Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

büşracım meraba ameliyatın gerçekten çok başarılı olmuş hocanında ellerine sağlık :) bnm burnum eti kemik eğriliği gibi şikayetlerimde var estetikte olmayı düşünüyorum acaba ne kadar fiyat çıkar? sn.nde sağlık sorunların var mıydı acaba sadece estetik amaçlımıydı ?

Aşağı yukarı bi fiyat söyleyebilir misin ameliyatla ilgili

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim canım, kızın burnunu nasil guzel yapmış hoca değil mi ben cok beğendim

evet efnancım hastasının burnunu bende cok begendım,hocamın konuşmalarınıda cok begendım kararım netleştı artık.

mrb hocayla gorustunuzmu

Kıızlaarr bende Tevfik hocaya ameliyat olmak istiyorum efnan senin burnunu görebilirmiyim arkd isteğimi kabul eder misin sitede yeniym daha yaza olmayi düşünüyorum hala antebe geliyor mu

Kizlar yardim edin Tevfik hoca amiyati Hacettepe hastanesinde mi yapiyor yoksa başka bi yerde mi

Olduysan Tevfik hocayami oldun arkadslk isteği yolladim kabul eder misin resimlerine bakmak istiyorum olduysn eğer

Dr mutaf hakkında bilgisi olan var mi yardim edin lutfeenn doktora karar vermek ne zormus kafayi yicem artik bu saatte bile doktor düşünüyorum

Olduysan Tevfik hocayami oldun arkadslk isteği yolladim kabul eder misin resimlerine bakmak istiyorum olduysn eğer

Defnecim bendaha olmadım ama Tevfik hocamı uzun. Zamandır takip edıyorum. Kendısıne olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…