Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

attım ablacım bakabilirsiin

Canım sen cok güzelsin zaten emin ol burnun yapıldıktan sonra cok daha guzel olacaksın.ben tasarımlara pek takilip kalmıyorum daha önce de belirttiğim gibi onlar sadece fikir amaçlı ...ama sundan da eminim ki Tevfik hoca tasarımlardan cok daha guzel burunlar yapıyor.hayirlisiyla ol da sen de aramıza katil canım:)

teşekkür ederiimmmm sende çok tatlısın ablacım sagol allahın izniyle inşallah bakalım :)

@efnan81 bu arada söyliyim burnun çok hoşuma gitti maşallah özellikle de uç kısmı ) benimde aklımda olan bi tasarım :) Tevfik hocaya hafiften çıtlatıcam :)))

Canım cok tesekkur ederim , inşallah senin ki cok daha guzel olur.Ayrıca merak ettim simdi tasarımını:)))

canım benim daha tasarımım yok malesef ( istanbulda olduğum için beklemek zorundayım ya ankaraya gidicem ya da Tevfik hocanın istanbulda ameliyatı olursa o zaman görüşmeyi bekliyicem. bide şubatta olmayı planlıyorum ya o yüzden galiba rahat takılıyorum :))))

gardenrose canım ozelden yazdıklarım geldı demı ılk defa yazdımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…