teş.ederim canım darısı senin başına iyi haberlerini bekliyoruz inş.::)
Gerçekten çok haklıymışsınız Tevfik hocayla tanıştım sonunda süper bi insan nasıl rahat nasıl şeker :) perşembe günü tekrar gidicem inş tasarım yapcaz burnuma ayy çok heycanlıyım
güven önemli demeye çalışıyorum kendimcehaha
umarım snde sargıların çıktığında daha daha çok beğenir ve çookkk mutlu olursun ki bn öyle olacağını düşünüyorum burun önemli
bn hala kararsızım yeni burna alışabilirmiyim diye sn en güzel cesaret edip yaptırmışsın
Efnan ablacımmm önce iyileşmem lazımm size de çook teşekkür ediyorum sayenizde buldum Tevfik hocayııı
Nihayet Tevfik hocayla gorusebilmissin canım. Tasarimi paylaşırsan sevinirim. Gerçi tasarımdakinden cok daha guzel burunlar yapıyor hocamız:)
Off canm ameliyata karar verme doktor secme sonrasnda nasil ni burun istedigini anlamak fln baya zor is ameliyat sonrasi en kolayi bekliosun sadece
Senin yrn tasarimin mi yapilacak hadi bklm
Hanimis fotolar bekliyoruuuuz halaaa kuzuuu
Bekleme suresi gercekten cok heyecanli.... simdiden heyecanlamaya basladimm kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün Tevfik beyle görüştüm temmuz gibi ameliyat olacağım inşallah
Çok kararsızım tam olarak ne istediğimi bilmiyorum
Off bu karar aşaması gerçekten zor yüzünün ortasında neticesinde
Artık burun bakıyorum nasıl burunları beğeniyorum bnm yüzüme hangisi olur gibi düşünmem lazım
En azından nasıl bişey istediğimi söyleyebilmeliyim :44:
Fatoscum tasarım yapmadınız mı?
Tevfik hocaya selam söyleyen herkesler sizlere sesleniyorum Tevfik hocanında sizlere selamı var :)
Efnancım bi tasarım yaptık aslında hoca kaydetti ama bn almadım haziran gibi kesin tarih için gittiğimde bi daha yapıcaz o olcak asıl kriter ama bn karar verdim bnm burnuşumu Tevfik bey ameliyat etmelisonunda ameliyat olmaya karar verdimmm :)))
nasıl şeker bi insan ya :)
Tevfik hoca hem istediğine önem veriyo hemde kendi düşüncelerini söyleyip doğru bir şekilde yönlendiriyor ama öncelikle bnm tam olarak nasıl bişey istediğime karar verip tarif edebilmem lazım
Heycanla bekliyorum temmuz 10da alan sınavım var o geçtikten sonra ameliyat oluyorum :))
Kararınız hayırlı olsun
Bende tevfık hocanın doğru doktor olduğunu duşunenlerdemim
Sınavınızda ameliyatınızda çok başarılı geçsin. Iyi şanslarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?