Buraya gercek adimj yada kendimle ilgili dogru bilgi vermemi beklemiyorsunuz herhalde ve artik konudan ne kadar bunalmissam buralara yazdim derdimi... bi anlayam bi caresi olan bi onerisi olan olur mu diye...Evet gercekten boyle insanlar var evrende ama konu ve kullanici fake. Yorumlari okudukca egleniyorlardir. Neden fake oldugunun tahlilini de yapardim burada ama bir faydasi olmuyor genelde ben de pek yapmiyorum artik.
Aynen stresle sıkıntiyla yapiyor ve unutarak yapoyor bundan eminim bende cunku saygin bir is i var taninmis bir kisi kendisi bilerek yapmaz ama yok daldigi anda basliyor toplum icinde ama evde daha fazla ve rahat yapiyor galiba... doktoru kabul etmiyor siz nasil tedavi oluyorsunjz eskiden bende dislerimi birbirine vurudum daliverdimmi ondazor vazgectim ama dr gitmedim...Psikolojık tedavi görmesi lazım. Onu can sıkıntısından ve streslı oldugu zamanlar farkında olmadan bile yapıyor olabilir. Tik olmuş yani. Bende de saç koparma hastalığı var tıpta bir ismi var hatta benımkıde psikolojık bi sebep, tırnak yeme gibi düşünebilirsiniz ya da sürekli bacağı titretme gibi ya da sık göz kırpma tiki gibi buda böyle bir alışkanlık olmus onun için farketmeden el gidiyor. Ben bu hastalıgımı yenmek için çaba sarfedıyorum çünkü streslı oldugumda elim farketmeden saçıma gidiyor kökünden tutup küt diye koparıyorum sonra kendimi o anlık mutlu hissediyorum ama sonrada pişmanlık oluyor. Ayy zor bir durum valla ama bi araştırın dr falan ne bileyim. Tırnağına acı oje sür dicem nerdeyse. Allah acil şifalar versin
Cok guzel dusunmussunuz ama iste bi ise yogunlastigi anda daha cok yapiyor bilemedim simdi ornegin bisi tamir etcek olsun ugrasirken yada dusunurken daha cok yapoyor cumartesiden beri baya boykot ediyom bakalim bazen kiziyor bazen aliniyor... kitap okurken filan cok artiyorarkadaslar igrenc oldugu herkesin ortak fikri ama sadece igrenc yazmak konu sahibine yardimci olmadigi gibi daha da uzuyordur.. en azindan bir iki fikir yazsak guzel olur..
bence:
psikolojik siddet uygula..
elinden bisey alma dokunma asla opme..
hatta o yaparken abart ogurmeye basla tuvalete kos.. midem bulandi de..
bence eli bos kaldigi icin yapiyor..
ona oyalanacak bisey bul..
el isi falan herhangi birseye ilgisi yok mu..
maketlerden alabilirsin mesela.. ucak gemi araba vs.. yetiskinler icin olanlardan..
bi ugras edinsin..
ama bunlarin en basinda psikologa gitmek icin ikna et
Buraya gercek adimj yada kendimle ilgili dogru bilgi vermemi beklemiyorsunuz herhalde ve artik konudan ne kadar bunalmissam buralara yazdim derdimi... bi anlayam bi caresi olan bi onerisi olan olur mu diye...
Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?
Böyle tipler her yerde var. Burnunu kurcalayıp yiyenmi dersin duvara sürüp yeşil renkte noktacık modeli yapanmı dersin üzerine sürüp modaya yeni bir akım getirmek isteyenmi dersinağzıma bir dilim peynir atmamla bu konuyu okumam ve peyniri yutamayışım aynı zamanda geri çıkaramayışım da saniyler içinde oldu şu an
teyzemin kocası da böyleydi,hatta o direkt malzemeyi çıkarır koltuk altlarına neresi gelirse oraya sürerdi asla onlara gitmek istemezdik.
böyle bir adamla öpüşmeyi bırak elini bile tutmak istemem.
Böyle tipler her yerde var. Burnunu kurcalayıp yiyenmi dersin duvara sürüp yeşil renkte noktacık modeli yapanmı dersin üzerine sürüp modaya yeni bir akım getirmek isteyenmi dersin
Mide bulandırıcı peçete şirketleri bence bu insanların her yerini peçeteyle doldursun sümüklü böcekler
İşte ben bu yüzden özellikle otobüslerden çok tiksiniyorumvallahi kahvaltım zehir oldu şu an
ama ben eniştemi tek geçerim bu konuda
Benimde eşim aşırı titizdir Allah'a şükürvallahi kahvaltım zehir oldu şu an
ama ben eniştemi tek geçerim bu konuda
İşte ben bu yüzden özellikle otobüslerden çok tiksiniyorumdışarı çıktığımda eve gelir gelmez telefonumu silerim kolonyalı peçeteyle yanımda da hep kolonya vardır sürekli sıkarım elime
Hahahahha benimde ortaokulda ki öpretmenim yapardı hatta kıvırcık saçlı bi kız vardı sürekli ona nişan alırdıBizimde bir hocamız vardı,karıştırıp hap yapıp nokta atışı yapardı resmen .
ben eniştemi görene kadar herkes babam gibi abim gibi temiz sanıyordum ancak burnunu karıştırıp sonra onları top top yuvarlayıp kanepenin altına sürmek suretiyle yok ettiğini görünce ki daha 10 yaşındaydım bu travmayı yaşadığımda,anneaaee diye bir çığlık atmıştım
sonra öğrendim ki pis insan çok fazla.gidin lavaboda karıştırın.
benim de eşimden önceki sevgilim daha doğrusu sevgili adayım daha ilk buluşmalarımızın birinde işaret parmağını uzatıp bunu bir çeksene bak ne oluyor dedi bir çektim zaortt diye osurdu pislik
demek ki kolunu çeksem ortaya bırakıvereceksin deyip ayrılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?