Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

arkadaşlar tek çabam 25 yorumu doldurmak kusura bakmayınn aynı yazıyı bikaç kez yazcam sanırım :)

:)

arkadaşlar tek çabam 25 yorumu doldurmak kusura bakmayınn aynı yazıyı bikaç kez yazcam sanırım :)

:)

Lutfen vetser beni de ekler misin? Cok merak.ediyorum..ins ben de olacagimm amelyat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güle güle kullan burnuşunu aramıza hoşgeldin

Sağol hytm ya raporluyum burun bahanesiyle derste çalışıyorum iyi oldu motivasyonum arttı ameliyattan önce araştırma yapmaktan ders calisamiyrdum insanları burun olarak görmeni anlayabiliyorum ben doğallıktan yanayım bide yüzünle uyumlu olması ck önemli tevfik hoca söyler sana nsl bi burunun daha güzel olacağını

vetser merhaba. geçmiş olsun. çok güzel anlatmışsın. burnunu çok merak ettim beni eklermisin. bende doktor konusunda çok kararsızım. ameliyat olmak istediğim doktorun ücreti çok fazla geldi. araştırma yaparken tevfik bey ile ilgili yorumları okudum.çok iyi yorumlarla karşılaştım. fakat tevfik beyin yaptığı burunlardan bir tanesini görebildim. bu yüzdende senin burnunu görmeyi çok istiyorum :)))

Tevfik Sozen hakkında en guncel bilgiler "Tevfik sozene liv hospitalda ameliyat oldum" sayfasında. Merak edenler ordan okuyabilirler. Telefondan girdiğim icim kopyala yapistir yapamıyorum kusura bakmayın kızlar:)

Tevfik hoca hakkında çok güzel yorumlar var ama yeteri kadar foto yok ben sadece üç dört kişininkini görebildim diğer olanlar da koysa çok yardımcı olmuş olur bize yorumlardan çok fotoğraflar çok daha etkileyici oluyo

Tevik hoca halen ankara hacettepedemi acaba kendisinden nasıl randevu alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…