Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Merhaba kızlar ben de Tevfik hocaya yaptırdım ameliyatımı bugün tam bir hafta oldu tamponları çıkardı bandaj yaptı şiş olmasına rağmen şekli şimdiden çok güzel kendimi de çok iyi hissediyorum burada yorum yapan herkese teşekkürler sayenizde bulabildim hocayı.Ona ayrıca teşekkür ediyorum ilgisinden emeğinden dolayı iyi ki tanımışım onu kendisi işini çok çok iyi yapan bir doktor yaptırmayı düşünenler mutlaka gidip görüşmeli gerçekten pişman olmazsınız:)))

Tevfik hocaya ameliyat olanlar lütfen fotoğraflarını mail atabilir mi??gizemaygul@gmail.com

kuzucum foto görmen için daha kesin çözüm benim arkadaşlarımdan aşağıdaki üyelerle arkadaş olursan fotoğraflarını görebilirsin burdan yazdığını okumayabilirler 1 ay sonra da benim fotomu görürsün inş

evhamli
efnan27
micky
02gulay27

Miserycım tevfık sozendemi karar kıldınız peki hocayla görüşüp tarıh aldınızmı

canımcım tevfik hocala görüşüp konuştuk da tarih konusunda haberleşcez bakalım
sende durumlar nedir ?

merhaba tevfik hocadan nasıl randevu alıyorsunuz mail attım ama çok yoğun sanırım, hacettepeyi aradım ordan da alamadım telefon ile mi iletişim kuruyorsunuz? bende hocayla bi yüzyüze görüşmek istiyorum:)

merhaba tevfik hocadan nasıl randevu alıyorsunuz mail attım ama çok yoğun sanırım, hacettepeyi aradım ordan da alamadım telefon ile mi iletişim kuruyorsunuz? bende hocayla bi yüzyüze görüşmek istiyorum:)

kuzucum ben maille haberleştim o şekilde randevu aldım ama tevfik hoca çok yoğun ben görüşmeye gittiğimde bile toplantısı vardı ve çıkmasını bekleyen bir sürü hastası vardı :) maillere dönüyor merak etme :)

Kızlar o kişilere tıklayamıorum ya da beceremedin yine de ben de tarih kararlastırıcam hocayla acil hani foto atabilecek olan varsa ne olur atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…