- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
çok sevindim snn adına zaten bandajı açtığında az çok belli oluyor durum şişliğide geçicek zamanla masaj yapmanı önermiştir sanırım aman masajını unutma şişide çabuk iniyo şekilde daha güzel oluyor die duydum ameliyat olan arkadaşımdan :) hadi darısı başımıza :)
çok soru sorduğumu düşünmezsen muayene ücreti ameliyat ücreti ne kadar tutuyor bir de estetikten önce bilgisayar programında gösterdiğiyle ameliyat sonrası tutuyor mu çok heycanlıyım mazur gör bni
hadi bakalım inşallah çok güzel olcak :) fiyatlar hakkında bilgin var mı et ve kemik eğriliğini sanırım devlet karşılıyormuş bunları olmuşkende estetikte olmak istiyorum ama ne kadar fiyat çıkar acaba çok fazlasını karşılayamam şuan için.bi de yazın ameliyat olmayın diyenler var aklım çok karışık :)
fatoş006 fiyat konusunu doktorla görüşürsen daha sağlıklı bilgi verir çünkü benimki hem estetik hem sağlık için yapılan bir işlemdi,bilgisayar programında gösterdiği tasarım benim istediğim tasarımdı ama tasarıma odaklanma ondan daha güzel sonuç çıkıyor çünkü ,Tevfik sözen hastasının ne istediğine çok önem veriyor senin istediklerinle beraber olabilecekleri ve olamayacakları da sana tek tek anlatıyor heee bide istediğin kadar soru sorabilirsin yardımcı olabilirsemm ne mutlu bana:)
artık görüşmek lazımmmmm
fiyatlardan hiç haberim yok zaten kimse fiyat vermiyor doktorla konusursun dio o yüzden sormuyorum :)))
ailem 4 bine kadar veririz diyor ya bakalım doktor ne dicek hiç muayene olmadım görünüşte eğrilik yok bende hafif kemerli ve uzun :)
yazın olcam kuzum ameliyatı nasipse temmuz gibi düşünyorum kpss sonrası kendime ödül vericem
aynen bnm gibisin snde bnde kpss sonrası düşünüyorum temmuzda aynı zamanda olcaz snnle demekki :) evet herkes hocayla görüşün diyor umarım çok yüksek bişey söylemez bnde büyüklüğünden şikayetçiyim biraz yani öyle çok aklıma takmıyodum ama burunda sorunlar çıkınca olmuşken o da çıksın aradan düşncesindeyim hala kararsızım olup olmamak konusunda bakalım :)
çok teşekkür ederim anlayışın için :) bnmde sağlık sorunlarım var burun eti, kemik eğriliği daha ne olsun zaten sinüslerimde tıkanmış yok yok yaniaslında estetik olmayı düşünmüyordum bu sorunlar çıkıpta bakınırken birden aklıma girdi hepde Tevfik beyi araştırıp onun hakkındaki yorumları okuyorum.bn sınavdan dolayı temmuz gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama ameliyat için ne kadar süre atıyorlar ileri
aynen kuzum bu ay görüşme faslını aşacağımızı umuyorum
fatoş006 fiyat konusunu doktorla görüşürsen daha sağlıklı bilgi verir çünkü benimki hem estetik hem sağlık için yapılan bir işlemdi,bilgisayar programında gösterdiği tasarım benim istediğim tasarımdı ama tasarıma odaklanma ondan daha güzel sonuç çıkıyor çünkü ,Tevfik sözen hastasının ne istediğine çok önem veriyor senin istediklerinle beraber olabilecekleri ve olamayacakları da sana tek tek anlatıyor heee bide istediğin kadar soru sorabilirsin yardımcı olabilirsemm ne mutlu bana:)
yani eğer sağlık sorunların varsa ve bu nedenle ameliyat olacaksan kesinlikle görünüşünü de düzeltirebilirsin :) hem tevfik hocanın burunları çok doğal belli bile olmaz. Başta ben de çok doğal olsun diodum ama gittikçe isteklerim değişiyor olmuşken daha hoş çok doğal olmayan bişi de olabilir diyorum :)))
bakarsın temmuzda aynı zamanda oluruz kuzum kısmet
bnm aklımda estetik hiç yoktu ki kemik eğriliğinden ameliyat olan herkeste estetik olmuş die die yorumlara bakarken anammm dedimbnde dedim madem bıçak altına yatıom burnumda büyük biraz :) şimdi bnde snn gibi doğal olsundan olmuşken tam olsuna doğru kayıyorum bakalım hadi hayırlısı :)
hehee kpssden önce olup başka bi doktora olmayı düşünüyordum sen bendeki deliliğe gel
sonra dedim napıosun kpssyi kazanamıcan burun kurtarır o zaman seni
canim senin saglik sorunlarin neydi acaba.Ben yurt disindayim su an dr arastiriyorum tr ye gelince ameliyat olacagim.
Arkadaslar merhaba araniza yeni katidim tevfik beye mail attim ama biturlu cevap alamadim acaba numarasini bilen yazabilirmi aramadigim yer kalmadi liv hospitaldan hacettepeye kadar heryeri aradim ulasamadim biturlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?