• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşmek sevismek istemiyorum

Kar_nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
11
3
1
24
Kocam her daldigi anda bisi izlerken okurken bisi dusunurken burnunu karistiriryor hatta bisi ciksin cikmasin parmagini agzina goturuyor yani o kadar cok karistiriyorki once cikanlari yiyor sonrada cikmasa bile yiyor gibi yapiyor... konus bunu onunla diyenler olabilir cok konustum bi ara uyar sen beni dedi sonra rahat birak beni dedi canim sıkkın oluyor yapiyorum dedi karisma dedi. Simdilerde de bakinca yuzune birakiyor baska yone bakisimi cevirmemle bir devam ediyor kesinlikle opusmek sevismek istemiyorum hic yaklasmiyorum kose bucak kaciyorum dokunmasin diye... bundan bahsetmek konusmak istedimmi kiziyor ama bu huyundanda vazgecmiyor... toplum icinde bile yapiyor ben utaniyorum o utanmiyor... ottan seylerle bosanilmaz derler ya benim halim ne olacak kizlar tavsiyeniz nedir...? Baska hic bir sorunumuz yok cidden... severek evlendik ama bu huyundan vazgecmiyor...?

Bu onun için bir alışkanlık haline geldiyse yani farkında olmadan yapıyorsa psikologa gitmeyi önerebilirsiniz.Muhtemelen ömür boyu değişmeyecektir başka türlü.

Bi 5 6 aydir basladi 12 senelik evliyiz
İşyerine veya aile hayatıyla ilgili onu üzen bir gelişme mi yaşandı?son zamanlarda bu alışkanlığı çıktığına göre buna sebep olan faktörü de bilmek lazım.böyle davranmasını tetikleyen ne

Sigarayi bikaktirdim ondan olabilir ama bir cozum fikri olan yok mu kizlar???
hemen aliniyor kiziyor...

Sigarayi bikaktirdim ondan olabilir ama bir cozum fikri olan yok mu kizlar???
hemen aliniyor kiziyor...
Sigarayı nasıl bıraktırdıysan bunu da öyle bıraktır çünkü katlanılacak gibi değil işin çok zor:KK43:
Öncelikle ona kabul ettirmelisin bu davranışının kötü olduğunu.

Tırnak yeme gibi bir şey bu.Farkında olmadan yapıyor olsa gerek.Tırnak yeme alışkanlığı olanlara eldiven takılıyor,eller sirkeli suyla yıkanıyor(sirkenin tadı kokusu kötü olduğu için) , acı oje falan vardı bi ara.Ama buna ne yapılır bilmiyorumo_O
Mecbur gerçekleri söyleyeceksin.Tiksiniyorum diye

Maden ariyordur belki :p
Konuyu okurken guldum aslinda. Ama tiksinç birsey tabikide:kusmuk:Eline aci biber surun:tokat:belki aliskanliktan vzgecer:sampiyon:

Eyvah ya nerden okudum :( igrenc
Allah size sabir versin
Adam demek ki doktorluk artik, takinti yapmis ve vazgecmiyor. İnsallah tedaviyi kabul eder. Soyleyin ya doktora git ya da bosanalim deyin. Ottan sebep degil bu bence

Eyvah ya nerden okudum :KK43: igrenc
Allah size sabir versin
Adam demek ki doktorluk artik, takinti yapmis ve vazgecmiyor. İnsallah tedaviyi kabul eder. Soyleyin ya doktora git ya da bosanalim deyin. Ottan sebep degil bu bence

Valla bence de ottan sebep değil.Kesinlikle değil.
Prenses değiliz ama bu nedir yahu.Yiyor bi de :kk77:

Nası çıkar böyle bi alışkanlık bir anda ya :o

Back
X