Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Dr beyin bi salı günü ameliyatının olduğunu öğrendim ve iş çıkışımda direk hacettepeye gittim. Yaklaşık olarak 3 saat bekledim ve sonunda geldi. Tanıştık hatta o gün tasarım da yaptık.. Bu aralar haber bekliyorum ameliyat günüm belli değil ama çok yakında değişim için yatıcam ameliyat masasına.. Dr beye güveniyorum çünkü en iyisini yapacağım dedi.. Çünkü 9 tane dr dan sonra beni en iyi anlayan o oldu. Bi arkadaş gibi belki bi ağabey edasındaki bi tavırla dinledi beni. Bazı aksaklıklar oldu sonra fakat ben hala Dr Tevfik beni ameliyat yapsın diye bekliyorum. Allahtan hayırlısı..

Canim numarasini alabildin mi benimde ulasmam lazim ama calisiyorum hastaneye gidip beklemem cok zor

Senin adına sevindim canım sonunda gorusebilmissin hocayla hakkında hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim tatlım herşey güzel olacak inşallah..

canım cevapladıgın ıcın cook tesekkur ederım.inşallah bende tevfık hocaya olabılırım.ALLAH senınde kalbıne gore versın.inşallah amelıyatın basarılı olur ıstedıgın buruna kavusursun.
bu arada ozelden yazmıstım ama mesaj kutun dolmus mesajımı kabul etmedı.

Tanemcim ben de teşekkür ederim msj kutumun dolduğunu bilmiyordum. Tüm burun madurları istediği buruna kavuşsun diliyorum ben de.. :)

Mart ayının ortalarında attım yaşımı sordu söyledim daha da cevap yok :/
resimde atmıştım halbusi
Keske belli bi gun falan solesede gidip muayene olsak heralde cok yogun bekliycez yapcak bisey yok bir hafta daha bekliycem yoksa serdar ozturkle goruscem napalim oda 6000 istyo

yaaa :/ benimde burun için ayırdığım bütçe 3000 veya 3500 :2:

Mrb eski yorumlar düşününce ortalama yanılmıyorsam tevfık sozen sızınayırdıgınız bütçeden daha cok yazmışlardı.turgut Özal hastanesi Doç.dr.ahmet ışıkdemiri arsştırdınızmı fıyatı dsha uygun flz hastası onun burnunu begendim

Hiç araştırmadım ilk olcağı için bir sürü hastane var işinin ehli biri olsun istiyorum sonrada halayıp vahlamak istemiyorum.
eğer uygunsa bütçeme dediğiniz bilgileri araştırıcam.

Tevfik beye ameliyat olan arkadaslar vardi numarasini ozelden atsalar aslinda cok iyi olur ama ati alan uskudari gectgi icin kimse arkadakilerle ilgilenmiyor illa gidip bekletcekler hastanede bu hafta izin alabilirsem hastaneye gitcem numarasini alabilirsem yazarim burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…