canım evet Tevfik hocaya ameliyat oldum ama daha çok yeni hala alçıdayım :)
tatlım 2 gün sonra 2 ay oluyor daha çok şişlerim var özellikle iki kaş aram ama şuanki halinden bile çok memnunum allaha şükür, hergün farklı bişi oluyor burnumda:)
Ayy nasıl farklı bsy :)) farklı bi yeri fln mı şişiyor tatlım? Ben kalın deriliyim ztn baya bi şiş gezcem onu göze aldmm
tatlım 2 gün sonra 2 ay oluyor daha çok şişlerim var özellikle iki kaş aram ama şuanki halinden bile çok memnunum allaha şükür, hergün farklı bişi oluyor burnumda:)
aaaaaa gecmıs olsun fotonuz varmı
canım burada foto paylaşmayı sevmiyorummm
anladım peki siz blırsınız gecmıs olsun
teş.ederim hel-in ameliyat öncesi tavsiyelerin hala aklımda dün gibiydi ve 2 ay oldu zaman çabuk geçiyor:)
Alçılı kuzuum o benimaz kaldı kurtulacak alçısından
aman ıyı ol benım de bu ay 8 ayım oldu :)
maş. ozaman sana şunu sorayım 2 aydan sonra ne gibi değişiklikler oluyor ameliyat sonrası bile heyecanlı:)
yok görmedim hel_in şimdi okudum yazını gözaltı morluğuna çözüm ne olur kiben daa burnumun ucu sert
ucunu accık accık yeni yeni hissdiyorum.
2/6 ay arası olan seklını alıyor
benım tek sorunum gecmısten gelen göz altı morluklarım hala care bulamadım
demın foto yukledım gordun mu
yok görmedim hel_in şimdi okudum yazını gözaltı morluğuna çözüm ne olur ki
Tatlım ince derililerin şeklini daha çabuk belli ettiğini duymuştum doğru mu? Bu arada sabırsızlıklanıyorum bandajlarm cksn da şu değişimleri bi başlasın dietatlım mesela birgün küçücük duruyor birgün sağ tarafta ödem birikiyor birgün sol tarafta ödem birikiyor mesela bugün sol burun kanadıma doğru inannılmaz bir şişlik oluştu ödemden dolayı kemik kadar sert:)yada mesela sağ tarafımdaki ödemler daha hızlı indiği için ordaki kavis daha belli sol taraftaki ödem daha geç indiği için sol profilden düz duruyor oyüzden hergün bir değişim oluyor:)heee ben çok ince deriliymişim buarada:)
Ben bsy olursa korkusundan hiç dokunamadm burnuma alçı çıkana kadar sen bide oynuo musunalçısı çıksa da sürekli onunla oynamaktan da kurtulsa
Tatlım ince derililerin şeklini daha çabuk belli ettiğini duymuştum doğru mu? Bu arada sabırsızlıklanıyorum bandajlarm cksn da şu değişimleri bi başlasın die
Ben alçı çıkınca şişlikten korkmaym die tevfik hocam ben aynaya bakmcam bandajlayalm gitsin dedimtatlım bilmiyorum da benim 20.gün falan bandajarım çıktı 2.bandajlarım burnum hala mantı gibiydi:)çok şişti:)
Ben alçı çıkınca şişlikten korkmaym die tevfik hocam ben aynaya bakmcam bandajlayalm gitsin dedimbu arada mantı benzetmene bayıldım tatlım ya
Ben bsy olursa korkusundan hiç dokunamadm burnuma alçı çıkana kadar sen bide oynuo musun
Ben resim ekledim bakabilirsin :)Olduysan Tevfik hocayami oldun arhkadslk isteği yolladim kabul eder misin resimlerine bakmak istiyorum olduysn eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?