Öpüşmek sevismek istemiyorum

Sinek de küçük ama mide bulandırır hadi çorbanı iç içedilirsen kocaman sümük yiyen adam yüzünun ortasında yapış yapış gelde öp öpelirsen sana karşı edepsizlik saygısızlık ve kendisinden soğutuyor ..

İyide herkeste var dert şimdiki herkes ayak tırnak yada sümük mu yiyoruz? Adam saygısiz boşanma sebebi bile olabilir hakkı yok kendisinden tiksindirmeye.

Seven bir kadın sorumluluk sahibi bir kadın gelipte burada böyle bir konu açmaz maksatiniz nedir bilemiyorum fakat çok egleniyosunz belli oluyor yazık size

Midem bulandı gece gece. Ben tahammül edemem bence büyük bir ayrılık sebebi düzeltmiyorsa kendini.

Ciddi etkiledi midem çok fena oldu nasıl hergün katlanılır

Seven bir kadın sorumluluk sahibi bir kadın gelipte burada böyle bir konu açmaz maksatiniz nedir bilemiyorum fakat çok egleniyosunz belli oluyor yazık size
Ay ne sorumluluğu? Kadın söylemiş yapma demiş adam devam ediyor. Burnuna mı kilit vuracak napacak? Ben yazarken midem altüst oluyor bencede yazık bu kadıncağıza

Niye şaka yapsın? Konü sahibi çok üzülmüş bu durumdan elinden birşey gelmiyor çaresizliği okurken hissettim ben yazık sizde dalga geçiyor yazmışsiniz inanamıyorum size

Ay ne sorumluluğu? Kadın söylemiş yapma demiş adam devam ediyor. Burnuna mı kilit vuracak napacak? Ben yazarken midem altüst oluyor bencede yazık bu kadıncağıza
Hihi Evet resmen buraya yazma amacı eğlence laf olsun bende bir an gerçek sanıp yazdim kendime kızıyorum neyse size iyi eğlenceler

Kocanın sümüğünden tiksinmek ayri birşey kocanın yemesi çok ayrı birşey

Yani bence cikartip yemesi ilk defa duydum hafiften bir alay var konuda ilkokul bebelerinin birbirine anlatip guldugu igrencliksimler tarzinda bir sey olmali gulecegim yoktu gece gece.

yeni başlamışsa belkı sıkıntısı vardır başındayken bı an önce çözüm bulmaya çalışın bi doktordan fln yardım aldırabılırsıniz güzelce ikna edip

arkadaslar igrenc oldugu herkesin ortak fikri ama sadece igrenc yazmak konu sahibine yardimci olmadigi gibi daha da uzuyordur.. en azindan bir iki fikir yazsak guzel olur..
bence:
psikolojik siddet uygula..
elinden bisey alma dokunma asla opme..
hatta o yaparken abart ogurmeye basla tuvalete kos.. midem bulandi de..

bence eli bos kaldigi icin yapiyor..
ona oyalanacak bisey bul..
el isi falan herhangi birseye ilgisi yok mu..
maketlerden alabilirsin mesela.. ucak gemi araba vs.. yetiskinler icin olanlardan..
bi ugras edinsin..

ama bunlarin en basinda psikologa gitmek icin ikna et

insan önce kendisinden utanmalı, bu nedir ya iğrenç!! Uyarın eşinizi her yaptığında.. "sen böyle yaptıkça senden soğuyorum" de, alışkanlık olur toplum önünde yapar.. üff konu gerçekten mide bulandırıcı.. Allah yardımcınız olsun.

Konuyu okudum o eylem yeri gelince hemen geri çıktım, şimdi son sayfadan yazıyorum icim tuhaf oluyor...

Ben yurt dışında okuyorken üniversitenin pc laboratuvarlari vardi , girip kullanıyorduk okul kartlarımizi alıp işlem yapan ingiliz bir hoca vardi nasilda yakışıklı bir adamdi:) ben onu gördüm resmen herkes varken yaptı neden yapti bilmiyorum... bir keresinde yine yurt dışındayken tramvayla okula gidiyordum 4 lu koltuklarda karşılıklı oturdugumuz birkaç defa kütüphane de karşılaştığım çocuk ayy unutmam zaman almisti yine aklıma geldi gözündeki capagi yedi... artık gerçekten hep mi yapiyordu yoksa yabancı gördüğü icin beni midem bulanısin diye mi yaptı bilmiyorum resmen kusmak istedim bir ogurtuyle kalktm. Bende bu travma yaratmıştı simdi yine aklima geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…