Peki burunlari nasıl yapmis memnunlar mi canmTatlım Antep 'teyim de mutafin fiyatları cok uçuk diye duymuştum karar senin.
Defnecim bendaha olmadım ama Tevfik hocamı uzun. Zamandır takip edıyorum. Kendısıne olucam inşallah
Peki burunlari nasıl yapmis memnunlar mi canm
Tmm canim tesekkur ettim bu arada burnun harikaBilmiyorum canım.
Tmm canim tesekkur ettim bu arada burnun harika
ay inşallah canım :)Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim daha güzeli senin olsun
artık görüşmek lazımmmmm
mesaj kutun dolmuş miniğim eski mesajlarını temizlemelisin
Tevfik hocaya ameliyat olanlar lütfen fotoğraflarını mail atabilir mi??gizemaygul@gmail.com
kuzucum foto görmen için daha kesin çözüm benim arkadaşlarımdan aşağıdaki üyelerle arkadaş olursan fotoğraflarını görebilirsin burdan yazdığını okumayabilirler1 ay sonra da benim fotomu görürsün inş
evhamli
efnan27
micky
02gulay27
Miserycım tevfık sozendemi karar kıldınız peki hocayla görüşüp tarıh aldınızmı
canımcım tevfik hocala görüşüp konuştuk da tarih konusunda haberleşcez bakalım
sende durumlar nedir ?
merhaba tevfik hocadan nasıl randevu alıyorsunuz mail attım ama çok yoğun sanırım, hacettepeyi aradım ordan da alamadım telefon ile mi iletişim kuruyorsunuz? bende hocayla bi yüzyüze görüşmek istiyorum:)
kuzucum ben maille haberleştim o şekilde randevu aldım ama tevfik hoca çok yoğun ben görüşmeye gittiğimde bile toplantısı vardı ve çıkmasını bekleyen bir sürü hastası vardı :) maillere dönüyor merak etme :)
Hastaları ne durumdaydı merak ettim şimdi?
canımcım tevfik hocala görüşüp konuştuk da tarih konusunda haberleşcez bakalım
sende durumlar nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?