Vetsercim cok cok gecmis olsun. Fotograf paylaşacakmisin, bakalım hocamız ne harikalar yaratmış yine
paylaşacağım canım gün gün çekiyorum
Tevfik hocaya 5gün önce ameliyat oldum. Bugün tamponlarım ve alçı alındı. Daha önce değil nefes koku bile almıyormuşum. kokular o kadar keskin geliyor ki anlatamam:)) oysa başka hekimlere ameliyat olanlardan neler duymuştum. yok başlarını duvarlara vuruyorlarmış ağrıdan,yok tamponlar alındıktn sonra yine tıkanık olabiliyormuş falan. süreci merak edenler için 3.gün artan birazcık ödemin ve gözlerimin altında ki iki çizgi şeklinde morluk dışında ağrım bile olmadı. Kendisi gerçekten tam bir sanatçı. öyle kemikli, törpülemekle- burun ucunu azcık kaldırmayla olacak bir burunda değildi üstelik benim burnum. önden bakıldığında sola doğru kayan,sağda kemik çıkıntısı, ucunda kıkırdak yığını olan ve gayet kalın derili bir burnum vardı. Ameliyat olmayı düşünenlere Tevfik hocayı gerçekten tavsiye ederim. Şu an iki kaşım arasında çok ödem olduğu için şekli çok net değil ama haaarika olacağına eminim. Baş ağrısı bile yaşamadan atlattım bu dönemi. Biraz tamponlar rahatsızlık veriyor ama o da dayanılamayacak gibi değil. Tamponlarım çıkarken ağrı acı falan değil müthiş bir rahatlama hissettim. sorularınız varsa seve seve cevaplayabilirim.
Sağol hytm ya raporluyum burun bahanesiyle derste çalışıyorum iyi oldu motivasyonum arttı ameliyattan önce araştırma yapmaktan ders calisamiyrdum insanları burun olarak görmeni anlayabiliyorumsna da simdiden basarilar kuzum insallah verdigin.emegin karsiligini en guzel sekilde alirsin :)
Asil sorun o zaten bn burnumu.nasl.istedigime.karar veremiyorum bi turlu yani bu bi kere olcak ins cok kalkmasini istemiyorum duzde begenmiom aklim karisik gordugun gibi onemde uzun bi zaman var surekli yolda bile insanlarin burnuna bakar oldum insan deil burun onlar bnm icim :)))))
Tevfik hocaya 5gün önce ameliyat oldum. Bugün tamponlarım ve alçı alındı. Daha önce değil nefes koku bile almıyormuşum. kokular o kadar keskin geliyor ki anlatamam:)) oysa başka hekimlere ameliyat olanlardan neler duymuştum. yok başlarını duvarlara vuruyorlarmış ağrıdan,yok tamponlar alındıktn sonra yine tıkanık olabiliyormuş falan. süreci merak edenler için 3.gün artan birazcık ödemin ve gözlerimin altında ki iki çizgi şeklinde morluk dışında ağrım bile olmadı. Kendisi gerçekten tam bir sanatçı. öyle kemikli, törpülemekle- burun ucunu azcık kaldırmayla olacak bir burunda değildi üstelik benim burnum. önden bakıldığında sola doğru kayan,sağda kemik çıkıntısı, ucunda kıkırdak yığını olan ve gayet kalın derili bir burnum vardı. Ameliyat olmayı düşünenlere Tevfik hocayı gerçekten tavsiye ederim. Şu an iki kaşım arasında çok ödem olduğu için şekli çok net değil ama haaarika olacağına eminim. Baş ağrısı bile yaşamadan atlattım bu dönemi. Biraz tamponlar rahatsızlık veriyor ama o da dayanılamayacak gibi değil. Tamponlarım çıkarken ağrı acı falan değil müthiş bir rahatlama hissettim. sorularınız varsa seve seve cevaplayabilirim.
Yeni ameliyat olacak ne kadar çok kişi var onlardan biride ben :) hepimizin burnu çok güzel olcak :)
tevfiksozen@gmail.com adresinden ulaşabilirsin canimTevik hoca halen ankara hacettepedemi acaba kendisinden nasıl randevu alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?