- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
gardenrose canım ozelden yazdıklarım geldı demı ılk defa yazdımda
ben de bu hafta içi bi aksilik olmassa ankaraya gidip tevfik beyle görüşecegim umarım herşey olumlu geçer azıcık tırsıyorumda ameliyattankorktukça girip buradakileri okuyup rahatlıyorum :):)
Canım korkacak bişey yok benim 6 buçuk ay oldu göz açıp kapayana kadar geçiyor herşeyy :))) nollduğunu anlamıyorsun bile..
Ameliyattan çıktıktan sonra neden daha önce olmadım diye kendine kızacaksın , ben öyle demiştim şahsen neden bu kadar bekledim ki uyuyup uyanıyorsun zaten hicbirsey hissetmiyorsun:))ben de bu hafta içi bi aksilik olmassa ankaraya gidip tevfik beyle görüşecegim umarım herşey olumlu geçer azıcık tırsıyorumda ameliyattankorktukça girip buradakileri okuyup rahatlıyorum :):)
ben de bu hafta içi bi aksilik olmassa ankaraya gidip tevfik beyle görüşecegim umarım herşey olumlu geçer azıcık tırsıyorumda ameliyattankorktukça girip buradakileri okuyup rahatlıyorum :):)
ayy bnmde öyle olur umarım canım :) kime oldun sen? ^^
Tevfik sözene oldum :)
ben gbisin desene yermde duramıyodum olmasam mı ya cok acırsa ya hssedersem ya gzel olmazsa falanama bosa o kadar tırsmısım amelıyattan ckınca hangı ara bitti amelıyat dye geciriyosn içinden
Ameliyattan çıktıktan sonra neden daha önce olmadım diye kendine kızacaksın , ben öyle demiştim şahsen neden bu kadar bekledim ki uyuyup uyanıyorsun zaten hicbirsey hissetmiyorsun:))
Tevfik hocayla görüşürsen selamlarımızı iletmeyi unutma canım:)
ayy hadi yaaamemnun kaldın sanırım inş bende memnun kalırım yaaa :)
aynen canım yaa ençokta ya kötü olursa sonradan tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum ama inş hiç bi aksilik olmayacak :):)
İnşallah canım:)) şimdiye kadar bir sorun yasamadım inşallah sen de sorunsuzca ameliyatını olursun:)))
inşallah canım Tevfik hcaya sonsuz gvenebilirsn
amin canım inş çok tşk ederm :):)
gamze kız sıcaklar da olmam bebeğim ben ya bildiğin rezillik diye düşündüm o yüzden az soğusun havalar diye bekliyorum :)ben gbi yapsanız nolurdu sankihıh 5 gün içnde her şey olup btmişti
anlaşılan en geç ben yaptırıcam 3. sırada gibi bişiyim :)) sizi görürüm hem daha güzel olur :))
gamze kız sıcaklar da olmam bebeğim ben ya bildiğin rezillik diye düşündüm o yüzden az soğusun havalar diye bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?