Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Cnm bende b grubundan hazırlanıyorm sınavın geçmesini bekleyemedm oldum ameliyatı şimdi evde ders çalışıyorum Tasarımın nasıl oldu nsl bi burun istiosun ?

Merhaba tatlım hacettepeden randevu almadık biz tevfik hocaya mail attık o şekilde görüşmeye gittik

mail adresi: tevfiksozen@gmail.com

canım en zor kararı vermişsin insanlar aylarca karar veremiyor hangi doktora olacağına, tasarımda belli olur düz mü kavisli mi yakışacağı ama arada bak burnuşlara panik yapma daha çooook zaman var önünde

Biz de iyi araştırdık kuzu ya düşününce bakmadigimiz profil gezmedigimiz topic kalmadı

Evet dr gercekten önemli tevfik beyin guven veren bi tarafi var ki burdaki yorumlarda cok etkili oluyo tabi ki :) zor kisim gitti dedigin.gibi ameliyat olmayada doktorumada karar verdim gerisi hallolur saol destegin icin :*

Cnm bende b grubundan hazırlanıyorm sınavın geçmesini bekleyemedm oldum ameliyatı şimdi evde ders çalışıyorum Tasarımın nasıl oldu nsl bi burun istiosun ?

sna da simdiden basarilar kuzum insallah verdigin.emegin karsiligini en guzel sekilde alirsin :)
Asil sorun o zaten bn burnumu.nasl.istedigime.karar veremiyorum bi turlu yani bu bi kere olcak ins cok kalkmasini istemiyorum duzde begenmiom aklim karisik gordugun gibi onemde uzun bi zaman var surekli yolda bile insanlarin burnuna bakar oldum insan deil burun onlar bnm icim :)))))

İnşallah sınavın da burnuşun da istediğin gibi olur canim

canım sen kaça yaptırdın peki tevfik beye

canım sen kaça yaptırdın peki tevfik beye

Canım Tevfik beyle fiyat hakkında hiç konuşmadık ama bnm formdan öğrendim yapılacak operasyona göre fiyat değişebiliyor ve en sağlıklı bilgiyi Tevfik beyin kendisinden alabilirsin görüşmeye git bnce.bn ilk Tevfik beyle konuştum ve başka kimseyle görüşmeye gerek duymuyorum ayrıca Hacettepe de ameliyat yapıyo devlet hastanesinin fiyatları yüksek olmuyor
bn özetle şöyle düşünüyorum devlet hastanesinde bu kadar başarılı estetik yapan ve çok iyi şeker gibi bi doktorumuz var

Mrb maille ulaşabilirsiniz
Estetık kısmını maalesef SGK karsılamıyor

çoookk teşekkür ederim canım benim tevfik beyle görüştüm salı günü gidicem yanına iişallah herşey güzel olurr çok heycanlıyımm :)

Tevfik hocaya 5gün önce ameliyat oldum. Bugün tamponlarım ve alçı alındı. Daha önce değil nefes koku bile almıyormuşum. kokular o kadar keskin geliyor ki anlatamam:)) oysa başka hekimlere ameliyat olanlardan neler duymuştum. yok başlarını duvarlara vuruyorlarmış ağrıdan,yok tamponlar alındıktn sonra yine tıkanık olabiliyormuş falan. süreci merak edenler için 3.gün artan birazcık ödemin ve gözlerimin altında ki iki çizgi şeklinde morluk dışında ağrım bile olmadı. Kendisi gerçekten tam bir sanatçı. öyle kemikli, törpülemekle- burun ucunu azcık kaldırmayla olacak bir burunda değildi üstelik benim burnum. önden bakıldığında sola doğru kayan,sağda kemik çıkıntısı, ucunda kıkırdak yığını olan ve gayet kalın derili bir burnum vardı. Ameliyat olmayı düşünenlere Tevfik hocayı gerçekten tavsiye ederim. Şu an iki kaşım arasında çok ödem olduğu için şekli çok net değil ama haaarika olacağına eminim. Baş ağrısı bile yaşamadan atlattım bu dönemi. Biraz tamponlar rahatsızlık veriyor ama o da dayanılamayacak gibi değil. Tamponlarım çıkarken ağrı acı falan değil müthiş bir rahatlama hissettim. sorularınız varsa seve seve cevaplayabilirim.

Vetsercim cok cok gecmis olsun. Fotograf paylaşacakmisin, bakalım hocamız ne harikalar yaratmış yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…