Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Rica ederim tatlım ,Tevfik hoca gercekten işini cok iyi yapan bir doktor eminim burnun cok guzel olmuştur. Hadi bir an once iyileş de görelim burnuşunu

Gerçekten çok haklıymışsınız Tevfik hocayla tanıştım sonunda süper bi insan nasıl rahat nasıl şeker :) perşembe günü tekrar gidicem inş tasarım yapcaz burnuma ayy çok heycanlıyım

Gerçekten çok haklıymışsınız Tevfik hocayla tanıştım sonunda süper bi insan nasıl rahat nasıl şeker :) perşembe günü tekrar gidicem inş tasarım yapcaz burnuma ayy çok heycanlıyım

kaça yapcak fıyatı ne barı sen sole yanı :)

Hayırlı olsun şekerim

Helcim sen revizyon fln için mi fiyat araştırıyorsun tatlım :)

Hayır arkadasım torpıleme yaptırcak ssk olmadı ıcın sevk gerekıyor başka hastaneden
uni hastanesı ıcın en azından yatak parası vs 1500 2 yı buluyormus oonu halledelım
bu yuzden aklımızda 3 hoca var o secıcek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kaça yapcak fıyatı ne barı sen sole yanı :)

inan bn fiyatı sormadım konuşmadık o konuyu perşembe günü gidiyorum tekrar aklımdaki herşeyi soracağım eğer ameliyat olursam bu kişi Tevfik sözen olacak inş ama ameliyat olup olmamak konusunda kararsızım

tammmam haberlerını beklıyorum o zaman :)

Evet tatlım bnde tevfik hocaya ameliyat oldum neler hissettiğini anlayabiliyorum gerçekten süreç cok heyecanlı oluo :)

gerçekten çok heycanlı bi durum çok süper bi insan bi kere karşılaştım ama Tevfik hocayı çok sevdim bn çokta yakışıklı haksızmıyım hahaha şaka bi yana karakterinin güzellliği resmen görüntüsüne yansımış öyle cool bi havası var kendine güvenen insanları severim içimin ısınmadığı birinin burnumu kırmasına izin veremem hahaha

Tatlımmmm çok hoşsun güldürdün beni demek içinin ısınmadığı birinin burnunu krmasına izin veremezsn he evett maşallah doktorumuza hem yakışıklı hem de çok iyi biri

Tatlımmmm çok hoşsun güldürdün beni demek içinin ısınmadığı birinin burnunu krmasına izin veremezsn he evett maşallah doktorumuza hem yakışıklı hem de çok iyi biri

güven önemli demeye çalışıyorum kendimce haha
umarım snde sargıların çıktığında daha daha çok beğenir ve çookkk mutlu olursun ki bn öyle olacağını düşünüyorum burun önemli
bn hala kararsızım yeni burna alışabilirmiyim diye sn en güzel cesaret edip yaptırmışsın

Burdaki yorumlar gercekten etkilyici... samimi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanliz ben paylasilan fotolari goremiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Mesaj sayisi da 25 oldu ama hala goremiyorum.

Ozellikle efnan ve busra arkadaslarinin fotolari cok merak ediyorum. Lutfen okursaniz beni eklermisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…