Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Miserycim haklisin hep aklımda yeni foto koymak ama telden giriyorum Bilmiyorum nasil ekleyecegimi. bilenler yardımcı olursa tabiki koyarım:) sen naptin ameliyat isini karar verdinmi?

Efnan abla ben Tevfik hoca ile görüşcem ama yaza müsaitim şimdi kpssye hazırlanıyorum bide çalısıyorum o yüzden hiç vakit yok :)

şimdi ben telden girdim ekranda sitenin en aşağısına gelip full site yapıyosun full site yapınca solda albüm ekle var ordan deneyebilir misin

Tatlım görüşebildim evet ama önümde sırada 20 kişi falan var. Ne zaman gelir ki bu sıra bilemedim:18:

vetser oraya gittiğinde sıra falan alma hocayı cepten ara o seni uygun bir zamanda boşlukta hemen alır tahminimce ordaki hastaların hepsine Tevfik hoca bakmıyor asistanları da bakıyor

vetser oraya gittiğinde sıra falan alma hocayı cepten ara o seni uygun bir zamanda boşlukta hemen alır tahminimce ordaki hastaların hepsine Tevfik hoca bakmıyor asistanları da bakıyor

e sıra aldım amaaa salı günü. sıraya yazacağım dedi, ben de tamam dedim. yazdı sıraya ( ne diyeceğim ki cebinden arayıp, nasıl söyleyeceğim. biraz çekingenim bu konularda sanırım:)

Canim günde kac ameliyata giriyor hoca, en kısa zamanda siran gelir geç olsun da güç olmasın:)

çekinecek bir şey yokki ben hacettepeye gittiğimde hocaya geldim diye haber veriyordum ha tabii gidip beklediğim zamanlar oluordu ama yoğunlupa göre çağırıyordu beni

çekinecek bir şey yokki ben hacettepeye gittiğimde hocaya geldim diye haber veriyordum ha tabii gidip beklediğim zamanlar oluordu ama yoğunlupa göre çağırıyordu beni

yok yani sıraya yazdırdım kendimi. şimdi sıradakilerin önüne alın beni diye nasıl söylenir ki. onu demek istedim:))

yok yani sıraya yazdırdım kendimi. şimdi sıradakilerin önüne alın beni diye nasıl söylenir ki. onu demek istedim:))

tatlım zaten ben beni sırada bekleyenlerin önüne alın demiyorum hoca zaten o an işi varsa onu hallediyor yani ben orda 1 saete yakın beklediğimi de biliyorum :)ama çok ilgili ve içten biri hastasının gerçekten herşeyiyle ilgileniyor dün ameliyat oldum bugün okadar süreçle ilgili konuştuk bütün sorularıma tek tek sıkılmadan cevap verdi:)

:) tamam canım yanlış anladım. Sabrına hayran oldum zaten Tevfik beyin, inanılmaz yoğun gerçekten. Çok geçmiş olsun sana tatlım.bir an önce toparla kendini de tüm süreci tüm detaylarıyla dinlemek istiyorum

anlatırım gerçekten aylarca bu konuyu araştırdım ve Tevfik sözeende karar kıldım inş. herşey içime siner de size de herşeyi een ince ayrıntısına kadar anlatırım:)

anlatırım gerçekten aylarca bu konuyu araştırdım ve Tevfik sözeende karar kıldım inş. herşey içime siner de size de herşeyi een ince ayrıntısına kadar anlatırım:)

inşallah hayatım. bu arada çarşamba ameliyat olduysan ben salı günü muayene için beklerken gördüğüm, Tevfik hocayı tasarım yapması için bekleyen tatlı kız sen olabilir misin acaba:?:))

Arkadaşlar hacettepede tevfik hocanın yaptığı ameliyatın tam ücreti lazım bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Çünkü öğretim üyesi ücreti diye bşey eklenmiş diye duydum. Eğer öyleyse ne kadar oluyor öğrenmem gerekiyor. Ona göre kredi çekicem çünkü..

canım hocaya mail atıp öğrenmen daha sağlıklı olur bence.

canım hocaya mail atıp öğrenmen daha sağlıklı olur bence.

Dr çok yoğun onu bu konuda rahatsız etmek istemiyorum ve zaten hacettepe de ameliyat ücretiyle dr bey ilgilenmiyor o parayı hastaneye ödüyorsun. Şu aralar ameliyat olan birisi varsa fiyatı özelden de yazabilir.

Dr çok yoğun onu bu konuda rahatsız etmek istemiyorum ve zaten hacettepe de ameliyat ücretiyle dr bey ilgilenmiyor o parayı hastaneye ödüyorsun. Şu aralar ameliyat olan birisi varsa fiyatı özelden de yazabilir.

Mrb ucretı bende cok merak edıyorum ama kimse fıyat soylemıyor ögrenşrsenız benide bilgilendirirmisiniz.
Ameliyat olanlar en azından bır fıyat araliği verseniz,umarım 3.000,4.000tl arasıdır.5.000 tl cok fazla

Tevfik hocaya attığım maile cevap geldi bugün kızlar

yalnız benim randevu istediğim gün ameliyatı varmış ertesi gün olabilir dedi ay çok heyecanlıyım ameliyattan da korkuyorum bugün bakmıcam estetikle ilgili şeylere işime odaklanıcam dedim yine yapamadım oooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…