canım burnunda tampon varken bile nefes alabiliyorsun tampon silikon çünkü :) kanlar kuruyor ama doktor bi damla verıyor o damla ve krem sayesinde kurumuş kanlar çıkıyor hemen tıkanma falan olmuyor hiç telaş yapmasın :))))))
Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
e-mail :) tevfiksozen@gmail.com
Tevfik hoca su an TRT1 de canlı yayın konuğu.
efnancım teşekkur ederim tevfık hocamı izledım
Rica ederim canım, kızın burnunu nasil guzel yapmış hoca değil mi ben cok beğendim
evet efnancım hastasının burnunu bende cok begendım,hocamın konuşmalarınıda cok begendım kararım netleştı artık.
Tevfik beye ameliyat olan arkadaslar vardi numarasini ozelden atsalar aslinda cok iyi olur ama ati alan uskudari gectgi icin kimse arkadakilerle ilgilenmiyor illa gidip bekletcekler hastanede bu hafta izin alabilirsem hastaneye gitcem numarasini alabilirsem yazarim burdan
http://trt1studyosu.web.tv/video/s8rklgdwdny/ bugünkü yayının linki bende şimdi izliyorum:)
Kizlar yardim edin Tevfik hoca amiyati Hacettepe hastanesinde mi yapiyor yoksa başka bi yerde mi
Olduysan Tevfik hocayami oldun arkadslk isteği yolladim kabul eder misin resimlerine bakmak istiyorum olduysn eğer
Efnan antepteymişsin benimde bi tanidigim mutafı önerdi bi bilgin var mi nasil bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?