Eki Görüntüle 989020 Eki Görüntüle 989021 Eki Görüntüle 989022 Eki Görüntüle 989023 Eki Görüntüle 989024 Eki Görüntüle 989025 Eki Görüntüle 989026 Eki Görüntüle 989027 Eki Görüntüle 989028
sitede teyfık beye amelıEki Görüntüle 989020 Eki Görüntüle 989021 Eki Görüntüle 989022 Eki Görüntüle 989023 Eki Görüntüle 989024 Eki Görüntüle 989025 Eki Görüntüle 989026 Eki Görüntüle 989027 Eki Görüntüle 989028 sitede fotosu olan hastaları amelıyat olanlar bunlar teyfık beyın yorum sayfasında fotosu olan hastalar bunlar var
ben burdan buldum burdan bak ıstersen
Tevfik beyden ravdevu alamıyorum siz nasıl gittiniz görüşmeye telefon ettim önce polikliniğe gitmememi ihtiyaç olursa danışılacağını söylediler :/
ben baska doktora oldum canım
ben mail atalı bir hafta oldu ama tevfik beye hala ulaşamadım
anlatırım gerçekten aylarca bu konuyu araştırdım ve Tevfik sözeende karar kıldım inş. herşey içime siner de size de herşeyi een ince ayrıntısına kadar anlatırım:)
bnde hastaneyi aradım Tevfik beye randavu veremiyoruz dediler nasıl yani dedim öyle yani dedi
hayır bu kadar insan nasıl muayene oldu arkadaşlar lütfen yardımcı olun :))
en son yurtdışında bi konferanstaydı hala gelmedi sanırım yoksa herkes maille ulaşmış kuzum :44:
teşekkür ederim canım :) bn maille ulaşmaya çalışmadım hiç direk hastaneyi arayıp randevu almaya çalıştım onlarda randevu veremiyoruz dediler :) hemen mail atıyorum şimdi :)
tamam mail at randevu almak istiyorum die :) sen de ankarada mısın yoksa başka bi yerden mi geleceksin? :)
bnde ankaradayım aslında cemil tugayında ameliyatlarını çok beğendim ama izmirdeymiş sanırım :)
snde ameliyat oldun mu Tevfik beye
yok kuzum henüz olmadım ben de ankarada olcam aklımda tevfik hoca var da bi görüşemedik gitti :))
yok kuzum henüz olmadım ben de ankarada olcam aklımda tevfik hoca var da bi görüşemedik gitti :))
çok geçmiş olsun, umarım sonuçtan çok çok memnun kalırsın :) rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası hallerini görebilirmiyim tabi iyleşmeye başlayınca :) bnde Tevfik beyi düşünüyorum ameliyat için
ama asıl sorum şu ki nasıl randevu aldın bna randevu veremediklerini söylediler
fatoş006 bende şimdi Tevfik sözene kontrolden geldim bandajlarımı çıkarttı öncelikle şunu söyleyim direk mail atın hocanın mail adresi var Tevfik sözen size dönüş yapacaktır bende hastaneyi aradığımda asistanların muaynene ettiğini söylediler bende direk Tevfik sözenle irtibata geçmek istediğimi belirttim dediğim gibi mail atın innaılmaz yoğun size dönüş yapacaktır resimlerime gelince daha öncede belirttim resim paylaşmayı sevmiyorum maalesef
sorun değil memnun kalıp kalmadığını paylaşmanda bizim için yeterli olur :) anladığım kadarıyla çok ilgili ve çok iyi bir doktormuş.umarım snde istediği sonuca kavuşursun :)
şuana kadar herşeyden çok memnunum allaha şükür inanılmaz ilgili bir doktor ameliyat olmakla işin bitmiyor devamlı hastasını takip ediyor benim bandajım bugün açılmasına ve çok şiş olmasına rağmen burnumu hiç yadırgamadım bundan sonraki süreçte sabırla beklicez bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?