Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Lutfen beni ekler miniz ... ozellikle efnan ve busra arkadaslar....albumleri sadece o zman gorebiliyoruz demi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten çok haklıymışsınız Tevfik hocayla tanıştım sonunda süper bi insan nasıl rahat nasıl şeker :) perşembe günü tekrar gidicem inş tasarım yapcaz burnuma ayy çok heycanlıyım

Nihayet Tevfik hocayla gorusebilmissin canım. Tasarimi paylaşırsan sevinirim. Gerçi tasarımdakinden cok daha guzel burunlar yapıyor hocamız:)

Off canm ameliyata karar verme doktor secme sonrasnda nasil ni burun istedigini anlamak fln baya zor is ameliyat sonrasi en kolayi bekliosun sadece
Senin yrn tasarimin mi yapilacak hadi bklm

Nihayet Tevfik hocayla gorusebilmissin canım. Tasarimi paylaşırsan sevinirim. Gerçi tasarımdakinden cok daha guzel burunlar yapıyor hocamız:)

tabi ki paylaşacağım sizin yorumlarınız bnm için önemli :) hakkaten nihayet gittim görüşmeye 1 ay önce atmıştım maili en sonunda totem yatım dedim son kez mail atıyorum eğer dönmezse bnm için hayırsızmış deyip beklemeyi bırakıp başka dr la görüşcem dedim o günün gecesi cevap vermiş :)))

Off canm ameliyata karar verme doktor secme sonrasnda nasil ni burun istedigini anlamak fln baya zor is ameliyat sonrasi en kolayi bekliosun sadece
Senin yrn tasarimin mi yapilacak hadi bklm

evet zor gerçekten bn doktoruma karar verdim aslında ameliyat olursam Tevfik bey olacak drum ama ameliyat olmak ve de olmamak işte bütün mesele bu bi de burnun şekli tabi gerçi Tevfik bey yardımcı olacaktır nasıl olup nasıl olamayacağıyla ilgili yarın görüşmeye gittiğimde ameliyat olup olmayacağıma karar vericem inş. yarın bnm için karar günü

Tevfik hoca gercekten harika bir doktor.... ilk gorusmede karar verdim ....hersey icime sindi....

Sadece merak edoyorum olan arkadaslarin resmini... ozellikle efnan busra cok ado geciyor.....forumda acilan uc bes resim var ama... digerlerini goremiyorumm... bu arkadaslar bana ozelden atmasi mumkun mu .... ya da albumlerinde gormem icin ne yapmaliyim

Bekleme suresi gercekten cok heyecanli.... simdiden heyecanlamaya basladimm kizlar

Bugün Tevfik beyle görüştüm temmuz gibi ameliyat olacağım inşallah
Çok kararsızım tam olarak ne istediğimi bilmiyorum
Off bu karar aşaması gerçekten zor yüzünün ortasında neticesinde
Artık burun bakıyorum nasıl burunları beğeniyorum bnm yüzüme hangisi olur gibi düşünmem lazım
En azından nasıl bişey istediğimi söyleyebilmeliyim :44:

Fatoscum tasarım yapmadınız mı?

Fatoscum tasarım yapmadınız mı?

Tevfik hocaya selam söyleyen herkesler sizlere sesleniyorum Tevfik hocanında sizlere selamı var :)

Efnancım bi tasarım yaptık aslında hoca kaydetti ama bn almadım haziran gibi kesin tarih için gittiğimde bi daha yapıcaz o olcak asıl kriter ama bn karar verdim bnm burnuşumu Tevfik bey ameliyat etmeli sonunda ameliyat olmaya karar verdimmm :)))
nasıl şeker bi insan ya :)
Tevfik hoca hem istediğine önem veriyo hemde kendi düşüncelerini söyleyip doğru bir şekilde yönlendiriyor ama öncelikle bnm tam olarak nasıl bişey istediğime karar verip tarif edebilmem lazım
Heycanla bekliyorum temmuz 10da alan sınavım var o geçtikten sonra ameliyat oluyorum :))

Kararınız hayırlı olsun
Bende tevfık hocanın doğru doktor olduğunu duşunenlerdemim
Sınavınızda ameliyatınızda çok başarılı geçsin. Iyi şanslarrrrr

Kararınız hayırlı olsun
Bende tevfık hocanın doğru doktor olduğunu duşunenlerdemim
Sınavınızda ameliyatınızda çok başarılı geçsin. Iyi şanslarrrrr

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sanırım snde ameliyat olacaksın ikimizin hakkında da hayırlısı ve güzeli olsun

kızlar merhaba ben birşey sorucaktımda sıze bende tevfik beye amelıyat olmak ıstıyorum yanlız ücretı ne kadar bılmıyorum ,
benım bütçem kısıtlı tevfık bey hacettepede amelıyat etmıyomu acaba yanı devlet tarafından karsılansa dıye dıyorum :) hacettepeden mı randevu alamlıyım tevfık beye ulasmak ıcın şimdiden sagolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…