tatlım 2 gün sonra 2 ay oluyor daha çok şişlerim var özellikle iki kaş aram ama şuanki halinden bile çok memnunum allaha şükür, hergün farklı bişi oluyor burnumda:)
Rica ederim tatlım ,Tevfik hoca gercekten işini cok iyi yapan bir doktor eminim burnun cok guzel olmuştur. Hadi bir an once iyileş de görelim burnuşunu
Gerçekten çok haklıymışsınız Tevfik hocayla tanıştım sonunda süper bi insan nasıl rahat nasıl şeker :) perşembe günü tekrar gidicem inş tasarım yapcaz burnuma ayy çok heycanlıyım
Gerçekten çok haklıymışsınız Tevfik hocayla tanıştım sonunda süper bi insan nasıl rahat nasıl şeker :) perşembe günü tekrar gidicem inş tasarım yapcaz burnuma ayy çok heycanlıyım
kaça yapcak fıyatı ne barı sen sole yanı :)
Helcim sen revizyon fln için mi fiyat araştırıyorsun tatlım :)
Hayırlı olsun şekerim
kaça yapcak fıyatı ne barı sen sole yanı :)
Evet tatlım bnde tevfik hocaya ameliyat oldum neler hissettiğini anlayabiliyorum gerçekten süreç cok heyecanlı oluo :)teşekkür ederimm :) snde Tevfik hocaya ameliyat olmuştun değil mi :)
inan bn fiyatı sormadım konuşmadık o konuyu perşembe günü gidiyorum tekrar aklımdaki herşeyi soracağım eğer ameliyat olursam bu kişi Tevfik sözen olacak inş ama ameliyat olup olmamak konusunda kararsızım
Evet tatlım bnde tevfik hocaya ameliyat oldum neler hissettiğini anlayabiliyorum gerçekten süreç cok heyecanlı oluo :)
tammmam haberlerını beklıyorum o zaman :)
gerçekten çok heycanlı bi durumçok süper bi insan bi kere karşılaştım ama Tevfik hocayı çok sevdim bn çokta yakışıklı haksızmıyım hahaha şaka bi yana karakterinin güzellliği resmen görüntüsüne yansımış öyle cool bi havası var kendine güvenen insanları severim içimin ısınmadığı birinin burnumu kırmasına izin veremem hahaha
evet haberleşelim :) arkadaşın kimleri düşünüyo ? bnce yüzyüze görüşmeye gitmeden karar veremez güven çok önemli
Tatlımmmm çok hoşsun güldürdün beni demek içinin ısınmadığı birinin burnunu krmasına izin veremezsn heevett maşallah doktorumuza hem yakışıklı hem de çok iyi biri
çok sevindim snn adına canım :) çok önemli gerçekten bnd etevfik hocaya ameliyat olcam inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?