Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Eeedacım geçmiş olsun siz ne ara tevfık hocaya ameliyat oldunuz memnunmusun şeklinden alçın çıkınca resım paylaşırmısın

teşekkür ederim tanem bende kendimi ameliyat masasında buldum birden 2 gün oldu şu an ağrılar var ama eminim ki memnun olcam çok güveniyorum doktorcuma

canım randevu almak zor değil mail atıyosun hoca dönüyo hemen bence sen bi mail at sor istediklerini, bende ankarada değilim sırf Tevfik hoca için gittim şu an alçıdayım hala

Ayy ciddi misin canım eklıyorum senı bıkac bısey sorucam olur mu

Efnan ablacımmm önce iyileşmem lazımm size de çook teşekkür ediyorum sayenizde buldum Tevfik hocayııı

Rica ederim tatlım ,Tevfik hoca gercekten işini cok iyi yapan bir doktor eminim burnun cok guzel olmuştur. Hadi bir an once iyileş de görelim burnuşunu

Kuzuumm senin ameliyat olalı hatırladığım kadariyla epey oldu nasılsın burnusun nasıl olduuu

tatlım 2 gün sonra 2 ay oluyor daha çok şişlerim var özellikle iki kaş aram ama şuanki halinden bile çok memnunum allaha şükür, hergün farklı bişi oluyor burnumda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…