Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Teşekkürler tatlım cumartesi oldum

kuzuum mesaj kutun yine dolu buraya yazıyorum ondan :) ya benim bi gidip görüşmem lazım yarın a yazıldı ama daha tasarım yapılmadı senin nasıl oldu ki o süreç .. ertesi gün mü gittin eskişehire nasıl oldu

görüşmeye hacettepe hastanesine mi gittiniz, bir de maille mi randevu aldınız? biraz bilgi verebilir misiniz bu konularda

ben görüşmeye gitcem ama gitmeden önce fiyat öğrenmek istiyorum, neden kimse söylemiyor anlamıyorum zaten

Cnm herkesin burnuna aynı işlem uygulanmıyor biliyorsun o yüzden gidip tevfik hocala yüzyüze görüşüp bilgi almalsn :)

görüşmeye hacettepe hastanesine mi gittiniz, bir de maille mi randevu aldınız? biraz bilgi verebilir misiniz bu konularda

Evet kuzum maille randevu aldım hacettepeye görüşmeye gittim tevfik hoca çok yoğun ama maillerine dönüyor muhakkak

Evet kuzum maille randevu aldım hacettepeye görüşmeye gittim tevfik hoca çok yoğun ama maillerine dönüyor muhakkak

kesin görüşmeye gitcem de en azından 3 aşağı 5 yukarı bir fikrim oluşsun istiyorum. Aşağı yukarı bir rakam söylesen olmaz mı

kesin görüşmeye gitcem de en azından 3 aşağı 5 yukarı bir fikrim oluşsun istiyorum. Aşağı yukarı bir rakam söylesen olmaz mı
Cnm ben fiyat söylemeyi etik bulmuyorum tevfik hocayla görüşmelisin

Kızlar tevfık sozen ıstanbuldan ayrıldı mı liv hospıtalden ?

canım Tevfik hoca Ankara Hacettepede.

Off ben ankaraya giderım sırf tevfık bey için ama randevu almak cok zormus orda dogru mu ? Ssk nefes problemım var bunu karsılıcak bide kavıs ıstıyorum ona tabı artı para verıcem lakın randevu sorun işte öyle dıyolar

canım randevu almak zor değil mail atıyosun hoca dönüyo hemen bence sen bi mail at sor istediklerini, bende ankarada değilim sırf Tevfik hoca için gittim şu an alçıdayım hala

canım randevu almak zor değil mail atıyosun hoca dönüyo hemen bence sen bi mail at sor istediklerini, bende ankarada değilim sırf Tevfik hoca için gittim şu an alçıdayım hala

Eeedacım geçmiş olsun siz ne ara tevfık hocaya ameliyat oldunuz memnunmusun şeklinden alçın çıkınca resım paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…