Gülmekten çatladım şu an zort diye osurduben eniştemi görene kadar herkes babam gibi abim gibi temiz sanıyordum ancak burnunu karıştırıp sonra onları top top yuvarlayıp kanepenin altına sürmek suretiyle yok ettiğini görünce ki daha 10 yaşındaydım bu travmayı yaşadığımda,anneaaee diye bir çığlık atmıştım
sonra öğrendim ki pis insan çok fazla.gidin lavaboda karıştırın.
benim de eşimden önceki sevgilim daha doğrusu sevgili adayım daha ilk buluşmalarımızın birinde işaret parmağını uzatıp bunu bir çeksene bak ne oluyor dedi bir çektim zaortt diye osurdu pislik
demek ki kolunu çeksem ortaya bırakıvereceksin deyip ayrılmıştım
Biraz kafadan hastaysa demekHahahahha benimde ortaokulda ki öpretmenim yapardı hatta kıvırcık saçlı bi kız vardı sürekli ona nişan alırdınişan alırken de dıkşınnn derdi
Hahahahha benimde ortaokulda ki öpretmenim yapardı hatta kıvırcık saçlı bi kız vardı sürekli ona nişan alırdınişan alırken de dıkşınnn derdi
bizde pırt yapıyoruz burnumuza elimizi sokuyoruz ama bunları lavaboda yapıyoruz milletin içinde yapmıyoruz.abim yapardı bana küçükken
ben eniştemi görene kadar herkes babam gibi abim gibi temiz sanıyordum ancak burnunu karıştırıp sonra onları top top yuvarlayıp kanepenin altına sürmek suretiyle yok ettiğini görünce ki daha 10 yaşındaydım bu travmayı yaşadığımda,anneaaee diye bir çığlık atmıştım
sonra öğrendim ki pis insan çok fazla.gidin lavaboda karıştırın.
benim de eşimden önceki sevgilim daha doğrusu sevgili adayım daha ilk buluşmalarımızın birinde işaret parmağını uzatıp bunu bir çeksene bak ne oluyor dedi bir çektim zaortt diye osurdu pislik
demek ki kolunu çeksem ortaya bırakıvereceksin deyip ayrılmıştım
İyiki tüm parmaklarını uzatmamış öküzoğlu öküz
hahahahaha
o zaman artık neler olurdu bilmiyorum
Hiç kocanla karşılıklı pırtlatmıyormusun biz bayılıyoruzbizde pırt yapıyoruz burnumuza elimizi sokuyoruz ama bunları lavaboda yapıyoruz milletin içinde yapmıyoruz.
Çok tehlikeli şeyler olabilirmiş Allah korumuş seni osuruk deyyusundanhahahahaha
o zaman artık neler olurdu bilmiyorum
Hiç kocanla karşılıklı pırtlatmıyormusun biz bayılıyoruz
Hiç kocanla karşılıklı pırtlatmıyormusun biz bayılıyoruz
Siz siz olun soğan kürü yaparken soğan kebabı yemeyin acayip gaz yapıyorHiç kocanla karşılıklı pırtlatmıyormusun biz bayılıyoruz
Aşık olmak bunları gerektirir hanımımAşıklar gibin haaaaa oyyyyyyyysazı eline alan pırtlatıyor
Sende haklısın travmadan kalma birşey bence deyani daha hiç denk gelmedi ben bu gaz olayında hassasım galiba eski sevgiliden kalma bir travma
Barbunya yiyok bizSiz siz olun soğan kürü yaparken soğan kebabı yemeyin acayip gaz yapıyor
Aşık olmak bunları gerektirir hanımım
Sende haklısın travmadan kalma birşey bence de
Barbunya yiyok biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?