tatlım mail adresi tevfiksozen@gmail.com şeklinde olacak
T si kucuk buyuk farkedermiki canim bilmiyodum bide bole deneyim bakiyim:)
Dr beyin bi salı günü ameliyatının olduğunu öğrendim ve iş çıkışımda direk hacettepeye gittim. Yaklaşık olarak 3 saat bekledim ve sonunda geldi. Tanıştık hatta o gün tasarım da yaptık.. Bu aralar haber bekliyorum ameliyat günüm belli değil ama çok yakında değişim için yatıcam ameliyat masasına.. Dr beye güveniyorum çünkü en iyisini yapacağım dedi.. Çünkü 9 tane dr dan sonra beni en iyi anlayan o oldu. Bi arkadaş gibi belki bi ağabey edasındaki bi tavırla dinledi beni. Bazı aksaklıklar oldu sonra fakat ben hala Dr Tevfik beni ameliyat yapsın diye bekliyorum. Allahtan hayırlısı..
Dr beyin bi salı günü ameliyatının olduğunu öğrendim ve iş çıkışımda direk hacettepeye gittim. Yaklaşık olarak 3 saat bekledim ve sonunda geldi. Tanıştık hatta o gün tasarım da yaptık.. Bu aralar haber bekliyorum ameliyat günüm belli değil ama çok yakında değişim için yatıcam ameliyat masasına.. Dr beye güveniyorum çünkü en iyisini yapacağım dedi.. Çünkü 9 tane dr dan sonra beni en iyi anlayan o oldu. Bi arkadaş gibi belki bi ağabey edasındaki bi tavırla dinledi beni. Bazı aksaklıklar oldu sonra fakat ben hala Dr Tevfik beni ameliyat yapsın diye bekliyorum. Allahtan hayırlısı..
Senin adına sevindim canım sonunda gorusebilmissin hocayla hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim tatlım herşey güzel olacak inşallah..
canım cevapladıgın ıcın cook tesekkur ederım.inşallah bende tevfık hocaya olabılırım.ALLAH senınde kalbıne gore versın.inşallah amelıyatın basarılı olur ıstedıgın buruna kavusursun.
bu arada ozelden yazmıstım ama mesaj kutun dolmus mesajımı kabul etmedı.
Tevfik hocaya mailden ulasabilen varmi bu aralar cokda skmak istemiyorum
kemik eğriliği vardı ipekyol51
mail attım birtanesine cevap verdi fakat hala sorumun yanıtını alamadım?
Canim nezaman mail atmistin bana hala cevap vermedi
Keske belli bi gun falan solesede gidip muayene olsak heralde cok yogun bekliycez yapcak bisey yok bir hafta daha bekliycem yoksa serdar ozturkle goruscem napalim oda 6000 istyoMart ayının ortalarında attım yaşımı sordu söyledim daha da cevap yok :/
resimde atmıştım halbusi
Keske belli bi gun falan solesede gidip muayene olsak heralde cok yogun bekliycez yapcak bisey yok bir hafta daha bekliycem yoksa serdar ozturkle goruscem napalim oda 6000 istyo
yaaa :/ benimde burun için ayırdığım bütçe 3000 veya 3500 :2:
Mrb eski yorumlar düşününce ortalama yanılmıyorsam tevfık sozen sızınayırdıgınız bütçeden daha cok yazmışlardı.turgut Özal hastanesi Doç.dr.ahmet ışıkdemiri arsştırdınızmı fıyatı dsha uygun flz hastası onun burnunu begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?