Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

ilk ameiyat kaarımda hep aklımda tevfik hoca vardı ama kısmet işte bir türlü bi araya gelemedk

ben mail atalı bir hafta oldu ama tevfik beye hala ulaşamadım

anlatırım gerçekten aylarca bu konuyu araştırdım ve Tevfik sözeende karar kıldım inş. herşey içime siner de size de herşeyi een ince ayrıntısına kadar anlatırım:)

çok geçmiş olsun, umarım sonuçtan çok çok memnun kalırsın :) rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası hallerini görebilirmiyim tabi iyleşmeye başlayınca :) bnde Tevfik beyi düşünüyorum ameliyat için
ama asıl sorum şu ki nasıl randevu aldın bna randevu veremediklerini söylediler

bnde hastaneyi aradım Tevfik beye randavu veremiyoruz dediler nasıl yani dedim öyle yani dedi
hayır bu kadar insan nasıl muayene oldu arkadaşlar lütfen yardımcı olun :))

en son yurtdışında bi konferanstaydı hala gelmedi sanırım yoksa herkes maille ulaşmış kuzum :44:

en son yurtdışında bi konferanstaydı hala gelmedi sanırım yoksa herkes maille ulaşmış kuzum :44:

teşekkür ederim canım :) bn maille ulaşmaya çalışmadım hiç direk hastaneyi arayıp randevu almaya çalıştım onlarda randevu veremiyoruz dediler :) hemen mail atıyorum şimdi :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım :) bn maille ulaşmaya çalışmadım hiç direk hastaneyi arayıp randevu almaya çalıştım onlarda randevu veremiyoruz dediler :) hemen mail atıyorum şimdi :)

tamam mail at randevu almak istiyorum die :) sen de ankarada mısın yoksa başka bi yerden mi geleceksin? :)

bnde ankaradayım aslında cemil tugayında ameliyatlarını çok beğendim ama izmirdeymiş sanırım :)
snde ameliyat oldun mu Tevfik beye

yok kuzum henüz olmadım ben de ankarada olcam aklımda tevfik hoca var da bi görüşemedik gitti :))

yok kuzum henüz olmadım ben de ankarada olcam aklımda tevfik hoca var da bi görüşemedik gitti :))

hadi bakalım inşallah çok güzel olcak :) fiyatlar hakkında bilgin var mı et ve kemik eğriliğini sanırım devlet karşılıyormuş bunları olmuşkende estetikte olmak istiyorum ama ne kadar fiyat çıkar acaba çok fazlasını karşılayamam şuan için.bi de yazın ameliyat olmayın diyenler var aklım çok karışık :)

fatoş006 bende şimdi Tevfik sözene kontrolden geldim bandajlarımı çıkarttı öncelikle şunu söyleyim direk mail atın hocanın mail adresi var Tevfik sözen size dönüş yapacaktır bende hastaneyi aradığımda asistanların muaynene ettiğini söylediler bende direk Tevfik sözenle irtibata geçmek istediğimi belirttim dediğim gibi mail atın innaılmaz yoğun size dönüş yapacaktır resimlerime gelince daha öncede belirttim resim paylaşmayı sevmiyorum maalesef

sorun değil memnun kalıp kalmadığını paylaşmanda bizim için yeterli olur :) anladığım kadarıyla çok ilgili ve çok iyi bir doktormuş.umarım snde istediği sonuca kavuşursun :)

sorun değil memnun kalıp kalmadığını paylaşmanda bizim için yeterli olur :) anladığım kadarıyla çok ilgili ve çok iyi bir doktormuş.umarım snde istediği sonuca kavuşursun :)

şuana kadar herşeyden çok memnunum allaha şükür inanılmaz ilgili bir doktor ameliyat olmakla işin bitmiyor devamlı hastasını takip ediyor benim bandajım bugün açılmasına ve çok şiş olmasına rağmen burnumu hiç yadırgamadım bundan sonraki süreçte sabırla beklicez bakalım:)

çok sevindim snn adına zaten bandajı açtığında az çok belli oluyor durum şişliğide geçicek zamanla masaj yapmanı önermiştir sanırım aman masajını unutma şişide çabuk iniyo şekilde daha güzel oluyor die duydum ameliyat olan arkadaşımdan :) hadi darısı başımıza :)
çok soru sorduğumu düşünmezsen muayene ücreti ameliyat ücreti ne kadar tutuyor bir de estetikten önce bilgisayar programında gösterdiğiyle ameliyat sonrası tutuyor mu çok heycanlıyım mazur gör bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…