hayirli olsun canim su an nasil burnun resimlerin var mi acabaMerhaba kızlar ben de Tevfik hocaya yaptırdım ameliyatımı bugün tam bir hafta oldu tamponları çıkardı bandaj yaptı şiş olmasına rağmen şekli şimdiden çok güzel kendimi de çok iyi hissediyorum burada yorum yapan herkese teşekkürler sayenizde bulabildim hocayı.Ona ayrıca teşekkür ediyorum ilgisinden emeğinden dolayı iyi ki tanımışım onu kendisi işini çok çok iyi yapan bir doktor yaptırmayı düşünenler mutlaka gidip görüşmeli gerçekten pişman olmazsınız:)))
teşekkürler şuan resim paylaşmıyorum bandajları çıksın paylaşacağım.hayirli olsun canim su an nasil burnun resimlerin var mi acaba
teşekkürler şuan resim paylaşmıyorum bandajları çıksın paylaşacağım.
teşekkürler şuan resim paylaşmıyorum bandajları çıksın paylaşacağım.
Merhaba kızlar ben de Tevfik hocaya yaptırdım ameliyatımı bugün tam bir hafta oldu tamponları çıkardı bandaj yaptı şiş olmasına rağmen şekli şimdiden çok güzel kendimi de çok iyi hissediyorum burada yorum yapan herkese teşekkürler sayenizde bulabildim hocayı.Ona ayrıca teşekkür ediyorum ilgisinden emeğinden dolayı iyi ki tanımışım onu kendisi işini çok çok iyi yapan bir doktor yaptırmayı düşünenler mutlaka gidip görüşmeli gerçekten pişman olmazsınız:)))
Kızlar çok kısa bir süre sonra ameliyatım var. Gerçekten çok heyecanlıyım ve azcık da korkuyorum böyle içimde bir kıpırtı var
tevfik hoca ile buradaki iyi yorumlar üzerine görüşmeye gittim. Kendisi gerçekten de burada diğer arkadaşların anlattığı gibi acayip mütevazi sıcakkanlı konuşkan hekim oldum die kasım kasım kasan hekimlerden değil size değer verdiğini hissettiriyor. Herşeyden önce çok da bilgili size burnunuzdaki rahatsızlıkları direk söylüyor beklentilerinizi soruyor. Yaklaşık iki haftadır kafama takılan ne varsa sorup duruyorum ve abartısız hiçbirini atlamadan yanıtlıyor. Böyle bir doktorum olduğu için kendimi çoook şanslı hissediyorum. Sizinle paylaşmak istedim zor bir süreç çünkü
umarım herşey gönlümüzce olur
Kızlar çok kısa bir süre sonra ameliyatım var. Gerçekten çok heyecanlıyım ve azcık da korkuyorum böyle içimde bir kıpırtı var
tevfik hoca ile buradaki iyi yorumlar üzerine görüşmeye gittim. Kendisi gerçekten de burada diğer arkadaşların anlattığı gibi acayip mütevazi sıcakkanlı konuşkan hekim oldum die kasım kasım kasan hekimlerden değil size değer verdiğini hissettiriyor. Herşeyden önce çok da bilgili size burnunuzdaki rahatsızlıkları direk söylüyor beklentilerinizi soruyor. Yaklaşık iki haftadır kafama takılan ne varsa sorup duruyorum ve abartısız hiçbirini atlamadan yanıtlıyor. Böyle bir doktorum olduğu için kendimi çoook şanslı hissediyorum. Sizinle paylaşmak istedim zor bir süreç çünkü
umarım herşey gönlümüzce olur
Ameliyat günü ne zaman canim :)
Kuzum ben dün ameliyat oldum su an herşey tolunda burnum şimdiden harikaaz once tevfik hoca aradı gece süper uyudum ağrı sızı morluk sislik hcbsy yok superim :)
Kuzum ben dün ameliyat oldum su an herşey tolunda burnum şimdiden harikaaz once tevfik hoca aradı gece süper uyudum ağrı sızı morluk sislik hcbsy yok superim :)
canım geçmiş olsun çok sevindim senin adınaKuzum ben dün ameliyat oldum su an herşey tolunda burnum şimdiden harikaaz once tevfik hoca aradı gece süper uyudum ağrı sızı morluk sislik hcbsy yok superim :)
Ins tatlım herşeyin iyi olacağına inan bide tevfik hocaya güvencnm geçmiş olsun.sonuç inşallah istediğin gibi olur.ben de 22 gün sonra ameliyat oluyorum.inşallah ben de senin gibi ağrısız,sızısız,morluk olmayan bir ameliyat sonrası süreç geçiririm.
canım geçmiş olsun çok sevindim senin adına
Tatlmm ben de ilk burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde iş yerim sorun yapar die düşünüyordm ama şükür anlayışla karşıladılar ins sen de en kısa zamanda gorusebilirsin tevfik hocayla :)Geçmiş olsun her şey güzel olsun inşbende tevfik hocadan randevu almıştım ama o gün işten izin alamadığım için gidememiştim.her sey kısmet işte
Tatlmm ben de ilk burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde iş yerim sorun yapar die düşünüyordm ama şükür anlayışla karşıladılar ins sen de en kısa zamanda gorusebilirsin tevfik hocayla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?