Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

tatlım 2 gün sonra 2 ay oluyor daha çok şişlerim var özellikle iki kaş aram ama şuanki halinden bile çok memnunum allaha şükür, hergün farklı bişi oluyor burnumda:)

Ayy nasıl farklı bsy :)) farklı bi yeri fln mı şişiyor tatlım? Ben kalın deriliyim ztn baya bi şiş gezcem onu göze aldmm

Ayy nasıl farklı bsy :)) farklı bi yeri fln mı şişiyor tatlım? Ben kalın deriliyim ztn baya bi şiş gezcem onu göze aldmm

tatlım mesela birgün küçücük duruyor birgün sağ tarafta ödem birikiyor birgün sol tarafta ödem birikiyor mesela bugün sol burun kanadıma doğru inannılmaz bir şişlik oluştu ödemden dolayı kemik kadar sert:)yada mesela sağ tarafımdaki ödemler daha hızlı indiği için ordaki kavis daha belli sol taraftaki ödem daha geç indiği için sol profilden düz duruyor oyüzden hergün bir değişim oluyor:)heee ben çok ince deriliymişim buarada:)

maş. ozaman sana şunu sorayım 2 aydan sonra ne gibi değişiklikler oluyor ameliyat sonrası bile heyecanlı:)

ben daa burnumun ucu sert
ucunu accık accık yeni yeni hissdiyorum.
2/6 ay arası olan seklını alıyor

benım tek sorunum gecmısten gelen göz altı morluklarım hala care bulamadım
demın foto yukledım gordun mu

yok görmedim hel_in şimdi okudum yazını gözaltı morluğuna çözüm ne olur ki

Tatlım ince derililerin şeklini daha çabuk belli ettiğini duymuştum doğru mu? Bu arada sabırsızlıklanıyorum bandajlarm cksn da şu değişimleri bi başlasın die

Tatlım ince derililerin şeklini daha çabuk belli ettiğini duymuştum doğru mu? Bu arada sabırsızlıklanıyorum bandajlarm cksn da şu değişimleri bi başlasın die

tatlım bilmiyorum da benim 20.gün falan bandajarım çıktı 2.bandajlarım burnum hala mantı gibiydi:)çok şişti:)

tatlım bilmiyorum da benim 20.gün falan bandajarım çıktı 2.bandajlarım burnum hala mantı gibiydi:)çok şişti:)
Ben alçı çıkınca şişlikten korkmaym die tevfik hocam ben aynaya bakmcam bandajlayalm gitsin dedim bu arada mantı benzetmene bayıldım tatlım ya

Ben alçı çıkınca şişlikten korkmaym die tevfik hocam ben aynaya bakmcam bandajlayalm gitsin dedim bu arada mantı benzetmene bayıldım tatlım ya

o şişlikler çok inecek merak etme benim 2.ay olacak ama hala çok şişlikler varrr oyüzden bu iş sabır işi ama 1 ay bile inanılmaz farkettiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…