Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

hayirli olsun canim su an nasil burnun resimlerin var mi acaba

Damlacım cok gecmis olsun bandajlar çıkınca resim ekleyebilirmisin ?

Kızlar çok kısa bir süre sonra ameliyatım var. Gerçekten çok heyecanlıyım ve azcık da korkuyorum böyle içimde bir kıpırtı var
tevfik hoca ile buradaki iyi yorumlar üzerine görüşmeye gittim. Kendisi gerçekten de burada diğer arkadaşların anlattığı gibi acayip mütevazi sıcakkanlı konuşkan hekim oldum die kasım kasım kasan hekimlerden değil size değer verdiğini hissettiriyor. Herşeyden önce çok da bilgili size burnunuzdaki rahatsızlıkları direk söylüyor beklentilerinizi soruyor. Yaklaşık iki haftadır kafama takılan ne varsa sorup duruyorum ve abartısız hiçbirini atlamadan yanıtlıyor. Böyle bir doktorum olduğu için kendimi çoook şanslı hissediyorum. Sizinle paylaşmak istedim zor bir süreç çünkü
umarım herşey gönlümüzce olur

Canım Tevfik hoca hakkındaki tespitlerin cok dogru ameliyat gunü belli mi?

Merhaba arkadaşlar eşim yakın bir süre içinde Tevfik Bey'de ameliyat olacak ücret olarak ne alıyorlar bilgisi olan var mı?

Ameliyat günü ne zaman canim :)

Kuzum ben dün ameliyat oldum su an herşey tolunda burnum şimdiden harika az once tevfik hoca aradı gece süper uyudum ağrı sızı morluk sislik hcbsy yok superim :)

Aa çok iyi ya geçmiş olsun canim inş diledigin buruna kavusursun senin şikayetin neydi burnunda ne gibi değişiklikler yaptirdin canm:)

Kuzum ben dün ameliyat oldum su an herşey tolunda burnum şimdiden harika az once tevfik hoca aradı gece süper uyudum ağrı sızı morluk sislik hcbsy yok superim :)

Geçmiş olsun her şey güzel olsun inş bende tevfik hocadan randevu almıştım ama o gün işten izin alamadığım için gidememiştim.her sey kısmet işte

cnm geçmiş olsun.sonuç inşallah istediğin gibi olur.ben de 22 gün sonra ameliyat oluyorum.inşallah ben de senin gibi ağrısız,sızısız,morluk olmayan bir ameliyat sonrası süreç geçiririm.

cnm geçmiş olsun.sonuç inşallah istediğin gibi olur.ben de 22 gün sonra ameliyat oluyorum.inşallah ben de senin gibi ağrısız,sızısız,morluk olmayan bir ameliyat sonrası süreç geçiririm.
Ins tatlım herşeyin iyi olacağına inan bide tevfik hocaya güven

Geçmiş olsun her şey güzel olsun inş bende tevfik hocadan randevu almıştım ama o gün işten izin alamadığım için gidememiştim.her sey kısmet işte
Tatlmm ben de ilk burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde iş yerim sorun yapar die düşünüyordm ama şükür anlayışla karşıladılar ins sen de en kısa zamanda gorusebilirsin tevfik hocayla :)

Geçmiş olsun inş.istedıgın gıbi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…