bensiz neler oluyo ordaaaaa =PPP
Untimely tatlım Tevfik hocayla yeni tasarımlar yaptinizmi?
@untimely canım ameliyat tarihi aldın mı sen tasarım falan yaptırmıştın ama ?? :)
yaptı ablacıım atayım bi bak ikisi de çok güzel ama ben ilkini beğeniyorum :)
Aa atsana canım bakalım bi, merak ettim simdi:)
attım ablacım bakabilirsiin
Canım sen cok güzelsin zaten emin ol burnun yapıldıktan sonra cok daha guzel olacaksın.ben tasarımlara pek takilip kalmıyorum daha önce de belirttiğim gibi onlar sadece fikir amaçlı ...ama sundan da eminim ki Tevfik hoca tasarımlardan cok daha guzel burunlar yapıyor.hayirlisiyla ol da sen de aramıza katil canım:)
attım ablacım bakabilirsiin
canım tasarıma baktım ben de ilkini çok yakıştrdım sana çok tatlı bişe :) eylül gelsn de bakalm ben ble sabrszlanıyrm
yeriim seni :)))) bende çok istiyorum bir an önce olmayı hemen gelse de hemen olsam
yok bebeğim tarih belli değil ama eylül'de istiyorum inşallah eylül gelsinde bakalım :)
anlaşılan en geç ben yaptırıcam 3. sırada gibi bişiyim :)) sizi görürüm hem daha güzel olur :))
Şanslısın o zaman:))))
@efnan81 bu arada söyliyim burnun çok hoşuma gitti maşallah özellikle de uç kısmı) benimde aklımda olan bi tasarım :) Tevfik hocaya hafiften çıtlatıcam :)))
Canım cok tesekkur ederim , inşallah senin ki cok daha guzel olur.Ayrıca merak ettim simdi tasarımını:)))
anlaşılan en geç ben yaptırıcam 3. sırada gibi bişiyim :)) sizi görürüm hem daha güzel olur :))
yaptı ablacıım atayım bi bak ikisi de çok güzel ama ben ilkini beğeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?