Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

ben de bu hafta içi bi aksilik olmassa ankaraya gidip tevfik beyle görüşecegim umarım herşey olumlu geçer azıcık tırsıyorumda ameliyattan korktukça girip buradakileri okuyup rahatlıyorum :):)

ben de bu hafta içi bi aksilik olmassa ankaraya gidip tevfik beyle görüşecegim umarım herşey olumlu geçer azıcık tırsıyorumda ameliyattan korktukça girip buradakileri okuyup rahatlıyorum :):)

Canım korkacak bişey yok benim 6 buçuk ay oldu göz açıp kapayana kadar geçiyor herşeyy :))) nollduğunu anlamıyorsun bile..

Ameliyattan çıktıktan sonra neden daha önce olmadım diye kendine kızacaksın , ben öyle demiştim şahsen neden bu kadar bekledim ki uyuyup uyanıyorsun zaten hicbirsey hissetmiyorsun:))
Tevfik hocayla görüşürsen selamlarımızı iletmeyi unutma canım:)

ben gbisin desene yermde duramıyodum olmasam mı ya cok acırsa ya hssedersem ya gzel olmazsa falan ama bosa o kadar tırsmısım amelıyattan ckınca hangı ara bitti amelıyat dye geciriyosn içinden

ben gbisin desene yermde duramıyodum olmasam mı ya cok acırsa ya hssedersem ya gzel olmazsa falan ama bosa o kadar tırsmısım amelıyattan ckınca hangı ara bitti amelıyat dye geciriyosn içinden

aynen canım yaa ençokta ya kötü olursa sonradan tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum ama inş hiç bi aksilik olmayacak :):)

ayy acaip heycan yaptım söylerim tabi canım selamlarınızı :) inş bende sizler gibi memnun kalırım :):)

gamze kız sıcaklar da olmam bebeğim ben ya bildiğin rezillik diye düşündüm o yüzden az soğusun havalar diye bekliyorum :)

hee o zaman tamam bebeğim haklısın sıcaklardan burnunu brazck koruman gerekıyo yaz olnca bu arada resm ekledım ben hc baktıgınız yok

Kızlar ben de tevfik beye olmak istiyorum burun estetiğini,Eskişehirdeyim ve TEvfik beyin Ankarada olması büyük şans benim için ama merak ettiğim konu ben kamuda çalışıyorum ve iznim çok az ne kadarlık bir süre gerekiyor işe dönmek için süreç nasıl işliyor bandajlar alçı silikon falan bi anlatırmısınız ya lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…