Kuzum ben dün ameliyat oldum su an herşey tolunda burnum şimdiden harikaaz once tevfik hoca aradı gece süper uyudum ağrı sızı morluk sislik hcbsy yok superim :)
kuzuuu mesaj kutun doluuuu :)
Sildim tatlıımm
Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz icin
Efnan27 ablacm iyilesince foto eklicemmmmm
Tatlim sen hangi ara oldun ameliyatCok cok gecmis olsun insallah hersey gönlünce olur
Teşekkürler tatlım cumartesi oldum
Teşekkürler tatlım cumartesi oldum
Arkadaşlar fiyat hakkında da bilgi verebilir misiniz lütfen?
Öğrendiğinde beni de bilgilendirir misin?kimse fiyat söylemiyor
Kızlar çok kısa bir süre sonra ameliyatım var. Gerçekten çok heyecanlıyım ve azcık da korkuyorum böyle içimde bir kıpırtı var
tevfik hoca ile buradaki iyi yorumlar üzerine görüşmeye gittim. Kendisi gerçekten de burada diğer arkadaşların anlattığı gibi acayip mütevazi sıcakkanlı konuşkan hekim oldum die kasım kasım kasan hekimlerden değil size değer verdiğini hissettiriyor. Herşeyden önce çok da bilgili size burnunuzdaki rahatsızlıkları direk söylüyor beklentilerinizi soruyor. Yaklaşık iki haftadır kafama takılan ne varsa sorup duruyorum ve abartısız hiçbirini atlamadan yanıtlıyor. Böyle bir doktorum olduğu için kendimi çoook şanslı hissediyorum. Sizinle paylaşmak istedim zor bir süreç çünkü
umarım herşey gönlümüzce olur
ben görüşmeye gitcem ama gitmeden önce fiyat öğrenmek istiyorum, neden kimse söylemiyor anlamıyorum zaten
görüşmeye hacettepe hastanesine mi gittiniz, bir de maille mi randevu aldınız? biraz bilgi verebilir misiniz bu konularda
Evet kuzum maille randevu aldım hacettepeye görüşmeye gittim tevfik hoca çok yoğun ama maillerine dönüyor muhakkak
Cnm ben fiyat söylemeyi etik bulmuyorum tevfik hocayla görüşmelisinkesin görüşmeye gitcem de en azından 3 aşağı 5 yukarı bir fikrim oluşsun istiyorum. Aşağı yukarı bir rakam söylesen olmaz mı
Kızlar tevfık sozen ıstanbuldan ayrıldı mı liv hospıtalden ?
Cnm ben fiyat söylemeyi etik bulmuyorum tevfik hocayla görüşmelisin
canım Tevfik hoca Ankara Hacettepede.
Off ben ankaraya giderım sırf tevfık bey için ama randevu almak cok zormus orda dogru mu ? Ssk nefes problemım var bunu karsılıcak bide kavıs ıstıyorum ona tabı artı para verıcem lakın randevu sorun işte öyle dıyolar
canım randevu almak zor değil mail atıyosun hoca dönüyo hemen bence sen bi mail at sor istediklerini, bende ankarada değilim sırf Tevfik hoca için gittim şu an alçıdayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?